• برابر با : Wednesday - 21 October - 2026
کل اخبار 4987اخبار امروز : 0

اخبار ویژه

پلمب یک درمانگاه و دو مرکز غیرمجاز و متخلف در حوزه درمان در ایلام ‌ دارو و داروخانه‌های ایلام؛ ضرورت نظارت جدی بر حقوق سلامت مردم ✍️ایرج مقدم، مدیرمسئول پایگاه خبری ـ تحلیلی هزارپیشه افزایش اعتبار کالابرگ/ مهلت ثبت درخواست تمام شد، جاماندگان چه کنند؟ پایان سوخت‌گیری با کارت‌های بی‌نام/ رانندگان بخوانند، کارمزد هزار تومانی برای چیست؟ پیش فروش بلیت‌ قطارهای مسافری آبان‌ماه از فردا مهرداد اخلاقی وزیر دفاع شد واکنش باشگاه تراکتور به لغو بازی با ملوان: نه به نژادپرستی! رئیس دانشگاه آزاد اسلامی واحد ایلام منصوب شد ورود آقایان به مسابقات فوتبال زنان ممنوع شد مصرف لبنیات در ایران کمتر از میزان توصیه‌شده کشتی فرنگی ایران در قلب آمریکا قهرمان جهان شد سی‌ ان‌ ان: آمریکا استفاده از «مادر همه بمب‌ها» علیه ایران را بررسی می‌کند قتل خانوادگی در دهلران؛ ابعاد حادثه در دست بررسی است پیامک‌های ارسالی از سرشماره‌های ناشناس و متفرقه که با وعده ثبت‌نام، دریافت اعتبار یا افزایش یارانه، مخاطب را به کلیک روی لینک دعوت می‌کنند، باید با حساسیت جدی بررسی شوند. پلیس فتا: اطلاع‌رسانی پیامکی مربوط به خوداظهاری کالابرگ، فقط از سرشماره معتبر YARANEH-IRI انجام می‌شود جزئیات ۲ تسهیلات جدید برای ساخت‌وسازهای روستایی ابهام خوداظهاری در طرح جدید کالابرگ / ثبت نکردن اطلاعات باعث حذف می‌شود؟ ضبط حداقل ۶ ماهه گواهینامه رانندگان فاقد صلاحیت جسمی و روانی با پیگیری فریدون همتی ۴ دستگاه پیشرفته دیالیز به مراکز درمانی ایلام تحویل داده شد هزینه رجیستری مسافری گوشی‌های آیفون ۱۸ پرو و ۱۸ پرو مکس اعلام شد./رجیستری آیفون ۱۸ پرو و پرومکس تا بیش از ۱۹۰ میلیون تومان!

♥2

توزیع گوشت قربانی بین ۶۲۰۰ خانواده نیازمند ایلامی

  • کد خبر : 36377
  • 06 ژوئن 2025 - 20:49
توزیع گوشت قربانی بین ۶۲۰۰ خانواده نیازمند ایلامی
مدیرکل کمیته امداد ایلام گفت: به مناسبت عید قربان، گوشت ۵۰۵ رأس دام قربانی میان ۶۲۰۰ خانواده نیازمند در استان توزیع شد.

ناصر مرادی پویانی مدیرکل کمیته امداد استان ایلام، در گفت‌وگو با خبرنگار هزارپیشه،گفت: هم‌زمان با عید سعید قربان، ۵۰۵ رأس دام سبک و سنگین قربانی توسط مردم نیکوکار استان به کمیته امداد تحویل داده شد که بخشی از آن‌ها تاکنون ذبح، بسته‌بندی و در حال توزیع میان نیازمندان است.
وی افزود: علاوه بر دام‌های قربانی، بیش از ۶ هزار کیلوگرم گوشت قرمز و ۷۵۰ کیلوگرم گوشت مرغ نیز به این نهاد اهدا شده و تاکنون بیش از ۶ هزار و ۲۰۰ خانواده نیازمند در استان از این نذورات بهره‌مند شده‌اند.
مرادی پویانی با اشاره به اینکه ارزش ریالی بسته‌های توزیعی تاکنون حدود ۹۰ میلیارد ریال برآورد شده است، گفت: پیش‌بینی می‌شود با ادامه دریافت نذورات مردمی، این رقم تا پایان برنامه به ۱۸۰ میلیارد ریال برسد.
وی در پایان خاطرنشان کرد: مراکز دریافت نذورات قربانی در دفاتر کمیته امداد و مراکز نیکوکاری سراسر استان فعال هستند و مردم نیکوکار می‌توانند نذورات خود را جهت توزیع در بین نیازمندان به این مراکز تحویل دهند.
پایان پیام/

لینک کوتاه : https://hezarpisheh.ir/?p=36377

ثبت دیدگاه

مجموع دیدگاهها : 0در انتظار بررسی : 0انتشار یافته : 0
قوانین ارسال دیدگاه
  • دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط تیم مدیریت در وب منتشر خواهد شد.
  • پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط باشد منتشر نخواهد شد.