روحاله کرمی رئیس دامپزشکی دهلران، صبح دوشنبه ۲۹ اردیبهشت در گفتوگو با خبرنگار هزارپیشه گفت: عملیاتهای بازدید قبل، حین و بعد از کشتار در کشتارگاه دهلران بهصورت کامل تحت نظر بازرس شرعی و بهداشتی انجام میشود و سلامت گوشت تولیدی از این کشتارگاه بهطور دقیق کنترل میشود.
وی افزود: اگرچه کشتارگاه دهلران از نوع سنتی است، اما با همکاری و حمایت شهرداری دهلران، امکانات مناسبی در آن فراهم شده و برخی نواقص موجود نیز در حال برطرف شدن است.
رئیس اداره دامپزشکی دهلران با اشاره به کاهش محسوس کشتارهای غیرمجاز در این شهرستان، تصریح کرد: خوشبختانه با تمهیدات انجامشده، دهلران یکی از پایینترین آمارهای کشتار غیرمجاز در سطح عرضه گوشت گرم را دارد.
کرمی ادامه داد: براساس دادههای موجود، میزان کشتار مجاز در کشتارگاه دهلران نسبت به ماههای گذشته بیش از ۱۰۰ درصد افزایش یافته که این موفقیت حاصل تعامل مؤثر بین دامپزشکی، شهرداری، توزیعکنندگان گوشت و همچنین فرهنگسازی و آموزشهای مرتبط با مخاطرات مصرف گوشتهای غیرمجازاست.
پایان پیام/