• برابر با : Monday - 4 August - 2025
کل اخبار 4857اخبار امروز : 0

اخبار ویژه

سه پرونده قتل در ایلام با تلاش صلح‌یاران به سازش انجامید تردد سالانه ۸ میلیون مسافر از مرز مهران رقابت ۳۴۰۰ دانش‌آموز ایلامی برای ورود به مدارس برتر رونق‌بخشی به مرز و ظرفیت‌های مرزی ضروری است پرداخت 495میلیارد تومان تسهیلات اشتغال زایی در ایلام برگزاری سی و ششمین مانور جهادی مدیریت بحران در دهلران پویش «مهر حسینی ، برای ایران» جلوه ای از ایثار و نوع دوستی ایلامی‌ها نیروگاه برق خورشیدی انبار نفت دره‌شهر به بهره‌برداری رسید ۱۲۴ فضای آموزشی در قالب عدالت آموزشی در ایلام ساخته می‌شود دستگیری 2 نفر از عاملان نزاع و درگیری در چرداول عملیات راه‌دسترسی به منطقه تفریحی گردشگری بان‌طولاب بخش سیوان ایلام آغاز شد مدیرکل بنیاد شهید و امور ایثارگران استان ایلام در دیدار با مسئولان مهران: بازگرداندن ۲ زائر گمشده به آغوش خانواده‌ها در مرز مهران افزایش تیم‌های گشت کنترل ترافیک در محورهای منتهی به مرز مهران ۷۵۰ پروژه نیمه‌تمام ایلام در مسیر تکمیل آسفالت ۱۶ هزار مترمربع از معابر روستایی چوار آغاز شد سوخت‌رسانی مطلوب و بدون وقفه منطقه‌ایلام در بازگشت زائران عتبات عالیات به کشور دستگیری شکارچیان غیرمجاز یک رأس گراز وحشی در آبدانان بازگشت ۵۸ هزار زائر از مرز مهران ۶ گورستان باستانی چوار در مسیر ثبت ملی

0

وصول درآمدهای مالیاتی در ایلام۱۰۷ درصد افزایش یافت

  • کد خبر : 34290
  • 12 ژانویه 2022 - 20:30
وصول درآمدهای مالیاتی در ایلام۱۰۷ درصد افزایش یافت

رئیس شورای عالی مالیاتی کشور در مراسم تودیع و معارفه مدیرکل امور مالیاتی استان ایلام از افزایش درآمدهای مالیاتی این استان خبرداد و گفت: وصول درآمدهای مالیاتی در ایلام۱۰۷ درصد افزایش یافته است. به گزارش خبرگزاری تسنیم  از ایلام،  محمد مسیحی صبح امروز در مراسم تودیع و معارفه مدیران کل سابق و جدید استان ایلام به تاثیرات […]

رئیس شورای عالی مالیاتی کشور در مراسم تودیع و معارفه مدیرکل امور مالیاتی استان ایلام از افزایش درآمدهای مالیاتی این استان خبرداد و گفت: وصول درآمدهای مالیاتی در ایلام۱۰۷ درصد افزایش یافته است.

به گزارش خبرگزاری تسنیم  از ایلام،  محمد مسیحی صبح امروز در مراسم تودیع و معارفه مدیران کل سابق و جدید استان ایلام به تاثیرات مالیات بر توسعه و اقتصاد کشور اشاره و اظهار داشت: برای تبری از وابستگی به نفت وصول مالیات می تواند به توسعه پایدار کشور منتج شود.

وی با بیان این که، اگر دولت ها با فروش دارایی های زوال ناپذیر همچون مالیات کشور را اداره می کردند آثار وضعی آن در سطح جوامع بسیار کمتر بوده و بهره وری امور نیز افزایش پیدا می‌کرد گفت: تفکری که مالیات را بعنوان یک زیان اجتماعی می داند باید در شیوه و تفکر خود تجدید نظر کند چرا که مالیات نقش موثر دارد.

وی به دوطلبانه بودن پرداخت مالیات بر در آمد و فراهم کردن بستر مناسب سیستمی و فرهنگی برای پرداخت مالیات بعنوان یک وظیفه شهروندی گریزی زد و گفت: نظام مالیاتی اگر به درستی انجام شود به عدالت در درآمد و ثروت منجر خواهد شد.

تلاش دولت سیزدهم برای عدالت در توزیع مالیات‌های وصولی به جهت رفع مشکلات محرومیتی در مناطق کم برخوردار از دیگر موارد مورد اشاره” مسیحی” بود که گفت: عزم دولت سیزدهم بر رفع محرومیت مناطق کم برخوردار و در اجرای این تصمیم و اراده به زودی ۱۰۰ شرکت فعال در استان ایلام مالیات خود را در استان ایلام پرداخت خواهند کرد که این اقدام بیش از ۳۰۰ میلیارد تومان به رفع محرومیت و تکمیل زیر ساخت‌های استان خواهد انجامید.

رئیس شورای عالی مالیاتی کشور به پرداخت ۷۵۰ ملیارد تومان به شهرداری و دهداری‌های استان ایلام در سال گذشته اشاره کرد و گفت: در سال پیش رو این مبلغ به ۳۰۰ میلیارد تومان افزایش خواهد یافت.

پایان بخش سخنان”مسیحی” معارفه غلامرضا جنتی به عنوان مدیرکل جدید امور مالیاتی استان ایلام و تشکر و تقدیر از “هیبت اله محسنی مقدم” سرپرست سابق بود.

منبع :https://tn.ai/2745972

لینک کوتاه : https://hezarpisheh.ir/?p=34290

برچسب ها

ثبت دیدگاه

مجموع دیدگاهها : 0در انتظار بررسی : 0انتشار یافته : 0
قوانین ارسال دیدگاه
  • دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط تیم مدیریت در وب منتشر خواهد شد.
  • پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط باشد منتشر نخواهد شد.