• برابر با : Monday - 2 November - 2026
کل اخبار 5011اخبار امروز : 3

اخبار ویژه

دانشجویان دانشگاه ایلام؛ صدای بیدار جامعه برگزاری نشست هم‌اندیشی دانشگاه ایلام و نیروی انتظامی ایلام پیشنهاد برگزاری منطقه‌ای انتخابات رد شد/ انتخابات شوراها امسال برگزار نمی‌شود شورای شش‌ونیم؛ پایان یک آرایش، و تولد یک هویت جدید در پارلمان شهری ✍️ایرج مقدم؛ سخنگوی شورای اسلامی شهر ایلام ترکیب جدید هیئت‌رئیسه و کمیسیون‌های شورای شهر ایلام اعلام شد چرا نرخ بلیت قطار افزایش یافت؟ نماینده دادگستری در نشست قرارگاه تنظیم بازار: جزئیات تورم استان ها؛ ایلام در صدر و تهران در کمترین سطح تورم سالانه بیانیه ایرج مقدم درباره ورود به شورای ششم شهر ایلام اولین سخنرانی نتانیاهو پس از انتخابات اعزام ۵ میلیون زائر عمره به کجا رسید؟ اینستاگرام با پشتیبانی از ویدیوهای حداکثر ۹۰ دقیقه‌ای وارد قلمروی یوتوب می‌شود دریایی راهبردی ارتش جمهوری اسلامی ایران برای تکمیل کادر درجه‌داری خود، از میان جوانان مؤمن، متعهد و علاقه‌مند به رزمندگی، نیرو می‌پذیرد. این استخدام به صورت پیمانی و برای انجام خدمت در پایگاه‌های واقع در سراسر کشور است . اسرائیل هیوم مدعی شد: دریافت هرگونه وجه اضافی در زمان سوخت‌ گیری ممنوع و تخلف است آهنگ قیمت خوراکی‌ها در بهار ۱۴۰۵ تیم ملی کشتی فرنگی ایران قهرمان جهان شد مالزی استفاده از وِیز را به‌دلیل اسرائیلی‌بودن ممنوع کرد گوگل به دیگران پول می‌دهد تا برق کمتری مصرف کنند! تعرفه اینترنت همراه ۴٠ درصد گران شد

♥1

عوارض مخلوط کردن مواد ضدعفونی با شوینده‌ها / بهترین شیوه گندزدایی منازل

  • کد خبر : 23487
  • 15 مارس 2020 - 6:37
عوارض مخلوط کردن مواد ضدعفونی با شوینده‌ها / بهترین شیوه گندزدایی منازل

در گفت و گو با ایسنا تشریح شد عوارض مخلوط کردن مواد ضدعفونی با شوینده‌ها / بهترین شیوه گندزدایی منازل معاون فنی مرکز سلامت محیط و کار وزارت بهداشت، ضمن تشریح روش‌های مناسب گندزدایی سطوح در منازل، گفت: مخلوط کردن مواد شوینده و ضدعفونی کننده‌ها نه تنها خاصیت سمی برای فرد و محیط ایجاد خواهد […]

در گفت و گو با ایسنا تشریح شد

عوارض مخلوط کردن مواد ضدعفونی با شوینده‌ها / بهترین شیوه گندزدایی منازل
معاون فنی مرکز سلامت محیط و کار وزارت بهداشت، ضمن تشریح روش‌های مناسب گندزدایی سطوح در منازل، گفت: مخلوط کردن مواد شوینده و ضدعفونی کننده‌ها نه تنها خاصیت سمی برای فرد و محیط ایجاد خواهد کرد، بلکه می‌تواند خاصیت ضدعفونی کنندگی خود را نیز از دست داده و عوارض سختی برای فرد بر جای بگذارد.

مهندس محسن فرهادی در گفت‌وگو با ایسنا، با تاکید بر رعایت بهداشت فردی و بهداشت محیط در روزهای شیوع کروناویروس، گفت: شست‌وشوی دست‌ها با آب و صابون بویژه پس از بازگشت به منزل از نکات بسیار مهم است. استفاده از آب ژاول یا وایتکس برای گندزدایی سرویس بهداشتی، حمام، نقاطی از ساختمان که دچار خوردگی نمی‌شود می‌تواند مناسب باشد و خانواده ها از آن استفاده کنند.

وی درخصوص راه‌های گندزدایی سطوح، افزود: استفاده از وایتکس به گونه‌ای که به ازای هر یک قسمت وایتکس، ۹۹ قسمت آب در نظر بگیرند، مناسب است. یعنی به ازای یک لیوان وایتکس باید از ۹۹ لیوان آب برای رقیق کردن آن استفاده کنند. توجه کنند که سیستم تهویه محیط هنگام کار با وایتکس روشن باشد و خود شخص نیز برای جلوگیری از آسیب‌های پوستی از دستکش استفاده کند.

فرهادی برای گندزدایی سایر سطوح استفاده از الکل را پیشنهاد داد و گفت: استفاده از الکل معمولی به نسبت دوسوم به یک سوم مناسب است؛ الکلی که معمولا از داروخانه‌ها خریداری می‌کنیم ۹۶درجه الکلی دارد که این درجه خاصیت ضدعفونی کنندگی ندارد؛ به همین دلیل باید رقیق شود. اگر در نظر بگیریم یک لیتر الکل ۹۶ درجه خریداری کرده‌ایم باید حدود ۷۰۰ سی‌سی آب به آن اضافه کنیم تا الکل ۷۰ درجه تولید شود که مناسب گندزدایی میز ناهارخوری، کابینت‌ها، گوشی موبایل، کارت‌های بانکی و… است.

وی با تاکید بر اینکه هیچ ماده شیمیایی ضدعفونی کننده را نباید با مواد شوینده مخلوط کرد، ادامه داد: مخلوط کردن مواد شوینده و ضدعفونی کننده‌ها نه تنها خاصیت سمی برای فرد و محیط ایجاد خواهد کرد بلکه می تواند خاصیت ضدعفونی کنندگی خود را نیز از دست داده و عوارض سختی برای فرد بر جای بگذارد.

فرهادی در ادامه با بیان اینکه الکل صنعتی یا متانول خاصیت ضدعفونی کنندگی به مراتب کمتری نسبت به اتانول دارد، اظهار کرد: مواد سمی متانول از راه پوست جذب بدن می‌شود. توصیه می‌کنیم مردم از متانول استفاده نکنند تا عوارض کمتری متوجه آنان باشد.

وی ضمن ابراز امیدواری برای گذر موفق از این ایام، خاطرنشان کرد: جدا کردن لباس بیرون و داخل منزل از آن جهت که جلوی آلودگی فرش، مبلمان و… را بگیریم، بسیار مهم است و در صورت رعایت این موضوع نیازی نیست به طور مداوم به فکر گندزدایی سطوح یاد شده باشیم.

لینک کوتاه : https://hezarpisheh.ir/?p=23487

برچسب ها

ثبت دیدگاه

مجموع دیدگاهها : 0در انتظار بررسی : 0انتشار یافته : 0
قوانین ارسال دیدگاه
  • دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط تیم مدیریت در وب منتشر خواهد شد.
  • پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط باشد منتشر نخواهد شد.