گفتگو رئیس اداره کنترل و نظارت شهرداری ایلام در خصوص کلیپ پخش شده در فضای مجازی
ایلام – ایرنا – رییس اداره کنترل و نظارت اجراییات شهرداری ایلام گفت: حوادث امروز صبح ایلام به نیروهای شهرداری مرتبط نبود.
به گزارش ایرنا، صبح امروز نیروهای شهرداری ایلام برای جلوگیری از ساخت و ساز غیرمجاز به محل احداث این ساختمان ها واقع در بلوارهای آزادی و اصناف اعزام شدند.
تلاش نیروهای شهرداری برای ممانعت از ادامه فعالیت ساخت و سازهای غیرمجاز باعث بروز حواشی شد.
شمس الدین بالایی شامگاه سه شنبه در گفت و گو با خبرنگار ایرنا در خصوص ماجراهای رخ داده صبح توضیح داد: در موضوع بلوار ازادی ماشین های عبوری که از محل ساخت و ساز ساختمان غیرمجاز تردد می کردند با همدیگر درگیر شدند.
وی افزود: رانندگان این خودروها به خاطر کندی در تردد طول مسیر خود با هم گلاویز شدند که در این میان طرفین درگیر حضور ماموران و ماشین شهرداری را که در حال جمع آوری وسایل ساخت و ساز غیرمجاز بودند را باعث ایجاد این درگیری می دانستند.
بالایی در باره مورد دوم هم اظهار داشت: در این ماجرا صاحب ملکی که در حال ساخت و ساز غیرمجاز بود با توجه به اینکه ماموران شهرداری در حال جمع آوری و ضبط تجهیزات ساخت و ساز غیر این ملک بودند، برای ایجاد رعب و وحشت در میان نیروهای شهرداری اقدام به تیراندازی هوایی کرد.
وی تاکید کرد: در هردو مورد ماموران شهرداری در حال انجام ماموریت ذاتی خود بودند و با طرفین مشاجره وارد درگیری نشدند و به انجام وظیفه قانونی خود که ممانعت از ادامه فعالیت ساخت و سازهای غیرمجاز این املاک و جمع آوری و ضبط تجهیزات احداث ساختمان بود، پرداختند.