• برابر با : Saturday - 6 June - 2026
کل اخبار 4874اخبار امروز : 1

اخبار ویژه

آسفالت جاده فرعی قلندر بخاطر خانه باغ ها… امشب دانشگاه ایلام بوی غزل می‌دهد و نغمه‌ی عشق در فضای آن پیچیده است یک نمونه از ابهامات مالی در حوزه راهداری استان ایلام جاده‌هایی که بوی خون می‌دهند؛ ۱۲ هزار میلیارد کجا خرج شد؟ سه پرونده قتل در ایلام با تلاش صلح‌یاران به سازش انجامید تردد سالانه ۸ میلیون مسافر از مرز مهران رقابت ۳۴۰۰ دانش‌آموز ایلامی برای ورود به مدارس برتر رونق‌بخشی به مرز و ظرفیت‌های مرزی ضروری است پرداخت 495میلیارد تومان تسهیلات اشتغال زایی در ایلام برگزاری سی و ششمین مانور جهادی مدیریت بحران در دهلران پویش «مهر حسینی ، برای ایران» جلوه ای از ایثار و نوع دوستی ایلامی‌ها نیروگاه برق خورشیدی انبار نفت دره‌شهر به بهره‌برداری رسید ۱۲۴ فضای آموزشی در قالب عدالت آموزشی در ایلام ساخته می‌شود دستگیری 2 نفر از عاملان نزاع و درگیری در چرداول عملیات راه‌دسترسی به منطقه تفریحی گردشگری بان‌طولاب بخش سیوان ایلام آغاز شد مدیرکل بنیاد شهید و امور ایثارگران استان ایلام در دیدار با مسئولان مهران: بازگرداندن ۲ زائر گمشده به آغوش خانواده‌ها در مرز مهران افزایش تیم‌های گشت کنترل ترافیک در محورهای منتهی به مرز مهران ۷۵۰ پروژه نیمه‌تمام ایلام در مسیر تکمیل آسفالت ۱۶ هزار مترمربع از معابر روستایی چوار آغاز شد

0

آغاز توزیع کارت کنکوری ها از فردا

  • کد خبر : 26844
  • 17 آگوست 2020 - 5:50
آغاز توزیع کارت کنکوری ها از فردا

آغاز توزیع کارت کنکوری ها از فردا کارت ورود به جلسه بیش از یک میلیون ۳۹۳ هزار داوطلب آزمون سراسری سال ۹۹ از فردا سه شنبه ۲۸ مرداد بر روی سایت سازمان سنجش آموزش کشور قرار می گیرد. به گزارش ایسنا، فرایند برگزاری آزمون سراسری سال ۹۹ از صبح روز چهارشنبه ۲۹ مرداد ماه شروع […]

آغاز توزیع کارت کنکوری ها از فردا
کارت ورود به جلسه بیش از یک میلیون ۳۹۳ هزار داوطلب آزمون سراسری سال ۹۹ از فردا سه شنبه ۲۸ مرداد بر روی سایت سازمان سنجش آموزش کشور قرار می گیرد.

به گزارش ایسنا، فرایند برگزاری آزمون سراسری سال ۹۹ از صبح روز چهارشنبه ۲۹ مرداد ماه شروع می شود و تا صبح شنبه اول شهریور ادامه دارد. براین اساس داوطلبان گروه آزمایشی هنر صبح روز چهارشنبه با شرکت ۱۱۳ هزار و ۷۳۲ داوطلب آزمون خود را شروع می کنند. همچنین گروه­ های ریاضی و انسانی نیز صبح روز پنج شنبه با شرکت ۵۱۰ هزار و ۸۳۰ به رقابت می پردازند و در صبح روز جمعه ۳۱ مرداد نیز تعداد ۵۹۴ هزار و ۲۵۹ داوطلب در گروه آزمایشی علوم تجربی رقابت می کنند و در نهایت آزمون زبان های خارجی روز شنبه اول شهریور با رقابت ۱۷۴ هزار و ۴۱۲ داوطلب برگزار خواهد شد.

در سال ۹۸ تعداد یک میلیون ۳۵۳ هزار و ۱۲۴ داوطلب در کنکور شرکت کردند که این آمار در سال ۹۹ با افزایش یافته به طوریکه در سال جاری تعداد یک میلیون۳۹۳ هزار و ۲۳۳ داوطلب رسیده است ضمن اینکه حوزه های امتحانی در سال جاری از ۵۱۸ حوزه سال ۹۸ نیز به ۷۷۳ حوزه رسیده است.

کارت ‌ شرکت در آزمون‌ همه داوطلبان‌ گروه های‌ آزمایشی‌ علوم‌ ریاضی‌ و فنی‌، علوم‌ تجربی‌، علوم انسانی‌، هنر و زبان های خارجی‌ به همراه راهنمای شرکت در آزمون طی روزهای سه شنبه ۲۸ و چهار­شنبه ۲۹ مرداد برای مشاهده و پرینت بر روی سایت سازمان سنجش آموزش کشور به نشانی www.sanjesh.org قرار خواهد گرفت.

لذا همه‌ داوطلبان‌ متقاضی شرکت‌ در آزمون‌، برای پرینت کارت شرکت در آزمون باید در تاریخ تعیین شده به سایت فوق مراجعه کرده و با وارد نمودن شماره سریال کارت اعتباری ثبت نام (۱۲ رقمی) و شماره شناسنامه و یا شماره پرونده و کدپیگیری ثبت‌نام (۱۶ رقمی) و نام و نام­ خانوادگی، کدملی و سریال شماره شناسنامه یک نسخه پرینت از راهنما و کارت شرکت در آزمون تهیه کنند.

بدیهی است داوطلبانی که در ۲ یا ۳ گروه آزمایشی متقاضی شده‌اند باید علاوه بر پرینت کارت شرکت در آزمون گروه آزمایشی اصلی، برحسب مورد نسبت به پرینت کارت گروه آزمایشیی دوم و یا گروه های آزمایشی دوم و سوم (گروه ­های آزمایشی هنر و زبان های خارجی) خود اقدام کنند.

داوطلبان برای پرینت کارت شرکت در آزمون باید منحصراً به روش فوق اقدام و براساس تاریخ و آدرس تعیین شده بر روی کارت شرکت در آزمون، به حوزه امتحانی مربوط مراجعه کنند. بدیهی است برای شرکت در جلسه آزمون همراه داشتن پرینت کارت شرکت در آزمون و هم چنین اصل کارت ملی و یا اصل شناسنامه عکس ­دار و ارائه آن الزامی است. لذا همه داوطلبان باید برای پرینت کارت شرکت در آزمون اقدام کنند.

همچنین چنانچه داوطلبی به دلیل در اختیار نداشتن اطلاعات مربوط به شماره پرونده و یا کد پیگیری مورد نیاز، موفق به پرینت کارت شرکت در آزمون خود نشود، لازم است با مراجعه به درگاه سازمان سنجش آموزش کشور و ورود به سیستم پاسخگویی و انتخاب نام آزمون و تعیین موضوع پیگیری نسبت به دریافت اطلاعات مربوط به شماره پرونده و یا کد پیگیری ثبت ­نام اقدام کند و به هیچ وجه به باجه رفع نقص مراجعه نکند.همچنین این امکان برای داوطلبانی فراهم است که در سیستم پاسخگویی عضو باشند. بنابراین ضرورت دارد داوطلبانی که اطلاعات فوق را مفقود نموده اند با عضویت در این سیستم نسبت به بازیابی این اطلاعات اقدام کنند.

باجه های رفع نقص کارت شرکت در آزمون سراسری از فردا سه شنبه ۲۸ مرداد شروع به فعالیت خواهند نمود. محل رفع نقص کارت شرکت در ‌آزمون همه داوطلبان گروه ­های آزمایشی علوم ریاضی و فنی‌، علوم انسانی‌، علوم‌ تجربی‌، هنر و زبان های ‌خارجی‌ بر مبنای‌ شهرستان‌ محل‌ اقامت فعلی‌ آنان‌ که‌ در بند ۴۴ تقاضانامه‌ ثبت‌ نام‌، مشخص‌کرده‌اند بر روی سایت سازمان سنجش آموزش کشور منتشر شده است.

لینک کوتاه : https://hezarpisheh.ir/?p=26844

برچسب ها

ثبت دیدگاه

مجموع دیدگاهها : 0در انتظار بررسی : 0انتشار یافته : 0
قوانین ارسال دیدگاه
  • دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط تیم مدیریت در وب منتشر خواهد شد.
  • پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط باشد منتشر نخواهد شد.