• برابر با : Monday - 19 October - 2026
کل اخبار 4981اخبار امروز : 0

اخبار ویژه

مهرداد اخلاقی وزیر دفاع شد واکنش باشگاه تراکتور به لغو بازی با ملوان: نه به نژادپرستی! رئیس دانشگاه آزاد اسلامی واحد ایلام منصوب شد ورود آقایان به مسابقات فوتبال زنان ممنوع شد مصرف لبنیات در ایران کمتر از میزان توصیه‌شده کشتی فرنگی ایران در قلب آمریکا قهرمان جهان شد سی‌ ان‌ ان: آمریکا استفاده از «مادر همه بمب‌ها» علیه ایران را بررسی می‌کند قتل خانوادگی در دهلران؛ ابعاد حادثه در دست بررسی است پیامک‌های ارسالی از سرشماره‌های ناشناس و متفرقه که با وعده ثبت‌نام، دریافت اعتبار یا افزایش یارانه، مخاطب را به کلیک روی لینک دعوت می‌کنند، باید با حساسیت جدی بررسی شوند. پلیس فتا: اطلاع‌رسانی پیامکی مربوط به خوداظهاری کالابرگ، فقط از سرشماره معتبر YARANEH-IRI انجام می‌شود جزئیات ۲ تسهیلات جدید برای ساخت‌وسازهای روستایی ابهام خوداظهاری در طرح جدید کالابرگ / ثبت نکردن اطلاعات باعث حذف می‌شود؟ ضبط حداقل ۶ ماهه گواهینامه رانندگان فاقد صلاحیت جسمی و روانی با پیگیری فریدون همتی ۴ دستگاه پیشرفته دیالیز به مراکز درمانی ایلام تحویل داده شد هزینه رجیستری مسافری گوشی‌های آیفون ۱۸ پرو و ۱۸ پرو مکس اعلام شد./رجیستری آیفون ۱۸ پرو و پرومکس تا بیش از ۱۹۰ میلیون تومان! درخواست کالابرگ، سامانه «دولت من» را از کار انداخت معاون سازمان حج می‌گوید که «متوسط هزینه این سفر از تهران (با افزایش ۱۰ درصدی) ۷۰ میلیون تومان شد.» البته بیش از ۴۰ درصد هزینه سفر فقط به پرواز اختصاص دارد. پروازهای کاروانی عتبات از امروز آغاز شد اختتامیه نخستین مسابقه قصه‌نویسی محیط‌زیستی «مأموریت ماکان» در ایلام برگزار شد درصد بیکاران مدرک دانشگاهی دارند!

♥1

حاشیه های شهرداری بلای شهر ایلام/ جناب شهردار به شدت مراقب رفتار و گفتارتان باشید و عدم صداقتتان گناهی نابخشودنی است

  • کد خبر : 33350
  • 25 آوریل 2022 - 20:14
حاشیه های شهرداری بلای شهر ایلام/ جناب شهردار به شدت مراقب رفتار و گفتارتان باشید و عدم صداقتتان گناهی نابخشودنی است

▫️▪️▫️▪️▫️▪️▫️▪️▫️▪️▫️   ⭕️ حاشیه های شهرداری بلای شهر ایلام ⭕️ جناب شهردار به شدت مراقب رفتار و گفتارتان باشید و عدم صداقتتان گناهی نابخشودنی است ✍🏻ایرج مقدم؛ مدیرمسئول پایگاه خبری هزارپیشه     شورای شهر ایلام بعد از حدود ۷ ماه بالاخره یک خروجی داشت؛ و یک شهردار غیر بومی را روانه مدیریت شهری کرد؛ […]

▫️▪️▫️▪️▫️▪️▫️▪️▫️▪️▫️

 

⭕️ حاشیه های شهرداری بلای شهر ایلام

⭕️ جناب شهردار به شدت مراقب رفتار و گفتارتان باشید و عدم صداقتتان گناهی نابخشودنی است

✍🏻ایرج مقدم؛ مدیرمسئول پایگاه خبری هزارپیشه

 

 

شورای شهر ایلام بعد از حدود ۷ ماه بالاخره یک خروجی داشت؛ و یک شهردار غیر بومی را روانه مدیریت شهری کرد؛ شهرداری که سوابق مدیریتی نسبتا خوبی دارد؛ اما قطعا یک درصد تمام گزینه های دیگر از این شهر مخروبه نداشته و با رای فراکسیون ۴ نفره و اکثریت رای اعتماد گرفت و ۳ نفر دیگر اعضای شورای شهر مخالف شهردار بودن وی بوده اند.

 

رای اعتماد شکننده بدون تردید یک مانع بزرگ برای مدیریت اقتدارگرایانه شهردار می باشد و جناب محمدی آوندی که از اهواز راهی ایلام شده است؛ قطعا مسئولیت آسانی نخواهد داشت.

 

میزان بدهی های شهرداری و وضعیت سیستم تامین بودجه و بودجه ریزی می طلبید که خروجی شورای شهر ایلام یک گزینه خیلی قوی تر از شهردار منتخب باشد و جای کوچکترین شکی نیست که گزینه های بیشماری از وی قوی تر در استان وجود داشت؛ اما تقابل دو فراکسیون شورای شهر باعث شد؛ دست پخت شورای شهر یک شهردار غیر بومی باشد که کوچکترین اطلاعاتی در مورد مشکلات شهر ایلام و مشکلات درون سازمانی ندارد.

 

و اما پروژه های مهم و سرنوشت سازی همچون تکمیل و راه اندازی تصفیه خانه پساب آب شهری که هم اکنون بهره برداری و راه اندازی آن از نان شب واجب تر است؛ چرا که بیش از یک چهارم آب شرب مردم در بحرانی ترین سال آبی صرف فضای سبز می شود؛ و مهم تر از آن عدم نظارت و مدیریت باعث شده است؛ بخش عظیمی از این سهم بجای فضای سبز به کف خیابان ها برسد؛ وجود دارد که متاسفانه اقدامات خاصی در این زمینه انجام نگرفته است.

 

و اما با این انتخاب نیاز شدید به یک همدلی و همنوایی وجود دارد که بتوانیم با این وضعیت حداقل آسیب ها را کم کرده و لنگان انگان شهر مخروبه ایلام اداره و از این مخروبه تر نگردد؛ که متاسفانه شاهد حواشی های بیشماری هستیم.

 

روز گذشته رسانه نیشان با انتشار یک خبر مدعی شد که شهردار ایلام در صدد اجاره یک منزل با رهن ۲۰۰ میلیونی و اجاره بها ماهانه ۱۲ میلیون تومن است و این را غیر عرف و یک نوع اسراف دانست؛ و در ادامه امروز شهردار ایلام در یک اقدام عجیب فریب و یک گناه نابخشودنی و شاید یکی از اولین مصاحبه های خود با یکی دیگر از رسانه های استان( طلیعه زاگرس)متاسفانه افکار عمومی را به تمسخر گرفته و با عدم صداقت کلام خبر مذکور را یک حاشیه و دروغ خوانده و آن را تکذیب کرد.

 

جالبتر اینکه شهردار خبر مذکور را همانند بیشتر مدیران ناتوان و درمانده ای که در هنگام بن بست رسانه ها را متهم به تشویش اذهان عمومی می کنند؛ خبر مذکور را تشویش اذهان عمومی خوانده است و آنرا تکذیب می نماید؛ و با جسارت کامل صداقت کلام را در نظر نگرفته و خلاف واقع مصاحبه می کند؛ و جالبتر اینکه در کمترین زمان ممکن قرارداد مذکور دقیقا با همان مبلغ رهن و اجاره توسط ۳ عضو شورا منتشر و در قالب یک بیانیه؛ تکذیبیه شهردار را تکذیب می نمایند.

 

و اما در این داستان کوتاه؛ باز هم صداقت و صحت خبر رسانه ها به چشم می خورد و بعد نظارتی رسانه پر رنگ تر می شود؛ و باز هم شاهد گفتار تکرارین مدیران مبنی بر اتهام رسانه ها به تشویش افکار عمومی هستیم؛ و اینکه فراکسیون اقلیت به موقع عدم صداقت شهردار ایلام را به اوبات می رسانند.

 

و در پایان باید به شهردار ایلام متذکر شد؛ که جناب محمدی اینجا آنجا نیست؛ و بشدت مراقب گفتار و اعمال خود باشید؛ و تردیدی نداشته باشید که رسانه های مطالبه گر به عنوان نماینده افکار عمومی ناظر بر اکثریت امور خواهند بود؛ و بهتر است به جای پرداختن به حاشیه ها و رفاه شخصی و اجاره منزل آنچنانی و سوار شدن بر خودرو خاص و پنهان کردن واقعیت ها؛ بهتر است سریعا به مدیریت شهری پرداخته و دروژه های اولویت دار را استارت بزنید و از همه مهمتر این اولین و آخرین مصاحبه خلاف واقع جنابتان باشد؛ و بجای متهم کردن رسانه ها به تشویش اذهان عمومی؛ رسانه ها را نماینده افکار عمومی و ناظر بر کار خود بدانید.

 

هزارپیشه در این یاداشت رسما به جناب شهردار اعلام می نماید؛ که بر اساس رسالت رسانه ای و ماهیت انتقادی از همین لحظه به بعد تمرکز خود را بر نظارت دقیق و بیشتر بر رفتار و عملکردتان خواهد گذاشت و از کوچکترین نقد نیز دریغ نخواهد کرد.

 

لینک کوتاه : https://hezarpisheh.ir/?p=33350

برچسب ها

ثبت دیدگاه

مجموع دیدگاهها : 0در انتظار بررسی : 0انتشار یافته : 0
قوانین ارسال دیدگاه
  • دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط تیم مدیریت در وب منتشر خواهد شد.
  • پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط باشد منتشر نخواهد شد.