• برابر با : Friday - 16 October - 2026
کل اخبار 4976اخبار امروز : 0

اخبار ویژه

کشتی فرنگی ایران در قلب آمریکا قهرمان جهان شد سی‌ ان‌ ان: آمریکا استفاده از «مادر همه بمب‌ها» علیه ایران را بررسی می‌کند قتل خانوادگی در دهلران؛ ابعاد حادثه در دست بررسی است پیامک‌های ارسالی از سرشماره‌های ناشناس و متفرقه که با وعده ثبت‌نام، دریافت اعتبار یا افزایش یارانه، مخاطب را به کلیک روی لینک دعوت می‌کنند، باید با حساسیت جدی بررسی شوند. پلیس فتا: اطلاع‌رسانی پیامکی مربوط به خوداظهاری کالابرگ، فقط از سرشماره معتبر YARANEH-IRI انجام می‌شود جزئیات ۲ تسهیلات جدید برای ساخت‌وسازهای روستایی ابهام خوداظهاری در طرح جدید کالابرگ / ثبت نکردن اطلاعات باعث حذف می‌شود؟ ضبط حداقل ۶ ماهه گواهینامه رانندگان فاقد صلاحیت جسمی و روانی با پیگیری فریدون همتی ۴ دستگاه پیشرفته دیالیز به مراکز درمانی ایلام تحویل داده شد هزینه رجیستری مسافری گوشی‌های آیفون ۱۸ پرو و ۱۸ پرو مکس اعلام شد./رجیستری آیفون ۱۸ پرو و پرومکس تا بیش از ۱۹۰ میلیون تومان! درخواست کالابرگ، سامانه «دولت من» را از کار انداخت معاون سازمان حج می‌گوید که «متوسط هزینه این سفر از تهران (با افزایش ۱۰ درصدی) ۷۰ میلیون تومان شد.» البته بیش از ۴۰ درصد هزینه سفر فقط به پرواز اختصاص دارد. پروازهای کاروانی عتبات از امروز آغاز شد اختتامیه نخستین مسابقه قصه‌نویسی محیط‌زیستی «مأموریت ماکان» در ایلام برگزار شد درصد بیکاران مدرک دانشگاهی دارند! امکان ثبت اینترنتی درخواست اعزام به خدمت مشمولان ⁣ 🟣اعلام سهمیه نفت سفید استان ایلام در پاییز قلیان و موسیقی زنده در کافه‌ها ممنوع شد سقوط دو کارگر در پی ریزش بتن‌ریزی راه‌پله در ایلام کالابرگ در آستانه تصمیم نهایی؛ هزینه تامین سبد کالابرگ ۱۰۰ درصد زیاد شد

♥2

وام ۲۰ میلیونی برای خرید صنایع‌دستی

  • کد خبر : 34748
  • 20 فوریه 2023 - 20:52
وام ۲۰ میلیونی برای خرید صنایع‌دستی

  وام ۲۰ میلیونی برای خرید صنایع‌دستی   معاون صنایع‌دستی کشور از تخصیص تسهیلات ۲۰ میلیون تومانی، به‌منظور افزایش تقاضا و تشویق خرید صنایع‌دستی خبر داد.   به گزارش ایسنا و به نقل از اداره‌کل روابط‌عمومی و اطلاع‌رسانی وزارت میراث فرهنگی، گردشگری و صنایع‌دستی،‌ مریم جلالی ـ معاون صنایع‌دستی وزارت میراث‌فرهنگی کشور ـ روز دوشنبه، […]

 

وام ۲۰ میلیونی برای خرید صنایع‌دستی

 

معاون صنایع‌دستی کشور از تخصیص تسهیلات ۲۰ میلیون تومانی، به‌منظور افزایش تقاضا و تشویق خرید صنایع‌دستی خبر داد.

 

به گزارش ایسنا و به نقل از اداره‌کل روابط‌عمومی و اطلاع‌رسانی وزارت میراث فرهنگی، گردشگری و صنایع‌دستی،‌ مریم جلالی ـ معاون صنایع‌دستی وزارت میراث‌فرهنگی کشور ـ روز دوشنبه، یکم اسفندماه ۱۴۰۱ و در پایان سفر چندروزه خود به استان یزد به‌منظور شرکت در جشنواره ملی تولیدات چندرسانه‌ای میراث فرهنگی، در تشریح وضعیت صنایع‌دستی کشور گفت: از آن‌جایی‌که حدود ۷۵ درصد بانوان در ابتدا و انتهای زنجیره تولید و مصرف‌ صنایع‌دستی قرار می‌گیرند، ما می‌توانیم برنامه‌های خوبی برای حمایت و ارائه تسهیلات به تولیدکنندگان و مصرف‌کنندگان این حوزه داشته باشیم.

 

جلالی توضیح داد: در راستای حمایت از صنایع و ایجاد اشتغال، تسهیلات تبصره ۱۶ و ۱۸ به تولیدکنندگان صنایع‌دستی، کارآفرینان صنایع‌دستی تعلق پیدا می‌کند و فعالان این عرصه می‌توانند بدون تضامین عجیب‌وغریب و به‌راحتی از تسهیلات استفاده کنند. از طرف دیگر یک وام ۲۰ میلیونی خرید صنایع‌دستی در نظر گرفته‌ شده است تا تشویق تقاضا برای خریداران صنایع‌دستی باشد، این کارت توسط صندوق کارآفرینی امید طراحی‌ شده که افراد می‌توانند برای خرید شب عید و هدایا از آن استفاده کنند و صنایع‌دستی خریداری کنند. همچنین همه دستگاه‌ها موظف شدند هدایای نوروزی و خریدهای خود را از صنایع‌دستی داشته باشند. این موارد از حمایت‌های قانون‌گذاران است زیرا قوانین است که حمایت از صنعت‌گر را موفق می‌کند.

 

معاون وزیر با اشاره به حمایت‌های فرهنگی و توسعه از تولید و اشتغال در حوزه صنایع‌دستی افزود: تمام جایگاه‌های پست، ایستگاه‌های راه‌آهن و شهرداری‌ها نیز موظف شدند در مبادی ورودی همه شهرها بازارچه‌های صنایع‌دستی برای رونق فروش ایجاد کنند.

 

جلالی گفت: از طرف دیگر برای خلق محصولات و ایجاد بازارچه‌ها باید محصولات کاربردی در آن وجود داشته باشد، لذا برای شناسایی و خلق آثار جدید به پارک‌های علم و فناوری و خانه‌های خلاق کمک کردیم تا در تولید محصول کمک کنند و محصولات جدید در حوزه صنایع‌دستی بر اساس اصالت‌ها و ریشه‌های صنایع‌دستی تولید کنند. درواقع محصولات تازه طراحی شود و این محصولات بتواند در سبد مصرف خانواده‌ها قرار بگیرد و با این اقدامات به دنبال این بوده‌ایم که از مهم‌ترین رکن تولید، عرضه و تقاضا حمایت داشته باشیم و حمایت‌ها را در این سه حوزه سامان دهیم.

 

معاون صنایع‌دستی کشور شرح داد: علاوه بر این اشتغال، تولید صنایع‌دستی و تولید فرهنگ پایه ذات زنانه دارد و این تولیدات مبتنی بر فرهنگ تولید می‌شود، لذا با توانمندسازی بانوان و با شعار هر خانه یک کارگاه به دنبال این هستیم که تمام زنان در سنین کار بتوانند با اشتغال در صنایع‌دستی به خلق ثروت برسند، چراکه این مادران ما هستند که تولید عاطفه و عشق دارند، علاوه بر این تولید تربیت و قانون هم دارند و فقط لازم است با تولید صنایع‌دستی به تولید ثروت هم برسند.

 

مریم جلالی خاطرنشان کرد: در بودجه ۱۴۰۲ تمام تلاش معاونت میراث فرهنگی این بوده است که بتوانیم تسهیلگری صادرات داشته باشیم، زیرا بازار در خارج از کشور برای صنایع‌دستی ما بسیار فراهم است و بازار بالفعل، بالقوه و مشتری طالب دارد قطعاً با رفع پیمان‌سپاری ارزی برای صادرکنندگان صنایع‌دستی شرایط خوبی برای صادرات فراهم‌شده است. علاوه بر این ایجاد بانک‌های اطلاعاتی برای صنایع‌دستی کل کشور یکی از اقداماتی است که به‌زودی تسهیلگری برای صادرات صنایع‌دستی خواهد بود. ایجاد شرکت‌های پشتیبان برای کمک به سرمایه‌گذاری در صنایع‌دستی و تشویق سرمایه‌گذاران، همگرایی و هم‌افزایی با بخش گردشگری و میراث‌فرهنگی اصلی‌ترین کارها و برنامه‌های سال ۱۴۰۲ است و امیدواریم با تأسیس خانه‌های خلاق، بازارچه‌ها و صادرات این امر مهم را به‌خوبی پوشش بدهیم.

 

جلالی از طراحی یک سامانه و پلتفرمی برای اتصال شهرها و روستاهای جهانی با یکدیگر خبر داد و افزود: این ابزار به‌منظور ایجاد هم‌افزایی و ایجاد شبکه‌ای از همکاری بین شهرداران، استانداران و ادارات کل میراث­‌فرهنگی و صنایع‌دستی شهرها روستاهای ملی و جهانی شکل خواهد گرفت.

او با اشاره به اینکه بیش از ۸۰ روستا و شهر ملی و ۱۴ شهر و روستای جهانی داریم، گفت: باید این مناطق شبکه‌سازی شوند تا هم‌افزایی ایجاد کنند، در واقع وقتی یزد شهر جهانی صنایع‌دستی است باید نگاهش نیز جهانی باشد و مرجعیت خود را در صنایع‌دستی ثابت کند، لذا ما در یزد باید یک ایران کوچکی داشته باشیم که تمام صنایع‌دستی کشور در اینجا دیده شود.

 

معاون وزیر میراث‌فرهنگی، گردشگری و صنایع‌دستی افزود: چالش‌های ما منافع بخشی و فردی است که مانع همگرایی می‌شود اگر فقط به حال بیندیشیم و آینده‌نگر نباشیم و تنها به منافع شخصی و منطقه‌ای فکر کنیم به آینده و منافع ملی فکر نکنیم این‌ها همه چالشی برای ما خواهد بود.

 

معاون وزیر میراث در پایان گفت: نگاه تک‌بعدی مهم‌ترین چالش‌های ما است، اینکه فقط به صنایع‌دستی در بعد اقتصاد نگاه کنیم و یا تنها در بعد هنری یا تولید انبوه نگاه داشته باشیم آسیب‌زا خواهد بود. درست این است که صنایع‌دستی را هم اقتصاد، هم هنر و هم فرهنگ ببینم اگر این‌گونه باشد همگرایی ایجاد می‌کند؛ لذا با توجه به اهمیت موضوع مهم است نگاه خود را از نگاه تک ساختی به یک نگاه جامع و فراگیر تعمیم دهیم.

 

لینک کوتاه : https://hezarpisheh.ir/?p=34748

برچسب ها

ثبت دیدگاه

مجموع دیدگاهها : 0در انتظار بررسی : 0انتشار یافته : 0
قوانین ارسال دیدگاه
  • دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط تیم مدیریت در وب منتشر خواهد شد.
  • پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط باشد منتشر نخواهد شد.