• برابر با : Saturday - 6 June - 2026
کل اخبار 4873اخبار امروز : 0

اخبار ویژه

آسفالت جاده فرعی قلندر بخاطر خانه باغ ها… امشب دانشگاه ایلام بوی غزل می‌دهد و نغمه‌ی عشق در فضای آن پیچیده است یک نمونه از ابهامات مالی در حوزه راهداری استان ایلام جاده‌هایی که بوی خون می‌دهند؛ ۱۲ هزار میلیارد کجا خرج شد؟ سه پرونده قتل در ایلام با تلاش صلح‌یاران به سازش انجامید تردد سالانه ۸ میلیون مسافر از مرز مهران رقابت ۳۴۰۰ دانش‌آموز ایلامی برای ورود به مدارس برتر رونق‌بخشی به مرز و ظرفیت‌های مرزی ضروری است پرداخت 495میلیارد تومان تسهیلات اشتغال زایی در ایلام برگزاری سی و ششمین مانور جهادی مدیریت بحران در دهلران پویش «مهر حسینی ، برای ایران» جلوه ای از ایثار و نوع دوستی ایلامی‌ها نیروگاه برق خورشیدی انبار نفت دره‌شهر به بهره‌برداری رسید ۱۲۴ فضای آموزشی در قالب عدالت آموزشی در ایلام ساخته می‌شود دستگیری 2 نفر از عاملان نزاع و درگیری در چرداول عملیات راه‌دسترسی به منطقه تفریحی گردشگری بان‌طولاب بخش سیوان ایلام آغاز شد مدیرکل بنیاد شهید و امور ایثارگران استان ایلام در دیدار با مسئولان مهران: بازگرداندن ۲ زائر گمشده به آغوش خانواده‌ها در مرز مهران افزایش تیم‌های گشت کنترل ترافیک در محورهای منتهی به مرز مهران ۷۵۰ پروژه نیمه‌تمام ایلام در مسیر تکمیل آسفالت ۱۶ هزار مترمربع از معابر روستایی چوار آغاز شد

0

هیچ ایرلاینی حق تغییر نرخ بلیت هواپیما زودتر از آبان را ندارد

  • کد خبر : 28075
  • 10 اکتبر 2020 - 10:19
هیچ ایرلاینی حق تغییر نرخ بلیت هواپیما زودتر از آبان را ندارد

رئیس سازمان هواپیمایی کشور در گفت و گو با باشگاه خبرنگاران جوان: هیچ ایرلاینی حق تغییر نرخ بلیت هواپیما زودتر از آبان را ندارد دهقانی زنگنه گفت: سازمان هواپیمایی حق دخالت در قیمت بلیت را ندارد و ایرلاینی نباید زودتر از موعد نرخ‌ها را تغییر دهد. هیچ ایرلاینی حق تغییر نرخ بلیت زودتر از آبان […]

رئیس سازمان هواپیمایی کشور در گفت و گو با باشگاه خبرنگاران جوان:
هیچ ایرلاینی حق تغییر نرخ بلیت هواپیما زودتر از آبان را ندارد
دهقانی زنگنه گفت: سازمان هواپیمایی حق دخالت در قیمت بلیت را ندارد و ایرلاینی نباید زودتر از موعد نرخ‌ها را تغییر دهد.
هیچ ایرلاینی حق تغییر نرخ بلیت زودتر از آبان نداردتورج دهقانی زنگنه رئیس سازمان هواپیمایی کشور در گفت‌وگو با خبرنگار راه و شهرسازی گروه اقتصادی باشگاه خبرنگاران جوان، با بیان اینکه قیمت گذاری در حوزه بلیت هواپیما به هیچ عنوان به سازمان هواپیمایی کشور ارتباط پیدا نمی‌کند، بیان کرد: تنها چیزی که سازمان هواپیمایی کشور به تازگی ابلاغ کرده است مربوط به رعایت فاصله گذاری اجتماعی است که بر اساس آن، از ابتدای آبان ماه تمام پروازها باید با ۶۰ درصد ظرفیت انجام شوند.

او ادامه داد: قیمت گذاری در حوزه هوایی بر عهده خود شرکت‎ها است و این تغییر قیمتی هم باید از ابتدای آبان ماه انجام شود.

رئیس سازمان هواپیمایی کشوری توضیح داد: ایرلاین‌ها، انجمن شرکت‌های هواپیمایی دارند که بر اساس بخشنامه ۵۰ و ۶۰ درصدی و همچنین قیمت دلار، برای آنها نرخ‌های جدید را تعیین کرده است.

زنگنه تصریح کرد: تمامی پروازها دامنه کف و سقف قیمتی دارند و براساس آن دامنه این قیمت‌ها تعیین می‌شود، به طور مثال هم اکنون قیمت بلیت مشهد-تهران ۵۰۰ هزار تومان است و از ابتدای آبان ماه قیمت آن به ۶۰۰ هزار تومان می‌رسد.

او تاکید کرد: هیچ شرکت و یا ایرلاینی حق ندارد زودتر از آبان ماه نرخ‌های خود را تغییر و یا افزایش دهد.

معاون وزیر راه و شهرسازی اظهار کرد: با توجه به شرایط کرونایی کشور و کمبود مسافر، بعید به نظر می‌رسد که پروازها با سقف قیمتی انجام شوند و به طور معمول با همان کف قیمتی پروازها انجام می‌شوند.

او همچنین درباره بلیت پروازهای ترکیه هم گفت: اگر مسافران قصد دارند که بلیت پرواز خود را به مقصد ترکیه در روز دیگری انجام دهند تمامی شرکت‌های هواپیمایی از جمله ترکیش ایر باید برای مسافران در همان روز بلیت صادر کنند و از طرف دیگر اگر مسافران پرواز خود را لغو (کنسل) کرده باشند، باید مبلغ بلیت به صورت کامل به آنان استرداد شود.

ایرلاین ها ملزم به استرداد کامل مبالغ بلیت مسیر ترکیه هستند
دهقانی زنگنه بیان کرد: در صورتی که مسافری نتواند از شرکت‌های هواپیمایی خارجی مبلغ خود را استرداد کند، سازمان هواپیمایی کشور از ابزارهای خود برای پرداخت مبالغ استفاده می‌کند.

معاون وزیر راه و شهرسازی در مورد پروازهای قطر هم گفت: به دلیل تعطیلات اخیر امکان انجام تست کرونا وجود نداشت، اما امروز این تست انجام می‌شود و با طرف قطری هم در این زمینه رایزنی صورت گرفته است، بنابراین این پرواز امروز انجام‌ می‌شود.

این مقم مسئول در پایان تاکید کرد: ۲۰ تن از مسافران شرکت هواپیمایی قطر ایرویز، به دلیل اطلاع‌رسانی این شرکت هواپیمایی مبنی بر لغو مجوز یکی از آزمایشگاه‌های داخل فهرست این شرکت، اجازه پرواز نیافتند که با رایزنی‌های صورت گرفته این مشکل برطرف می‌شود.

لینک کوتاه : https://hezarpisheh.ir/?p=28075

برچسب ها

ثبت دیدگاه

مجموع دیدگاهها : 0در انتظار بررسی : 0انتشار یافته : 0
قوانین ارسال دیدگاه
  • دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط تیم مدیریت در وب منتشر خواهد شد.
  • پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط باشد منتشر نخواهد شد.