• برابر با : Sunday - 3 August - 2025
کل اخبار 4857اخبار امروز : 0

اخبار ویژه

سه پرونده قتل در ایلام با تلاش صلح‌یاران به سازش انجامید تردد سالانه ۸ میلیون مسافر از مرز مهران رقابت ۳۴۰۰ دانش‌آموز ایلامی برای ورود به مدارس برتر رونق‌بخشی به مرز و ظرفیت‌های مرزی ضروری است پرداخت 495میلیارد تومان تسهیلات اشتغال زایی در ایلام برگزاری سی و ششمین مانور جهادی مدیریت بحران در دهلران پویش «مهر حسینی ، برای ایران» جلوه ای از ایثار و نوع دوستی ایلامی‌ها نیروگاه برق خورشیدی انبار نفت دره‌شهر به بهره‌برداری رسید ۱۲۴ فضای آموزشی در قالب عدالت آموزشی در ایلام ساخته می‌شود دستگیری 2 نفر از عاملان نزاع و درگیری در چرداول عملیات راه‌دسترسی به منطقه تفریحی گردشگری بان‌طولاب بخش سیوان ایلام آغاز شد مدیرکل بنیاد شهید و امور ایثارگران استان ایلام در دیدار با مسئولان مهران: بازگرداندن ۲ زائر گمشده به آغوش خانواده‌ها در مرز مهران افزایش تیم‌های گشت کنترل ترافیک در محورهای منتهی به مرز مهران ۷۵۰ پروژه نیمه‌تمام ایلام در مسیر تکمیل آسفالت ۱۶ هزار مترمربع از معابر روستایی چوار آغاز شد سوخت‌رسانی مطلوب و بدون وقفه منطقه‌ایلام در بازگشت زائران عتبات عالیات به کشور دستگیری شکارچیان غیرمجاز یک رأس گراز وحشی در آبدانان بازگشت ۵۸ هزار زائر از مرز مهران ۶ گورستان باستانی چوار در مسیر ثبت ملی

2

خروج از دایره اخلاق تیتر ندارد.

  • کد خبر : 34186
  • 16 ژانویه 2022 - 16:53
خروج از دایره اخلاق تیتر ندارد.

ایرج مقدم؛ مدیر مسئول رسانه هزارپیشه ▪️روز شنبه و در مراسم افتتاح زیرگذر کشوری طالب صادقیان شهردار ایلام؛ بدون زمینه قبلی به نوعی پذیرش سمت شهرداری در دور جدید شوراها را رد کرد. ▪️فضای رسانه ای و مجازی استان به نوعی به این خبر واکنش نشان داد؛ و برخی خواستار ادامه فعالیت وی، برخی به […]

ایرج مقدم؛ مدیر مسئول رسانه هزارپیشه

▪️روز شنبه و در مراسم افتتاح زیرگذر کشوری طالب صادقیان شهردار ایلام؛ بدون زمینه قبلی به نوعی پذیرش سمت شهرداری در دور جدید شوراها را رد کرد.

▪️فضای رسانه ای و مجازی استان به نوعی به این خبر واکنش نشان داد؛ و برخی خواستار ادامه فعالیت وی، برخی به صادقیان خسته نباشید و خداقوت گفتند؛ و برخی هم قطعا از رفتن صادقیان خوشحال شدند که میزان این سه دسته را افکار عمومی به قضاوت خواهند نشست و خط کشی برای اندازه گیری وجود ندارد.

🛑 و اما در این بین متاسفانه شاهد بداخلاقی شدید برخی افراد بودیم که صد متاسفانه با نگاه ایلی و قبیله ای شروع به تخریب برخی رسانه ها از جمله هزارپیشه کرده و شخص ایرج مقدم را به عنوان مقصر این تصمیم دانستند؛ و افسوس و صد افسوس خارج از دایره عرف و اخلاق در گروه های متعدد انواع فحاشی های رکیک و تهمت های ناروا نثار مجموعه هزارپیشه و در راس آن شخص ایرج مقدم کردند.

▪️در ادامه و شب گذشته هزارپیشه مدعی شد که بیشترین اخبار تولیدی شهرداری و ارسالی از روابط عمومی شهرداری را نسبت به تمام رسانه های مکتوب و الکترونیکی منعکس کرده و حتی برای رد این ادعا جایزه یکصد میلیون تومانی تعیین کرد؛ و اتفاقا خیلی ها این ادعا را بررسی و به این نتیجه رسیدند که قضاوتشان اشتباه بوده و هزارپیشه اگر یار و یاور شهرداری نبوده؛ عملکرد وی را سانسور نکرده و بیشتر از همه آیینه تمام نمای عملکرد شهرداری بوده است.

🔴 و اما یکبار دیگر موضع این رسانه اعلام می شود که؛ شهرداری ایلام در این مدت قطعا عملکرد مثبت و منفی داشته و همانند تمام سازمان های دیگر قابل نقد است؛ اما با بررسی سابقه انتقادات این رسانه مجددا خدمت عزیزانی که بدون آگاهی و خارج از وجدان این رسانه را باعث رنجش شهردار میدانند عرض شود:

به مدت یک هفته هزارپیشه با شهرداری در سال گذشته تقابل داشت و در آن تقابل نقاط ضعف شهرداری به نمایش گذاشته شد؛ و پس از آن رئیس شورای شهر و شهردار انتقادات را درست دانسته و نقاط ضعف را پوشش داده و حتی تغییراتی در مدیران شهرداری انجام داده و در بیانیه ای نقد رسانه هزارپیشه را وارد دانسته و به نوعی پرچم سفید بر افراشته و پس از آن روال گذشته رسانه هزارپیشه اخبار شهرداری را منعکس و مشکلات سطح شهر را خصوصی برای عوامل شهرداری ارسال و پیگیر مشکلات مردمی بود و این مورد نیز در پیام رابط رسانه ای شهردار در پیج اینستاگرامی هزارپیشه تایید شد.

▪️هم اکنون نیز رابطه هزارپیشه با شهرداری یک رابطه رسانه و سازمانی است؛ و سند این ادعا پخش تیزر افتتاح همین زیرگذر شهرداری در چند روز گذشته و انتشار خبر افتتاحیه بود.

▪️این توضیحات شاید ضروری نبود؛ اما لازم دانستم یکبار دیگر به عزیزان بگویم:

در قرن ٢١ زندگی می کنیم و همه انسانیم و جایگاه و وظایف همه مشخص است؛ و ایرج مقدم بر حسب وظیفه و رسالت رسانه ای خود عمل می کند؛ و خوشبختانه تقابلی وجود ندارد و انتظار داشتم شخص شهردار و یا بزرگان ایل بزرگ و محترم هزاره که چند شب پیش پیشینه آنرا بیان کردم؛ به این عزیزان می فرمودند که فحاشی و تهمت و انتشار الفاظ رکیک توسط خود این عزیزان و یا اشخاصی دیگر در گروه های تحت مدیریتشان نه در شان شهردار و نه در شان این ایل بزرگ هزاره و نه در شان یک شخص رسانه ای است.

▪️با اینکه معتقدم آخرتی وجود دارد و این اشخاص باید در روز قیامت جوابگوی رفتار خود باشند؛ متذکر می شوم چنانچه این بی احترامی، فحاشی، توهین و اهانت ها ادامه پیدا کند؛ اینجانب مجبور می شوم در جهت حفظ حرمت خود مراتب را از طریق مجاری قانونی و دستگاه قضایی پیگیری و تمامی اسناد این بد اخلاقی ها را در محاکم قضایی ارائه داده و از حق خود و خانواده خود دفاع کنم.

▪️درپایان از خداوند منان خواهانم همه ی ما را به راه راست هدایت کند؛ و به همه ی ما بفهماند؛ که بدون آگاهی قضاوت نکنیم و وجدان و انسانیت را زیر پا نگذاریم و خارج از اخلاق دیگران را مورد اهانت قرار ندهیم.

▪️ضمنا یادمان باشد، طالب صادقیان شهردار و ایرج مقدم یک مدیر مسئول رسانه هستند؛ و حتی خطایی از هر کدام سر بزند در حقیقت خطای یک شخص و یک جایگاه هست نه یک خانواده و یا ایل و تبار؛ پس مواظب باشیم همه چیز را قاطی نکنیم.

▪️مجموعه هزارپیشه در صورت خداحافظی صادقیان، به وی خسته نباشید می گوید؛ و در صورت ادامه خدمت صادقیان برای وی آرزوی توفیق و پیروزی دارد.

لینک کوتاه : https://hezarpisheh.ir/?p=34186

برچسب ها

ثبت دیدگاه

مجموع دیدگاهها : 0در انتظار بررسی : 0انتشار یافته : 0
قوانین ارسال دیدگاه
  • دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط تیم مدیریت در وب منتشر خواهد شد.
  • پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط باشد منتشر نخواهد شد.