• برابر با : Saturday - 6 June - 2026
کل اخبار 4873اخبار امروز : 0

اخبار ویژه

آسفالت جاده فرعی قلندر بخاطر خانه باغ ها… امشب دانشگاه ایلام بوی غزل می‌دهد و نغمه‌ی عشق در فضای آن پیچیده است یک نمونه از ابهامات مالی در حوزه راهداری استان ایلام جاده‌هایی که بوی خون می‌دهند؛ ۱۲ هزار میلیارد کجا خرج شد؟ سه پرونده قتل در ایلام با تلاش صلح‌یاران به سازش انجامید تردد سالانه ۸ میلیون مسافر از مرز مهران رقابت ۳۴۰۰ دانش‌آموز ایلامی برای ورود به مدارس برتر رونق‌بخشی به مرز و ظرفیت‌های مرزی ضروری است پرداخت 495میلیارد تومان تسهیلات اشتغال زایی در ایلام برگزاری سی و ششمین مانور جهادی مدیریت بحران در دهلران پویش «مهر حسینی ، برای ایران» جلوه ای از ایثار و نوع دوستی ایلامی‌ها نیروگاه برق خورشیدی انبار نفت دره‌شهر به بهره‌برداری رسید ۱۲۴ فضای آموزشی در قالب عدالت آموزشی در ایلام ساخته می‌شود دستگیری 2 نفر از عاملان نزاع و درگیری در چرداول عملیات راه‌دسترسی به منطقه تفریحی گردشگری بان‌طولاب بخش سیوان ایلام آغاز شد مدیرکل بنیاد شهید و امور ایثارگران استان ایلام در دیدار با مسئولان مهران: بازگرداندن ۲ زائر گمشده به آغوش خانواده‌ها در مرز مهران افزایش تیم‌های گشت کنترل ترافیک در محورهای منتهی به مرز مهران ۷۵۰ پروژه نیمه‌تمام ایلام در مسیر تکمیل آسفالت ۱۶ هزار مترمربع از معابر روستایی چوار آغاز شد

1

راهکار وزارت علوم برای شناسایی مدارک تحصیلی و پایان‌نامه‌های جعلی

  • کد خبر : 26763
  • 14 آگوست 2020 - 5:14
راهکار وزارت علوم برای شناسایی مدارک تحصیلی و پایان‌نامه‌های جعلی

غلامی در گفت‌وگو با باشگاه خبرنگاران جوان؛ راهکار وزارت علوم برای شناسایی مدارک تحصیلی و پایان‌نامه‌های جعلی وزیر علوم گفت: مدارک دانشگاهی و پایان نامه‌های جعلی از طریق سامانه ملی ارزیابی تحصیلی بررسی شده و امکان تخلف در این زمینه را حداقل کاهش می‌دهد. نحوه برخورد وزارت علوم با تخلف فروش پایان نامه‌ها منصور غلامی […]

غلامی در گفت‌وگو با باشگاه خبرنگاران جوان؛
راهکار وزارت علوم برای شناسایی مدارک تحصیلی و پایان‌نامه‌های جعلی
وزیر علوم گفت: مدارک دانشگاهی و پایان نامه‌های جعلی از طریق سامانه ملی ارزیابی تحصیلی بررسی شده و امکان تخلف در این زمینه را حداقل کاهش می‌دهد.
نحوه برخورد وزارت علوم با تخلف فروش پایان نامه‌ها

منصور غلامی وزیر علوم در گفت‌وگو با خبرنگار حوزه دانشگاهی گروه علمی پزشکی باشگاه خبرنگاران جوان، درباره برنامه‌ریزی‌های این وزارتخانه برای پیشگیری از تخلف فروش پایان نامه‌ها اظهار کرد: تخلف فروش پایان نامه‌ها در شبکه‌های مجازی یا خیابان‌ها طبق «قانون رسیدگی مقابله با تخلفات علمی» قابل پیگیری است.

او افزود: مقابله با فروش غیر قانونی پایان نامه‌ها از طرف وزارت علوم با همکاری نیروی انتظامی و قوه قضائیه قابل پیگیری است، بنابراین افرادی که گول کلاهبرداران فروش غیر قانونی پایان نامه‌ها را می‌خورند، باید بسیار مراقب خود باشند.

وزیر علوم ادامه داد: گروه‌های اخلاقی و پژوهشی فعال در دانشگاه‌ها تمام مدارک علمی اعم از مقاله، پایان نامه و هر سند علمی که دانشجویان و استادان ارائه می‌دهند، بررسی کرده و اگر این موارد با مسیر غیر قانونی یا تخلف تهیه شوند حتما از طریق برخورد قانونی پیگیری خواهند شد.

غلامی با بیان اینکه بی توجهی استادان به پایان نامه‌های غیر قانونی دانشجویان باعث متضرر شدن آنان خواهد شد، تاکید کرد: اگر مدارکی بدون عبور از مسیر‌های قانونی در اختیار افراد قرار بگیرند با سامانه ملی ارزیابی تحصیلی که تمام اطلاعات فارغ التحصیلان دانشگاه‌های کشور را در آن مندرج می‌کند به راحتی با وارد کردن کدملی قابل ارزیابی است؛ بنابراین واقعی بودن یا غیر واقعی بودن مدارک علمی یا پایان نامه با استفاده از این سامانه برای همه افراد به خصوص دستگاه‌های دولتی و غیر دولتی کنترل خواهد شد.

درج اطلاعات تمام دانشگاه ها در سامانه ملی ارزیابی تحصیلی
او اضافه کرد: تعدادی از دانشگاه‌ها به علت زیاد بودن داده‌ها همچنان در حال انتقال اطلاعات هستند و به تدریج تا پایان امسال همه مراکز آموزش عالی کشور اطلاعاتشان در این سامانه درج خواهد شد؛ این سیستم به سیستم دولت الکترونیک وصل است بنابراین جعلی بودن مدارک علمی یکی از مباحثی است که قطعا کنترل خواهد شد.

وزیر علوم ادامه داد: دانشگاه‌ها موظف هستند موارد علمی مختلف را در صورت غیر قانونی بودن رسیدگی کنند؛ چرا که آئین نامه نوشته شده این مسئولیت را به طور بسیار جدی در اختیار دانشگاه‌ها و موسسات آموزش عالی قرار داده است.

غلامی در پایان با یادآوری اینکه مردم باید آگاه شوند و گول این کلاهبرداری‌ها را نخورند، اظهار کرد: اگر برای این موارد مشتریان کاهش پیدا کنند، در نتیجه فروش غیر قانونی پایان نامه‌ها و مدارک علمی خود به خود محو خواهند شد و همزمان برخورد قانونی از طریق نیروی انتظامی هم صورت خواهد گرفت.

لینک کوتاه : https://hezarpisheh.ir/?p=26763

برچسب ها

نوشته های مشابه

ثبت دیدگاه

مجموع دیدگاهها : 0در انتظار بررسی : 0انتشار یافته : 0
قوانین ارسال دیدگاه
  • دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط تیم مدیریت در وب منتشر خواهد شد.
  • پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط باشد منتشر نخواهد شد.