• برابر با : Tuesday - 20 October - 2026
کل اخبار 4986اخبار امروز : 5

اخبار ویژه

دارو و داروخانه‌های ایلام؛ ضرورت نظارت جدی بر حقوق سلامت مردم ✍️ایرج مقدم، مدیرمسئول پایگاه خبری ـ تحلیلی هزارپیشه افزایش اعتبار کالابرگ/ مهلت ثبت درخواست تمام شد، جاماندگان چه کنند؟ پایان سوخت‌گیری با کارت‌های بی‌نام/ رانندگان بخوانند، کارمزد هزار تومانی برای چیست؟ پیش فروش بلیت‌ قطارهای مسافری آبان‌ماه از فردا مهرداد اخلاقی وزیر دفاع شد واکنش باشگاه تراکتور به لغو بازی با ملوان: نه به نژادپرستی! رئیس دانشگاه آزاد اسلامی واحد ایلام منصوب شد ورود آقایان به مسابقات فوتبال زنان ممنوع شد مصرف لبنیات در ایران کمتر از میزان توصیه‌شده کشتی فرنگی ایران در قلب آمریکا قهرمان جهان شد سی‌ ان‌ ان: آمریکا استفاده از «مادر همه بمب‌ها» علیه ایران را بررسی می‌کند قتل خانوادگی در دهلران؛ ابعاد حادثه در دست بررسی است پیامک‌های ارسالی از سرشماره‌های ناشناس و متفرقه که با وعده ثبت‌نام، دریافت اعتبار یا افزایش یارانه، مخاطب را به کلیک روی لینک دعوت می‌کنند، باید با حساسیت جدی بررسی شوند. پلیس فتا: اطلاع‌رسانی پیامکی مربوط به خوداظهاری کالابرگ، فقط از سرشماره معتبر YARANEH-IRI انجام می‌شود جزئیات ۲ تسهیلات جدید برای ساخت‌وسازهای روستایی ابهام خوداظهاری در طرح جدید کالابرگ / ثبت نکردن اطلاعات باعث حذف می‌شود؟ ضبط حداقل ۶ ماهه گواهینامه رانندگان فاقد صلاحیت جسمی و روانی با پیگیری فریدون همتی ۴ دستگاه پیشرفته دیالیز به مراکز درمانی ایلام تحویل داده شد هزینه رجیستری مسافری گوشی‌های آیفون ۱۸ پرو و ۱۸ پرو مکس اعلام شد./رجیستری آیفون ۱۸ پرو و پرومکس تا بیش از ۱۹۰ میلیون تومان! درخواست کالابرگ، سامانه «دولت من» را از کار انداخت

♥1

انجام بیش از ۳۰۰ عملیات آتش‌نشانی در ایلام طی ۲ ماه نخست امسال

  • کد خبر : 36203
  • 29 می 2025 - 9:55
انجام بیش از ۳۰۰ عملیات آتش‌نشانی در ایلام طی ۲ ماه نخست امسال
مدیرعامل سازمان آتش نشانی ایلام از انجام ۳۳۲ عملیات در ۲ ماه نخست سال جاری خبر داد و گفت: در این مدت، بیش از ۲۶۰۰ نفر ساعت آموزش ایمنی به اقشار مختلف جامعه ارائه شده و صدها نفر از شهروندان از خطرات مختلف نجات یافته‌اند.

نصرت‌اله لطفی مدیرعامل سازمان آتش‌نشانی و خدمات ایمنی شهرداری ایلام، صبح پنجشنبه ۸ خردادماه در گفت‌وگو با خبرنگار هزارپیشه با اشاره به عملکرد این سازمان در ۲ ماه نخست سال ۱۴۰۴ گفت: از ابتدای فروردین تا پایان اردیبهشت، آتش‌نشانان ایلامی مجموعاً ۳۳۲ عملیات امداد، نجات و اطفا حریق را به ثبت رسانده‌اند که از این تعداد، ۱۱۰ مورد مربوط به حریق و ۲۲۲ مورد مربوط به عملیات امدادی و نجات بوده است.
وی با بیان اینکه بیشترین موارد آتش‌سوزی مربوط به جنگل و درختان بوده، افزود: در این مدت، ۳۲ مورد حریق جنگل و درختان، ۲۹ مورد مراکز پسماند و بازیافت، ۲۲ مورد وسیله نقلیه، ۱۴ مورد در منازل مسکونی و ۱۲ مورد در واحدهای تجاری به ثبت رسیده که نشان‌دهنده ضرورت ارتقاء ایمنی در این اماکن است.
مدیرعامل سازمان آتش‌نشانی و خدمات ایمنی شهرداری ایلام ادامه داد: در میان علل وقوع آتش‌سوزی‌ها، عمدی بودن با ۴۸ مورد در صدر قرار دارد و پس از آن، بی‌احتیاطی با ۳۵ مورد، اتصال برق با ۲۱ مورد، و استفاده ناایمن از گاز با ۶ مورد بیشترین دلایل وقوع حوادث را به خود اختصاص داده‌اند.
وی خاطرنشان کرد: عدم رعایت نکات ایمنی ابتدایی، عامل اصلی این آتش‌سوزی‌ها بوده است.
لطفی تصریح کرد: در جریان عملیات‌های انجام‌شده، ۲۱۱ نفر از شهروندان از آتش‌سوزی‌ها نجات یافتند و ۷ نفر نیز دچار مصدومیت شدند که از این میان، دو نفر در حوادث آتش‌سوزی و ۵ نفر در حوادث امدادی آسیب دیدند.
وی اظهار داشت: از مهم‌ترین مأموریت‌های امدادی این سازمان می‌توان به ۶۶ مورد عملیات نجات افراد گرفتار در آسانسور، ۲ مورد امداد تصادفات، ۳ مورد جلوگیری از خودکشی، ۶۹ مورد زنده‌گیری حیوانات، ۵ مورد امداد آب، ۱۱ مورد چیدن حلقه، ۵۰ امداد قفل، ۳ مورد امداد کوه و پرت شدن از بلندی و ۱۳ مورد دیگر اشاره کرد.
مدیرعامل آتش‌نشانی ایلام با اشاره به فعالیت‌های آموزشی و فنی آتش‌نشانی ایلام نیز بیان کرد: طی این مدت، مجموعاً ۲۶۶۰ نفر ساعت آموزش ایمنی به گروه‌های مختلف از جمله دانش‌آموزان، کارکنان ادارات و شهروندان عادی با ۲۰۲ وسیله نقلیه و ۹۶۰ نفر اعزامی ارائه شده است.
وی از انجام اقدامات کنترلی و فنی دیگر نیز خبر داد و اضافه کرد: در این مدت، ۱۵ مورد صدور دستورالعمل ایمنی، ۱۴ مورد صدور تاییدیه ایمنی، ۱۹ گواهی حریق و ۳۲۰ نفر ساعت بازدید از اماکن صورت گرفته است.
مدیرعامل آتش‌نشانی ایلام در پایان یادآور شد: در حوزه فنی، ۷۳ مورد صدور پروانه ساخت‌وساز و ۴۸ مورد صدور پایان‌کار ساختمانی توسط کارشناسان این سازمان انجام گرفته که نقش مهمی در کنترل و پیشگیری از بروز حوادث ایفا کرده‌اند.
پایان پیام/

لینک کوتاه : https://hezarpisheh.ir/?p=36203

ثبت دیدگاه

مجموع دیدگاهها : 0در انتظار بررسی : 0انتشار یافته : 0
قوانین ارسال دیدگاه
  • دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط تیم مدیریت در وب منتشر خواهد شد.
  • پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط باشد منتشر نخواهد شد.