• برابر با : Friday - 5 June - 2026
کل اخبار 4873اخبار امروز : 0

اخبار ویژه

آسفالت جاده فرعی قلندر بخاطر خانه باغ ها… امشب دانشگاه ایلام بوی غزل می‌دهد و نغمه‌ی عشق در فضای آن پیچیده است یک نمونه از ابهامات مالی در حوزه راهداری استان ایلام جاده‌هایی که بوی خون می‌دهند؛ ۱۲ هزار میلیارد کجا خرج شد؟ سه پرونده قتل در ایلام با تلاش صلح‌یاران به سازش انجامید تردد سالانه ۸ میلیون مسافر از مرز مهران رقابت ۳۴۰۰ دانش‌آموز ایلامی برای ورود به مدارس برتر رونق‌بخشی به مرز و ظرفیت‌های مرزی ضروری است پرداخت 495میلیارد تومان تسهیلات اشتغال زایی در ایلام برگزاری سی و ششمین مانور جهادی مدیریت بحران در دهلران پویش «مهر حسینی ، برای ایران» جلوه ای از ایثار و نوع دوستی ایلامی‌ها نیروگاه برق خورشیدی انبار نفت دره‌شهر به بهره‌برداری رسید ۱۲۴ فضای آموزشی در قالب عدالت آموزشی در ایلام ساخته می‌شود دستگیری 2 نفر از عاملان نزاع و درگیری در چرداول عملیات راه‌دسترسی به منطقه تفریحی گردشگری بان‌طولاب بخش سیوان ایلام آغاز شد مدیرکل بنیاد شهید و امور ایثارگران استان ایلام در دیدار با مسئولان مهران: بازگرداندن ۲ زائر گمشده به آغوش خانواده‌ها در مرز مهران افزایش تیم‌های گشت کنترل ترافیک در محورهای منتهی به مرز مهران ۷۵۰ پروژه نیمه‌تمام ایلام در مسیر تکمیل آسفالت ۱۶ هزار مترمربع از معابر روستایی چوار آغاز شد

0

عملیات سخت و نفسگیر در دره ی ویژدرون/ خواهر و برادر حادثه دیده در دره ی ویژ درون توسط تیم واکنش سریع و کوهستان جمعیت هلال احمر نجات یافتند

  • کد خبر : 27144
  • 02 سپتامبر 2020 - 12:33
عملیات سخت و نفسگیر در دره ی ویژدرون/ خواهر و برادر حادثه دیده در دره ی ویژ درون توسط تیم واکنش سریع و کوهستان جمعیت هلال احمر نجات یافتند

عملیات سخت و نفسگیر در دره ی ویژدرون/ خواهر و برادر حادثه دیده در دره ی ویژ درون توسط تیم واکنش سریع و کوهستان جمعیت هلال احمر نجات یافتند. ✔️مدیر عامل جمعیت هلال احمر استان ایلام گفت: یک مصدوم و یک مفقودی خواهر و برادر در دره “ویژدرون” که از گردشگران غیر بومی استان بودند […]

عملیات سخت و نفسگیر در دره ی ویژدرون/ خواهر و برادر حادثه دیده در دره ی ویژ درون توسط تیم واکنش سریع و کوهستان جمعیت هلال احمر نجات یافتند.

✔️مدیر عامل جمعیت هلال احمر استان ایلام گفت: یک مصدوم و یک مفقودی خواهر و برادر در دره “ویژدرون” که از گردشگران غیر بومی استان بودند توسط تیم واکنش سریع و کوهستان جمعیت هلال احمر استان طی دو روز عملیات امدادی سخت وطاقت فرسا با استفاده از تجهیزات نجات به بیرون دره انتقال و به مراکز درمانی منتقل شدند.

✔️به گزارش روابط عمومی جمعیت هلال احمر استان ایلام؛ علی اصغر علی اکبری در این خصوص اظهار داشت: دیروز و در پی تماس تلفنی با مرکز کنترل و هماهنگی عملیات جمعیت هلال احمر استان ایلام(شماره ۱۱۲) مبنی بر مصدوم و مفقود شدن یک خواهر و برادر در دره ویژدرون که از افراد غیر بومی و به همراه گروهی از گردشگران به این دره ورود کرده بودند، بلافاصله دو تیم واکنش سریع و کوهستان این جمعیت به محل وقوع حادثه اعزام شدند.

✔️علی اکبری بیان کرد:در این عملیات که از صبح دیروز آغاز شد نجاتگران جمعیت هلال احمر پس از طی مسافتی سخت وصعب العبور در دره ابتدا موفق به یافتن فرد مفقودی شده و با ادامه عملیات جستجو در ساعات میانی شب به فرد مصدوم که دچار شکستگی از ناحیه مچ پا شده بود دسترسی پیدا کردند و اقدامات اولیه امدادی را بر روی وی انجام دادند.

✔️وی ادامه داد: به دلیل شرایط سخت حاکم بر دره و تاریکی هوا امکان انتقال مصدوم به بیرون دره میسر نبود و نجاتگران جمعیت هلال احمر استان به ناچار و در شرایطی بسیار سخت شب را در دره سپری کردند و کار انتقال مصدوم به صبح موکول شد.

✔️وی افزود: در آغازین ساعات صبح روز دوشنبه دهم شهریور ماه و با روشن شدن هوا مرحله دوم عملیات برای انتقال فرد مصدوم به بیرون دره آغاز و نجاتگران این جمعیت با کمک تیم پشتیبان اعزامی به دره، توانستند در بعد از ظهر امروز مصدوم را با استفاده از تجهیزات نجات از مسیر خروجی دره منتهی به روستای گلان از توابع بخش صالح آباد شهرستان مهران به بیرون دره منتقل نمایند.

شایان ذکر است که فرد مصدوم جهت سیر مراحل درمانی تحویل پایگاه مرکز فوریت های پزشکی در سه راهی جندالله گردید.

لینک کوتاه : https://hezarpisheh.ir/?p=27144

برچسب ها

ثبت دیدگاه

مجموع دیدگاهها : 0در انتظار بررسی : 0انتشار یافته : 0
قوانین ارسال دیدگاه
  • دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط تیم مدیریت در وب منتشر خواهد شد.
  • پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط باشد منتشر نخواهد شد.