• برابر با : Tuesday - 20 October - 2026
کل اخبار 4985اخبار امروز : 4

اخبار ویژه

افزایش اعتبار کالابرگ/ مهلت ثبت درخواست تمام شد، جاماندگان چه کنند؟ پایان سوخت‌گیری با کارت‌های بی‌نام/ رانندگان بخوانند، کارمزد هزار تومانی برای چیست؟ پیش فروش بلیت‌ قطارهای مسافری آبان‌ماه از فردا مهرداد اخلاقی وزیر دفاع شد واکنش باشگاه تراکتور به لغو بازی با ملوان: نه به نژادپرستی! رئیس دانشگاه آزاد اسلامی واحد ایلام منصوب شد ورود آقایان به مسابقات فوتبال زنان ممنوع شد مصرف لبنیات در ایران کمتر از میزان توصیه‌شده کشتی فرنگی ایران در قلب آمریکا قهرمان جهان شد سی‌ ان‌ ان: آمریکا استفاده از «مادر همه بمب‌ها» علیه ایران را بررسی می‌کند قتل خانوادگی در دهلران؛ ابعاد حادثه در دست بررسی است پیامک‌های ارسالی از سرشماره‌های ناشناس و متفرقه که با وعده ثبت‌نام، دریافت اعتبار یا افزایش یارانه، مخاطب را به کلیک روی لینک دعوت می‌کنند، باید با حساسیت جدی بررسی شوند. پلیس فتا: اطلاع‌رسانی پیامکی مربوط به خوداظهاری کالابرگ، فقط از سرشماره معتبر YARANEH-IRI انجام می‌شود جزئیات ۲ تسهیلات جدید برای ساخت‌وسازهای روستایی ابهام خوداظهاری در طرح جدید کالابرگ / ثبت نکردن اطلاعات باعث حذف می‌شود؟ ضبط حداقل ۶ ماهه گواهینامه رانندگان فاقد صلاحیت جسمی و روانی با پیگیری فریدون همتی ۴ دستگاه پیشرفته دیالیز به مراکز درمانی ایلام تحویل داده شد هزینه رجیستری مسافری گوشی‌های آیفون ۱۸ پرو و ۱۸ پرو مکس اعلام شد./رجیستری آیفون ۱۸ پرو و پرومکس تا بیش از ۱۹۰ میلیون تومان! درخواست کالابرگ، سامانه «دولت من» را از کار انداخت معاون سازمان حج می‌گوید که «متوسط هزینه این سفر از تهران (با افزایش ۱۰ درصدی) ۷۰ میلیون تومان شد.» البته بیش از ۴۰ درصد هزینه سفر فقط به پرواز اختصاص دارد.

♥1

راه‌اندازی مجدد دستگاه تست ورزش در بیمارستان شهدای دهلران

  • کد خبر : 36085
  • 24 می 2025 - 6:11
راه‌اندازی مجدد دستگاه تست ورزش در بیمارستان شهدای دهلران
رئیس بیمارستان شهدای دهلران گفت: با راه‌اندازی مجدد دستگاه تست ورزش در درمانگاه تخصصی بیمارستان، امکان بررسی تنگی عروق قلب و سنجش توان قلبی مراجعان با دقت و کیفیت بیشتر فراهم شده است.

به گزارش هزارپیشه ،غلامرضا منصوری، رئیس بیمارستان شهدای دهلران، از راه‌اندازی و بهره‌برداری مجدد دستگاه تست ورزش در درمانگاه تخصصی این مرکز درمانی خبر داد.
وی با اشاره به اهمیت این خدمت تخصصی افزود: تست ورزش یکی از روش‌های مهم و استاندارد برای ارزیابی میزان تحمل قلب و تشخیص تنگی عروق کرونر محسوب می‌شود که به‌منظور ارتقاء کیفیت خدمات تشخیصی و درمانی و افزایش رضایتمندی بیماران، بار دیگر در درمانگاه تخصصی بیمارستان شهدا راه‌اندازی شده است.
منصوری افزود: مراجعین محترم می‌توانند در روزهای حضور متخصص قلب، با مراجعه حضوری به درمانگاه تخصصی در نوبت صبح، نسبت به دریافت نوبت و انجام این تست اقدام کنند.
رئیس بیمارستان شهدای دهلران تأکید کرد: مجموعه درمانی این مرکز در راستای ارتقای سلامت مردم شهرستان، توسعه خدمات تخصصی و دسترسی آسان‌تر بیماران به امکانات تشخیصی، برنامه‌های متعددی را در دستور کار دارد که راه‌اندازی مجدد دستگاه تست ورزش نیز در همین چارچوب اجرا شده است.
پایان پیام/

لینک کوتاه : https://hezarpisheh.ir/?p=36085

ثبت دیدگاه

مجموع دیدگاهها : 0در انتظار بررسی : 0انتشار یافته : 0
قوانین ارسال دیدگاه
  • دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط تیم مدیریت در وب منتشر خواهد شد.
  • پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط باشد منتشر نخواهد شد.