• برابر با : Tuesday - 20 October - 2026
کل اخبار 4985اخبار امروز : 4

اخبار ویژه

افزایش اعتبار کالابرگ/ مهلت ثبت درخواست تمام شد، جاماندگان چه کنند؟ پایان سوخت‌گیری با کارت‌های بی‌نام/ رانندگان بخوانند، کارمزد هزار تومانی برای چیست؟ پیش فروش بلیت‌ قطارهای مسافری آبان‌ماه از فردا مهرداد اخلاقی وزیر دفاع شد واکنش باشگاه تراکتور به لغو بازی با ملوان: نه به نژادپرستی! رئیس دانشگاه آزاد اسلامی واحد ایلام منصوب شد ورود آقایان به مسابقات فوتبال زنان ممنوع شد مصرف لبنیات در ایران کمتر از میزان توصیه‌شده کشتی فرنگی ایران در قلب آمریکا قهرمان جهان شد سی‌ ان‌ ان: آمریکا استفاده از «مادر همه بمب‌ها» علیه ایران را بررسی می‌کند قتل خانوادگی در دهلران؛ ابعاد حادثه در دست بررسی است پیامک‌های ارسالی از سرشماره‌های ناشناس و متفرقه که با وعده ثبت‌نام، دریافت اعتبار یا افزایش یارانه، مخاطب را به کلیک روی لینک دعوت می‌کنند، باید با حساسیت جدی بررسی شوند. پلیس فتا: اطلاع‌رسانی پیامکی مربوط به خوداظهاری کالابرگ، فقط از سرشماره معتبر YARANEH-IRI انجام می‌شود جزئیات ۲ تسهیلات جدید برای ساخت‌وسازهای روستایی ابهام خوداظهاری در طرح جدید کالابرگ / ثبت نکردن اطلاعات باعث حذف می‌شود؟ ضبط حداقل ۶ ماهه گواهینامه رانندگان فاقد صلاحیت جسمی و روانی با پیگیری فریدون همتی ۴ دستگاه پیشرفته دیالیز به مراکز درمانی ایلام تحویل داده شد هزینه رجیستری مسافری گوشی‌های آیفون ۱۸ پرو و ۱۸ پرو مکس اعلام شد./رجیستری آیفون ۱۸ پرو و پرومکس تا بیش از ۱۹۰ میلیون تومان! درخواست کالابرگ، سامانه «دولت من» را از کار انداخت معاون سازمان حج می‌گوید که «متوسط هزینه این سفر از تهران (با افزایش ۱۰ درصدی) ۷۰ میلیون تومان شد.» البته بیش از ۴۰ درصد هزینه سفر فقط به پرواز اختصاص دارد.

♥0

۶ گورستان باستانی چوار در مسیر ثبت ملی

  • کد خبر : 37102
  • 07 جولای 2025 - 16:42
۶ گورستان باستانی چوار در مسیر ثبت ملی
مدیرکل میراث‌فرهنگی، گردشگری و صنایع‌دستی ایلام گفت: پرونده ۶ اثر تاریخی از شهرستان چوار شامل گورستان‌ها و محوطه‌های باستانی تهیه و برای ثبت در فهرست آثار ملی به وزارتخانه ارسال شده است.

فرزاد شریفی، مدیرکل میراث‌فرهنگی، گردشگری و صنایع‌دستی استان ایلام، ظهر سه‌شنبه ۱۶ تیرماه در گفت‌وگو با خبرنگار هزارپیشه،گفت: پرونده شش گورستان و محوطه تاریخی از شهرستان چوار جهت ثبت در فهرست آثار ملی آماده و به وزارت میراث‌فرهنگی، گردشگری و صنایع‌دستی ارسال شده است.
وی افزود: این آثار شامل «گورستان میرکان ۱»، «محوطه و گورستان شیرین آو»، «محوطه و گورستان سرنفت»، «محوطه پاقلعه ۲»، «گورستان بان‌کله انارک» و «محوطه و گورستان بان‌گلان» هستند که همگی از ارزش تاریخی، فرهنگی و اجتماعی قابل توجهی برخوردارند.
شریفی ادامه داد: برای هریک از این آثار، مستندنگاری دقیق، بررسی‌های میدانی، برداشت‌های نقشه‌ای، تصویربرداری و تهیه فیلم انجام شده است و پرونده‌ها جهت بررسی نهایی به شورای ثبت میراث‌فرهنگی کشور ارائه شده‌اند.
مدیرکل میراث‌فرهنگی استان ایلام با تأکید بر اهمیت ثبت این آثار در فهرست ملی گفت: این گورستان‌ها تنها مکان‌های تدفین نیستند بلکه نمادی از فرهنگ، باورها، هنر، و شیوه‌های زیستی پیشینیان ما هستند که حفظ آن‌ها نقش مهمی در انتقال ارزش‌ها و دانش تاریخی به نسل‌های آینده ایفا می‌کند.
وی در پایان خاطرنشان کرد: ثبت این آثار می‌تواند زمینه‌ساز توسعه گردشگری فرهنگی در منطقه چوار شده و در کنار آن موجب افزایش توجه عمومی به ضرورت حفظ و صیانت از میراث تاریخی استان شود.
پایان پیام/

لینک کوتاه : https://hezarpisheh.ir/?p=37102

ثبت دیدگاه

مجموع دیدگاهها : 0در انتظار بررسی : 0انتشار یافته : 0
قوانین ارسال دیدگاه
  • دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط تیم مدیریت در وب منتشر خواهد شد.
  • پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط باشد منتشر نخواهد شد.