• برابر با : Friday - 16 October - 2026
کل اخبار 4976اخبار امروز : 0

اخبار ویژه

کشتی فرنگی ایران در قلب آمریکا قهرمان جهان شد سی‌ ان‌ ان: آمریکا استفاده از «مادر همه بمب‌ها» علیه ایران را بررسی می‌کند قتل خانوادگی در دهلران؛ ابعاد حادثه در دست بررسی است پیامک‌های ارسالی از سرشماره‌های ناشناس و متفرقه که با وعده ثبت‌نام، دریافت اعتبار یا افزایش یارانه، مخاطب را به کلیک روی لینک دعوت می‌کنند، باید با حساسیت جدی بررسی شوند. پلیس فتا: اطلاع‌رسانی پیامکی مربوط به خوداظهاری کالابرگ، فقط از سرشماره معتبر YARANEH-IRI انجام می‌شود جزئیات ۲ تسهیلات جدید برای ساخت‌وسازهای روستایی ابهام خوداظهاری در طرح جدید کالابرگ / ثبت نکردن اطلاعات باعث حذف می‌شود؟ ضبط حداقل ۶ ماهه گواهینامه رانندگان فاقد صلاحیت جسمی و روانی با پیگیری فریدون همتی ۴ دستگاه پیشرفته دیالیز به مراکز درمانی ایلام تحویل داده شد هزینه رجیستری مسافری گوشی‌های آیفون ۱۸ پرو و ۱۸ پرو مکس اعلام شد./رجیستری آیفون ۱۸ پرو و پرومکس تا بیش از ۱۹۰ میلیون تومان! درخواست کالابرگ، سامانه «دولت من» را از کار انداخت معاون سازمان حج می‌گوید که «متوسط هزینه این سفر از تهران (با افزایش ۱۰ درصدی) ۷۰ میلیون تومان شد.» البته بیش از ۴۰ درصد هزینه سفر فقط به پرواز اختصاص دارد. پروازهای کاروانی عتبات از امروز آغاز شد اختتامیه نخستین مسابقه قصه‌نویسی محیط‌زیستی «مأموریت ماکان» در ایلام برگزار شد درصد بیکاران مدرک دانشگاهی دارند! امکان ثبت اینترنتی درخواست اعزام به خدمت مشمولان ⁣ 🟣اعلام سهمیه نفت سفید استان ایلام در پاییز قلیان و موسیقی زنده در کافه‌ها ممنوع شد سقوط دو کارگر در پی ریزش بتن‌ریزی راه‌پله در ایلام کالابرگ در آستانه تصمیم نهایی؛ هزینه تامین سبد کالابرگ ۱۰۰ درصد زیاد شد

♥2

دادستان ایلام:  اصول نظام خط قرمز ماست/حمایت قاطع از مدیران و رسانه های قانونمدار

  • کد خبر : 33164
  • 22 فوریه 2022 - 9:21
دادستان ایلام:      اصول نظام خط قرمز ماست/حمایت قاطع از مدیران و رسانه های قانونمدار

دادستان ایلام: اصول نظام خط قرمز ماست/حمایت قاطع از مدیران و رسانه های قانونمدار دادستان مرکز استان ایلام در نشست هم اندیشی با جمعی از رسانه های استان گفت: حمایت از مدیران و رسانه های قانونمدار، توانمند، متعهد، تلاشگر، پاکدست، خدوم و پیگیر امورات مردم؛ سرلوحه کار ماست.   «عبدالوهاب بخشنده» در نشست هم اندیشی […]

دادستان ایلام:

اصول نظام خط قرمز ماست/حمایت قاطع از مدیران و رسانه های قانونمدار

دادستان مرکز استان ایلام در نشست هم اندیشی با جمعی از رسانه های استان گفت: حمایت از مدیران و رسانه های قانونمدار، توانمند، متعهد، تلاشگر، پاکدست، خدوم و پیگیر امورات مردم؛ سرلوحه کار ماست.

 

«عبدالوهاب بخشنده» در نشست هم اندیشی با جمعی از اصحاب مطبوعات و رسانه های این استان اظهار داشت: رسانه ها باید صداقت، عدالت و انصاف را سرلوحه کار خویش قرار دهند و محاسن و معایب و نقاط قوت و ضعف را با هم ببینند و صرفاً به اشکالات و ایرادات نپردازند.

 

وی با اشاره به اینکه بسیاری از مدیران استان از شایستگی های لازم، صداقت، کارایی و توانمندی برخوردار هستند و نباید به ناحق مورد هجمه قرار گیرند، افزود: انتقاد با هجمه و حمله متفاوت است و انتقاد باید منصفانه، سازنده، مؤثر و بر اساس واقعیات باشد.

 

دادستان مرکز استان ایلام با بیان اینکه نقد باید منصفانه و کارساز باشد و کسی هم که وارد این عرصه مهم می شود نباید برای خودش حقی قائل باشد و بگوید من تافته جدا بافته هستم، یادآور شد: اگر رسانه‌ای از حرفه و رسالت اصلی خود خارج شد و به بلندگو و خوراک برای ضد انقلاب تبدیل شد، دیگر هدف خود را گم کرده است.

 

«بخشنده» با تاکید بر اینکه در انتشار اخبار و مطالب سعی شود که قواعد و قوانین رعایت گردد و اثرات مثبت و منفی آن در جامعه مدنظر قرار گیرند، خاطرنشان ساخت: خبرنگاران باید اطلاعات کامل داشته باشند، منابع اخبار را بسنجند، همانطور که مطالب شان در خیلی موارد مؤثر است از جنبه منفی هم می تواند خیلی بد باشد و به جامعه لطمه وارد کند.

 

وی با اشاره به اینکه نقش تاثیرگذار خبرنگاران در جامعه بر کسی پوشیده نیست، تصریح کرد: بارها گفته ام که خبرنگاران چشم ما هستند ولی این چشم باید عدالت محور باشد و وجدان را مدنظر قرار دهد.

 

دادستان مرکز استان ایلام با بیان اینکه اصول نظام خط قرمز ماست و هر کس از آن عبور کند، بدون هیچ مماشاتی و به شدت برخورد خواهد شد، تاکید کرد: از رسانه های قانونمدار و تلاشگران حوزه خبر که بر مبنای قانون انجام وظیفه می کنند، قاطعانه حمایت می‌کنیم اما با هنجارشکنان، قانون شکنان و کسانی که خطوط قرمز نظام مقدس جمهوری اسلامی را رعایت نکنند، به شدت برخورد خواهد شد.

 

«بخشنده» با تاکید بر اینکه همه در برابر قانون یکسان اند و باید به اعمال و رفتار خود طبق قانون پاسخگو باشند، تصریح کرد: حمایت از مدیران و رسانه های قانونمدار، توانمند، متعهد، تلاشگر، پاکدست، خدوم و پیگیر امورات مردم؛ سرلوحه کار ماست.

 

گفتنی است در این نشست صمیمی که بیش از دو ساعت به طول انجامید؛ «عبدالوهاب بخشنده» دادستان مرکز استان ایلام با سعه صدر به سئوالات متنوع خبرنگاران پاسخ گفت و رهنمودهای لازم را ارائه کرد.

 

در بخش دیگری در این نشست مدیران مسئول رسانه ها خواستار اجرای قانون آیین دادرسی و روند رسیدگی اتهامات رسانه ها در دادگاه های صالح و با حضور هیات منصفه مطبوعات شدند؛ و مقرر گردید این خواسته اصحاب رسانه که مشمول رسانه های رسمی و با مجوز وزارت ارشاد می گردند بررسی و روند رسیدگی و رویه قضایی برابر قوانین آیین دادرسی و قانون مطبوعات باشد.

 

لینک کوتاه : https://hezarpisheh.ir/?p=33164

برچسب ها

ثبت دیدگاه

مجموع دیدگاهها : 0در انتظار بررسی : 0انتشار یافته : 0
قوانین ارسال دیدگاه
  • دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط تیم مدیریت در وب منتشر خواهد شد.
  • پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط باشد منتشر نخواهد شد.