• برابر با : Saturday - 6 June - 2026
کل اخبار 4873اخبار امروز : 0

اخبار ویژه

آسفالت جاده فرعی قلندر بخاطر خانه باغ ها… امشب دانشگاه ایلام بوی غزل می‌دهد و نغمه‌ی عشق در فضای آن پیچیده است یک نمونه از ابهامات مالی در حوزه راهداری استان ایلام جاده‌هایی که بوی خون می‌دهند؛ ۱۲ هزار میلیارد کجا خرج شد؟ سه پرونده قتل در ایلام با تلاش صلح‌یاران به سازش انجامید تردد سالانه ۸ میلیون مسافر از مرز مهران رقابت ۳۴۰۰ دانش‌آموز ایلامی برای ورود به مدارس برتر رونق‌بخشی به مرز و ظرفیت‌های مرزی ضروری است پرداخت 495میلیارد تومان تسهیلات اشتغال زایی در ایلام برگزاری سی و ششمین مانور جهادی مدیریت بحران در دهلران پویش «مهر حسینی ، برای ایران» جلوه ای از ایثار و نوع دوستی ایلامی‌ها نیروگاه برق خورشیدی انبار نفت دره‌شهر به بهره‌برداری رسید ۱۲۴ فضای آموزشی در قالب عدالت آموزشی در ایلام ساخته می‌شود دستگیری 2 نفر از عاملان نزاع و درگیری در چرداول عملیات راه‌دسترسی به منطقه تفریحی گردشگری بان‌طولاب بخش سیوان ایلام آغاز شد مدیرکل بنیاد شهید و امور ایثارگران استان ایلام در دیدار با مسئولان مهران: بازگرداندن ۲ زائر گمشده به آغوش خانواده‌ها در مرز مهران افزایش تیم‌های گشت کنترل ترافیک در محورهای منتهی به مرز مهران ۷۵۰ پروژه نیمه‌تمام ایلام در مسیر تکمیل آسفالت ۱۶ هزار مترمربع از معابر روستایی چوار آغاز شد

2

خانه‌های خالی تا پایان شهریور به سازمان امور مالیاتی معرفی می‌شوند

  • کد خبر : 27405
  • 17 سپتامبر 2020 - 5:43
خانه‌های خالی تا پایان شهریور به سازمان امور مالیاتی معرفی می‌شوند

معاون وزیر راه و شهرسازی: خانه‌های خالی تا پایان شهریور به سازمان امور مالیاتی معرفی می‌شوند معاون وزیر راه و شهرسازی با بیان اینکه تا پایان شهریور ماه اطلاعات مربوط به خانه های خالی را به سازمان امور مالیاتی ارائه می‌دهیم گفت: تاکنون ۱۳.۴ میلیون واحد شناسنامه دار و ۱.۵ میلیون پیامک به مالکان بیش […]

معاون وزیر راه و شهرسازی:
خانه‌های خالی تا پایان شهریور به سازمان امور مالیاتی معرفی می‌شوند

معاون وزیر راه و شهرسازی با بیان اینکه تا پایان شهریور ماه اطلاعات مربوط به خانه های خالی را به سازمان امور مالیاتی ارائه می‌دهیم گفت: تاکنون ۱۳.۴ میلیون واحد شناسنامه دار و ۱.۵ میلیون پیامک به مالکان بیش از یک خانه ارسال شده است.

محمود محمودزاده در گفت‌وگو با ایسنا اظهار کرد: از حدود ۲۸ میلیون واحد مسکونی در کل کشور تا امروز ۱۳ میلیون و ۴۰۰ هزار واحد شناسایی و در واقع شناسنامه دار شدند که ۴۸ درصد کل واحدهای مسکونی کشور را شامل می‌شود.

وی افزود: در این بین مشخص شده که ۱.۵ میلیون نفر مالک بیش از یک واحد مسکونی هستند که برای آنها پیامک ارسال کردیم تا وضعیت سکونت خانه‌های خود را مشخص کنند.

معاون وزیر راه و شهرسازی با بیان اینکه تا پایان شهریورماه اطلاعات مربوط به خانه های خالی شناسایی شده را به سازمان امور مالیاتی ارائه می دهیم گفت: مالکان باید با مراجعه به سامانه املاک و اسکان که نشانی آن در پیامک ها درج شده، وضعیت خانه های خود در خصوص سکونت شخصی، اجاره و یا خالی بودن آن را اعلام کنند.

محمودزاده درباره اینکه به بعضی افراد پیامکی مبنی بر مالکیت واحد فروخته شده ارسال شده و این افراد باید چه اقدامی انجام دهند گفت: این افراد شماره تماس و کد ملی خریدار را در سامانه درج و ارسال کنند. در صورتی که به اطلاعات سجلی خریدار دسترسی ندارند می‌توانند از دفتر مشاور املاک و یا دفترخانه مربوطه بگیرند.

به گزارش ایسنا، روز ۲۸ مرداد ۱۳۹۹ سامانه املاک و اسکان که اطلاعات واحدهای مسکونی کل کشور در آن ثبت خواهد شد به مرحله اجرا رسید. قرار است این اطلاعات با همکاری سایر دستگاه‌های مرتبط جمع آوری و برای وضع مالیات متعلقه در اختیار سازمان امور مالیاتی قرار گیرد. طبق ماده ۵۴ قانون مالیات های مستقیم واحدهای مسکونی خالی در سال اول مشمول شش برابر مالیات متعلقه خواهند شد که البته شورای نگهبان ۱۳ ایراد به آن گرفت و سپس مجلس ایرادات را برطرف و مجدداً به شورا ارسال کرد. وزارت راه و شهرسازی قول داده تا پایان تابستان اولین اطلاعات واحدهای مسکونی را در اختیار سازمان امور مالیاتی بگذارد. از بین ۲۸ میلیون واحد مسکونی تا کنون ۱۳ میلیون و ۴۰۰ هزار واحد شناسایی و شناسنامه دار شده و ۱.۵ میلیون پیامک برای مالکان بیش از یک واحد مسکونی ارسال شده است. رئیس سازمان امور مالیاتی اعلام کرده ظرف ۱۰ روز مالیات خانه های خالی را مطالبه می کنیم.

لینک کوتاه : https://hezarpisheh.ir/?p=27405

برچسب ها

ثبت دیدگاه

مجموع دیدگاهها : 0در انتظار بررسی : 0انتشار یافته : 0
قوانین ارسال دیدگاه
  • دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط تیم مدیریت در وب منتشر خواهد شد.
  • پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط باشد منتشر نخواهد شد.