• برابر با : Thursday - 8 October - 2026
کل اخبار 4957اخبار امروز : 1

اخبار ویژه

اختتامیه نخستین مسابقه قصه‌نویسی محیط‌زیستی «مأموریت ماکان» در ایلام برگزار شد درصد بیکاران مدرک دانشگاهی دارند! امکان ثبت اینترنتی درخواست اعزام به خدمت مشمولان ⁣ 🟣اعلام سهمیه نفت سفید استان ایلام در پاییز قلیان و موسیقی زنده در کافه‌ها ممنوع شد سقوط دو کارگر در پی ریزش بتن‌ریزی راه‌پله در ایلام کالابرگ در آستانه تصمیم نهایی؛ هزینه تامین سبد کالابرگ ۱۰۰ درصد زیاد شد در اثر تحریم واردات قطعات خودرو با مشکل روبرو شده است / پیشنهاد افزایش ۱۰۰ درصدی تسهیلات قطعه‌سازان استعفای پرستاران زیر فشار حقوق ۲۸ میلیونی؛ ۷۰ هزار پرستار خانه‌نشین هستند / مردم خدمات پرستاری مناسب نمی‌گیرند و خسارت‌ها تا حد مرگ پیش می‌رود مصرف ۲۰ میلیارد لیتر بنزین در سال توسط ۱۴ میلیون وسیله فرسوده تورم و سفره کارگران؛ حقوق روزانۀ یک کارگر حتی کفاف خرید روزانه دو کنسرو تن ماهی را هم نمی‌دهد ایلام باز هم صدر جدول گرانی نحوه ثبت‌نام زمین روستایی قبل از خرید ملک این ۱۳ نکته را بررسی کنید؛ از استعلام سند تا ممنوع‌المعامله بودن فروشنده پیچیده‌تر شدن روند آزادی محکومان مهریه با افزایش تورم و قیمت سکه زلزله مدیریتی در شهرداری ایلام؛ استعفای جمعی مدیران ستادی حج‌وزیارت: تحریم شامل پروازهای زیارتی عراق نمی‌شود متن استعفای نوری ریاست محترم شورای اسلامی شهر ایلام ایلام را دوباره به اتاق بحران برنگردانیم 🔴رفتن نوری در این مقطع، به صلاح شهر نیست؛ استعفای او نباید پذیرفته شود. سازمان بازرسی درباره عملکرد ضعیف ۸ بانک در پرداخت وام‌ها هشدار داد

♥1

استاندار ایلام در دیدار معاون وزیر جهاد کشاورزی: عملکرد وزارت جهادکشاورزی و منابع طبیعی در استان منحصر بفرد است/اختصاص ۵۵۰ میلیارد تومان برای آبگیری سد کنجانچم

  • کد خبر : 27801
  • 29 سپتامبر 2020 - 20:44
استاندار ایلام در دیدار معاون وزیر جهاد کشاورزی: عملکرد وزارت جهادکشاورزی و منابع طبیعی در استان منحصر بفرد است/اختصاص ۵۵۰ میلیارد تومان برای آبگیری سد کنجانچم

رضایتمندی بالای مردم از عملکرد جهاد کشاورزی و منابع طبیعی در استان … استاندار ایلام در دیدار معاون وزیر جهاد کشاورزی: عملکرد وزارت جهادکشاورزی و منابع طبیعی در استان منحصر بفرد است/اختصاص ۵۵۰ میلیارد تومان برای آبگیری سد کنجانچم 💢 به گزارش پایگاه اطلاع‌رسانی استانداری ایلام، صبح امروز سه شنبه ۸ مهر ماه قاسم سلیمانی‌دشتکی […]

رضایتمندی بالای مردم از عملکرد جهاد کشاورزی و منابع طبیعی در استان …

استاندار ایلام در دیدار معاون وزیر جهاد کشاورزی:
عملکرد وزارت جهادکشاورزی و منابع طبیعی در استان منحصر بفرد است/اختصاص ۵۵۰ میلیارد تومان برای آبگیری سد کنجانچم

💢 به گزارش پایگاه اطلاع‌رسانی استانداری ایلام، صبح امروز سه شنبه ۸ مهر ماه قاسم سلیمانی‌دشتکی در دیدار مسعود منصور معاون وزیر جهاد کشاورزی و رئیس سازمان جنگل‌ها مراتع و آبخیزداری کشور ضمن تقدیر از تلاش های مجموعه جهاد کشاورزی و منابع طبیعی در استان گفت: در این حوزه اقدامات منحصر بفرد و خوبی انجام شده که در کشور سرآمد است.

وی در ادامه با عنوان این مطلب که افزایش دام ها باعث از بین رفتن مراتع و جنگل ها نیستد، اضافه کرد: آنچه که باعث از بین رفتن منابع طبیعی می شود دخل و تصرف انسان در این منابع خدادادی است.

وی افزود: در گذشته عشایر در مناطق مختلف با چند هزار دام مرتع و چراگاه خاص خود را داشتند، اما همینکه برخی به دنبال کاشت و شخم زدن دامنه کوه ها رفتند و این باعث از بین رفتن خاک، مراتع و منابع طبیعی شد.

استاندار ایلام در ادامه با اشاره به یکی از آسیب های رایج در مناطق زاگرس نشین چون ایلام، گفت: در این مناطق برخی زمین های شیب دار در دل جنگل را به شکل غیر اصولی شخم می زنند و گندم می کارند و این علاوه بر تخریب جنگل باعث فرسایش خاک نیز می شود.

وی با اشاره به این مهم که چندین سال طول می کشد تا یک میلیمتر خاک ایجاد شود، گفت: شخم غیر اصولی در دامنه کوه ها و جنگل ها در چندین متر خاک را از بین می برد.

سلیمانی‌دشتکی با عنوان این مطلب که با آبخیزداری در دامنه کوهها و جنگل ها اقدامات‌ بسیار خوبی در جهت حفظ خاک، منابع طبیعی، جنگلی و منابع آب صورت گرفته است، تصریح نمود: در این طرح ها درختان جنگلی، مثمر، گیاهان دارویی و هر محصولی که امکان کشت دارد کاشت می شود.

وی در ادامه با اشاره به بیابانی بودن قسمت اعظم مناطق جنوبی استان گفت: در قسمت جنوب شهرستان های دهلران و مهران بیابان وجود دارد که در آنجا با کمک وزارت جهاد کشاورزی و وزارت نیرو چند کار اساسی انجام داده ایم که یکی از مهم ترین آنها بحث جنگل کاری و بیابان زدایی در استان بوده است.

وی افزود: کار مهم دیگر طرح احیا اراضی کشاورزی‌ست که ظرف همین دو سه سال گذشته زمین های آبی استان از ۷۵ هزار هکتار به ۱۱۰ هزار هکتار افزایش پیدا کرده است.

استاندار ایلام با عنوان این مطلب که اقدامات موثری در حوزه منابع طبیعی و آبخیزداری در جهت حفظ بیابان ها و مهار ریزگردها صورت گرفته است، گفت: منابع طبیعی در دل بیابان ها با هدف برچیدن منشاء ریزگردها به طرز شایسته ای شروع به درختکاری و جنگل کاری کرده و این اقدامات امروز باعث تثبیت خاک، آب و منابع طبیعی در استان شده است.

وی در ادامه گفت: در این طرح ها درختان مثمر چون گل نرگس کشت می شود که حتی می تواند برای مردم منطقه باعث درآمدزایی شود.

نماینده عالی دولت در استان با تاکید بر این مهم که منابع طبیعی اولویت ما در حوزه اعتبارات است، گفت: در حوزه زیرساخت های منابع طبیعی و محیط زیست هیچ محدودیتی برای اجرای طرح ها نگذاشته ایم.

وی افزود: در این راستا با اقداماتی چون آبخیزداری، آبخوانداری، کشت جایگزین و … در جهت حفظ منابع طبیعی و محیط زیست حرکت کرده ایم.

استاندار ایلام در ادامه کار نهضت جنگل کاری را محدود به استان ندانست و گفت: در جهت حذف منشأ ریزگردها با کشور عراق تفاهم کرده ایم که ۶۰۰ هزار نهال در نوار مرزی کاشت شود اما به دلیل مسائل کرونا فعلا ادامه کار متوقف شده است.

وی در ادامه با عنوان این مطلب که وزارت جهاد و منابع طبیعی کارهای بزرگی در استان انجام داده اند، گفت: امروز رضایت مندی بسیار خوبی بین مردم از این اقدامات به وجود آمده است و از این بابت تقدیر و تشکر می کنم.

وی افزود: کارهایی که در حوزه منابع طبیعی و کشاورزی در استان ایلام انجام شده در کمتر استانی نظیر آن را می توان مشاهده کرد که به طور نمونه به توان به اجرای طرح سامانه گرمسیری اشاره داشت که اخیرا در سفر آقای دکتر نوبخت ۵۵۰ میلیارد تومان برای آبگیری سد کنجانچم اختصاص یافت و این یک حرکت بزرگ و تحول آفرین در جهت آبی کردن اراضی کشاورزی منطقه بشمار می رود.

لینک کوتاه : https://hezarpisheh.ir/?p=27801

برچسب ها

ثبت دیدگاه

مجموع دیدگاهها : 0در انتظار بررسی : 0انتشار یافته : 0
قوانین ارسال دیدگاه
  • دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط تیم مدیریت در وب منتشر خواهد شد.
  • پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط باشد منتشر نخواهد شد.