• برابر با : Saturday - 2 August - 2025
کل اخبار 4857اخبار امروز : 0

اخبار ویژه

سه پرونده قتل در ایلام با تلاش صلح‌یاران به سازش انجامید تردد سالانه ۸ میلیون مسافر از مرز مهران رقابت ۳۴۰۰ دانش‌آموز ایلامی برای ورود به مدارس برتر رونق‌بخشی به مرز و ظرفیت‌های مرزی ضروری است پرداخت 495میلیارد تومان تسهیلات اشتغال زایی در ایلام برگزاری سی و ششمین مانور جهادی مدیریت بحران در دهلران پویش «مهر حسینی ، برای ایران» جلوه ای از ایثار و نوع دوستی ایلامی‌ها نیروگاه برق خورشیدی انبار نفت دره‌شهر به بهره‌برداری رسید ۱۲۴ فضای آموزشی در قالب عدالت آموزشی در ایلام ساخته می‌شود دستگیری 2 نفر از عاملان نزاع و درگیری در چرداول عملیات راه‌دسترسی به منطقه تفریحی گردشگری بان‌طولاب بخش سیوان ایلام آغاز شد مدیرکل بنیاد شهید و امور ایثارگران استان ایلام در دیدار با مسئولان مهران: بازگرداندن ۲ زائر گمشده به آغوش خانواده‌ها در مرز مهران افزایش تیم‌های گشت کنترل ترافیک در محورهای منتهی به مرز مهران ۷۵۰ پروژه نیمه‌تمام ایلام در مسیر تکمیل آسفالت ۱۶ هزار مترمربع از معابر روستایی چوار آغاز شد سوخت‌رسانی مطلوب و بدون وقفه منطقه‌ایلام در بازگشت زائران عتبات عالیات به کشور دستگیری شکارچیان غیرمجاز یک رأس گراز وحشی در آبدانان بازگشت ۵۸ هزار زائر از مرز مهران ۶ گورستان باستانی چوار در مسیر ثبت ملی

1

تکمیل ۱۲۴ مدرسه و آبگیری سد میمه در اولویت سفر دولت به ایلام است

  • کد خبر : 36420
  • 09 ژوئن 2025 - 7:03
تکمیل ۱۲۴ مدرسه و آبگیری سد میمه در اولویت سفر دولت به ایلام است
در آستانه سفر رئیس‌جمهور به استان ایلام، استاندار با اشاره به آمادگی پروژه‌های زیرساختی، از آبگیری سد میمه و تکمیل ۱۲۴ مدرسه نیمه‌تمام، کانکسی و سنگی به‌عنوان دو محور اصلی این سفر یاد کرد و خواستار توجه ملی به توسعه زیرساخت‌های حیاتی استان شد.

به گزارش هزارپیشه، احمد کرمی، استاندار ایلام، در نشست هم‌اندیشی با خبرنگاران و فعالان رسانه‌ای استان، با اشاره به اهمیت نقش رسانه‌ها در تحولات اجتماعی، فرهنگی و اقتصادی گفت: رسانه‌ها باید در کنار نقد منصفانه، روایت‌گر صادق پیشرفت‌ها و مطالبات مردم باشند تا حرکت توسعه‌ای استان با همراهی و اعتماد عمومی تداوم یابد.
وی با تأکید بر اینکه نگاه دولت به رسانه، نگاه امنیتی نیست، افزود: رسانه‌ها بهترین ابزار برای شنیده شدن صدای مردم و انتقال دغدغه‌های عمومی به مسئولان هستند. به همین دلیل، دولت چهاردهم سعی دارد با رویکردی شفاف و همراه، نقش رسانه‌ها را نه در حاشیه، بلکه در متن تصمیم‌سازی‌ها حفظ کند.
کرمی با اشاره به نزدیک بودن سفر رئیس‌جمهور به استان ایلام اظهار داشت: شعار این سفر «همدل با هم، برای ایران» است و تلاش خواهیم کرد با بهره‌گیری از ظرفیت فکری نخبگان رسانه‌ای، دانشگاهی، اقتصادی و سیاسی استان، مطالبات واقعی و اولویت‌دار مردم را به اطلاع رئیس‌جمهور برسانیم.
وی افزود: بدون شک با یک سفر مشکلات عمیق و ریشه‌دار استان حل نمی‌شود، اما این سفر می‌تواند فرصتی مهم برای اولویت‌بندی مسائل، جلب توجه مسئولان ملی و دریافت اعتبارات و مجوزهای ویژه برای پروژه‌های نیمه‌تمام باشد.
استاندار ایلام همچنین با اشاره به انتخاب شعار «سرزمین فرصت‌ها» برای این سفر، تصریح کرد: ایلام دارای ظرفیت‌های ملی در حوزه‌های نفت و گاز، کشاورزی، گردشگری، مرز بین‌المللی و اربعین است و باید از این موقعیت‌ها برای شکوفایی اقتصادی و ایجاد اشتغال پایدار استفاده کنیم.
استاندار ایلام در ادامه، به برخی پروژه‌های آماده افتتاح و کلنگ‌زنی در این سفر اشاره کرد و گفت: پروژه بزرگ آبرسانی به شهرستان ملکشاهی و آبگیری سد میمه از مهم‌ترین طرح‌هایی هستند که در جریان این سفر به بهره‌برداری می‌رسند. همچنین عملیات اجرایی احداث نیروگاه خورشیدی ۲۸۸ مگاواتی با سرمایه‌گذاری ۹ همت آغاز می‌شود که یک تحول اساسی در حوزه انرژی پاک استان به‌حساب می‌آید.
وی با اشاره به اهمیت عدالت آموزشی به‌عنوان یکی از محورهای کلیدی دولت، افزود: در حال حاضر ۱۲۴ فضای آموزشی در استان به‌صورت سنگی، کانکسی یا نیمه‌تمام هستند که برای آن‌ها برنامه‌ریزی دقیقی صورت گرفته تا در بازه‌ای یک تا دو ساله تکمیل شوند. این پروژه‌ها با هدف کاهش فاصله آموزشی بین مناطق برخوردار و کم‌برخوردار دنبال می‌شود.
کرمی در ادامه به اهمیت جایگاه ایلام در مناسک اربعین اشاره کرد و گفت: امسال در دو ماه نخست، تردد زائران از مرز مهران ۷۳ درصد افزایش داشته است. ایلام دروازه عتبات عالیات است و باید زیرساخت‌های آن در سطح ملی و متناسب با این نقش تعریف شود. همچنین بهره‌گیری رسانه‌ها از ظرفیت اربعین برای بازنمایی توانمندی‌های استان، ضرورتی است که باید تقویت شود.
وی از اصحاب رسانه خواست که در کنار نقد، روایتگر امید نیز باشند و با پرهیز از سیاه‌نمایی، به ایجاد اعتماد عمومی کمک کنند.
کرمی افزود: توسعه ایلام نیازمند مشارکت فعال همه بخش‌هاست و رسانه‌ها باید با نگاه تخصصی، صادقانه و دلسوزانه، پیشران این جریان باشند.
در ابتدای این نشست، برخی خبرنگاران نیز ضمن بیان دغدغه‌ها و چالش‌های موجود در حوزه رسانه به بیان مشکلات شهرستان های استان پرداختند.
در پایان این نشست، آیین رونمایی از پوستر جشنواره رسانه‌ای «روایت وفاق» با حضور استاندار ایلام و جمعی از اصحاب رسانه برگزار شد. این جشنواره که با محوریت سفر آتی رئیس‌جمهور به استان برگزار می‌شود، با هدف تبیین ظرفیت‌های استان، بیان مسائل و مطالبات مردمی از منظر وحدت، همدلی و انسجام رسانه‌ای طراحی شده است.
پایان پیام/

لینک کوتاه : https://hezarpisheh.ir/?p=36420

ثبت دیدگاه

مجموع دیدگاهها : 0در انتظار بررسی : 0انتشار یافته : 0
قوانین ارسال دیدگاه
  • دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط تیم مدیریت در وب منتشر خواهد شد.
  • پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط باشد منتشر نخواهد شد.