• برابر با : Saturday - 2 August - 2025
کل اخبار 4857اخبار امروز : 0

اخبار ویژه

سه پرونده قتل در ایلام با تلاش صلح‌یاران به سازش انجامید تردد سالانه ۸ میلیون مسافر از مرز مهران رقابت ۳۴۰۰ دانش‌آموز ایلامی برای ورود به مدارس برتر رونق‌بخشی به مرز و ظرفیت‌های مرزی ضروری است پرداخت 495میلیارد تومان تسهیلات اشتغال زایی در ایلام برگزاری سی و ششمین مانور جهادی مدیریت بحران در دهلران پویش «مهر حسینی ، برای ایران» جلوه ای از ایثار و نوع دوستی ایلامی‌ها نیروگاه برق خورشیدی انبار نفت دره‌شهر به بهره‌برداری رسید ۱۲۴ فضای آموزشی در قالب عدالت آموزشی در ایلام ساخته می‌شود دستگیری 2 نفر از عاملان نزاع و درگیری در چرداول عملیات راه‌دسترسی به منطقه تفریحی گردشگری بان‌طولاب بخش سیوان ایلام آغاز شد مدیرکل بنیاد شهید و امور ایثارگران استان ایلام در دیدار با مسئولان مهران: بازگرداندن ۲ زائر گمشده به آغوش خانواده‌ها در مرز مهران افزایش تیم‌های گشت کنترل ترافیک در محورهای منتهی به مرز مهران ۷۵۰ پروژه نیمه‌تمام ایلام در مسیر تکمیل آسفالت ۱۶ هزار مترمربع از معابر روستایی چوار آغاز شد سوخت‌رسانی مطلوب و بدون وقفه منطقه‌ایلام در بازگشت زائران عتبات عالیات به کشور دستگیری شکارچیان غیرمجاز یک رأس گراز وحشی در آبدانان بازگشت ۵۸ هزار زائر از مرز مهران ۶ گورستان باستانی چوار در مسیر ثبت ملی

0

مردم، بزرگترین قدرت نظام جمهوری اسلامی ایران هستند/ اطلاع رسانی و توزیع به موقع اقلام و کالاها از ایجاد التهاب در بازار جلوگیری می‌کند

  • کد خبر : 36703
  • 21 ژوئن 2025 - 20:25
مردم، بزرگترین قدرت نظام جمهوری اسلامی ایران هستند/ اطلاع رسانی و توزیع به موقع اقلام و کالاها از ایجاد التهاب در بازار جلوگیری می‌کند
استاندار ایلام با تأکید بر لزوم آمادگی کامل تمامی دستگاه‌ها، گفت: با توجه به شرایط خاص کشور، باید جلسات تنظیم بازار به‌صورت روزانه برگزار و تصمیمات به‌صورت فوری اجرا شود، در این وضعیت، هیچ دستگاهی نباید خود را بی‌مسئولیت بداند.

به گزارش هزارپیشه، احمد کرمی استاندار ایلام امروز شنبه ۳۱‌خردادماه در نشست ستاد تنظیم بازار استان که با حضور فرمانداران استان به‌صورت ویدئوکنفرانسی و همچنین در حضور مدیران اجرایی استان برگزار شد، ضمن تبریک و به مردم و نیروهای مدافع کشور، اظهار کرد: لازم می‌دانم از مردم شریف، انقلابی و حماسه‌ساز استان ایلام بابت همراهی همیشگی‌شان با نظام و حضور در راهپیمایی «خشم و نصر» قدردانی کنم. آنچه در روزهای اخیر شاهد بودیم، جلوه‌ای از وفاداری مردم به نظام، بصیرت عمومی و ایستادگی در خط مقدم جنگ ترکیبی و روانی دشمن است.

وی ادامه داد: در این شرایط ویژه، باید همه دستگاه‌ها و فرمانداران با تمام توان در میدان باشند. امروز مردم بزرگ‌ترین پشتوانه و سرمایه انقلاب هستند.

استاندار ایلام با تأکید بر تداوم خدمات‌رسانی در بخش تامین کالاهای اساسی، سوخت، خدمات عمومی و سامانه‌های ارائه خدمات، توضیح داد: باید تمامی مسئولان به‌صورت شبانه‌روزی پای کار باشند حتی در صورت بروز اختلال یا نقضی در سامانه‌ها یا زیرساخت‌ها، باید راه جایگزین از قبل پیش‌بینی و اجرا شود تا مردم دچار سردرگمی نشوند.

وی با اشاره به لزوم پایش مستمر بازار، گفت: شبکه توزیع باید به‌درستی عمل کند. نظارت دقیق بر بازار، نیازسنجی روزانه، کنترل قیمت‌ها و جلوگیری از افزایش بی‌دلیل قیمت‌ها ضرورت دارد. تمامی دستگاه‌ها از ظرفیت خود برای تأمین نیازهای واقعی مردم استفاده کنند. اگر نیاز است از ظرفیت مردمی نیز کمک بگیریم، باید میز ارتباطی مشخص شود تا مردم بتوانند گزارش و شکایات خود را مستقیم اعلام کنند.

وی افزود: اصناف همیشه در کنار نظام بوده‌اند، چه در دوران جنگ، چه امروز باید از ظرفیت خود مردم استفاده شود. مردم بهترین ناظرند. اما باید بعد از گزارش مردم، دستگاه‌های متولی هم واکنش سریع داشته باشند.

استاندار ایلام تأکید کرد: در مناطقی که جمعیت مهمان یا شناور داریم، توزیع کالاها باید با دقت بیشتری انجام شود در مناطق مرزی و در مسیر تردد زائران نیز باید تمهیدات لازم اندیشیده شود.

کرمی گفت: نباید فرصت برای محتکران و سودجویان فراهم شود. ساختار مدیریتی استان باید به‌گونه‌ای باشد که اجازه هیچ سوءاستفاده‌ای ندهد. اصناف ما پای‌کار هستند و باید آن‌ها را تقویت کرد. مردم نباید دچار اضطراب شوند، چراکه ذخایر کالایی به میزان کافی وجود دارد.

دکتر کرمی ضمن قدردانی از رسانه‌ها در این ایام ، افزود: نقش رسانه‌ها در آرام‌سازی فضای روانی جامعه بسیار مهم است رسانه‌ها باید اخبار درست، به‌موقع و مستند ارائه دهند. از رسانه‌ها بابت همراهی و تولید محتوای سازنده تشکر می‌کنم.

وی گفت: در این شرایط، هیچ‌کس حق خستگی ندارد مدیری که احساس ناتوانی یا خستگی کند، باید جایش را به نیرویی بدهد که پرتوان و باانگیزه است. ما با کسی تعارف نداریم. هر مدیری که برای رفع مشکلات مردم تلاش کند، قابل احترام است و هر مدیری که از زیر بار مسئولیت شانه خالی کند، باید کنار برود.

کرمی تأکید کرد: انسجام، همدلی، تلاش جهادی و استفاده از همه ظرفیت‌ها رمز عبور از این شرایط حساس است مردم در صحنه‌اند، نیروهای مسلح ما مقتدرانه ایستاده‌اند و مدیران اجرایی نیز باید در خط مقدم خدمت به مردم باشند.

پایان پیام/

لینک کوتاه : https://hezarpisheh.ir/?p=36703

ثبت دیدگاه

مجموع دیدگاهها : 0در انتظار بررسی : 0انتشار یافته : 0
قوانین ارسال دیدگاه
  • دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط تیم مدیریت در وب منتشر خواهد شد.
  • پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط باشد منتشر نخواهد شد.