• برابر با : Saturday - 6 June - 2026
کل اخبار 4873اخبار امروز : 0

اخبار ویژه

آسفالت جاده فرعی قلندر بخاطر خانه باغ ها… امشب دانشگاه ایلام بوی غزل می‌دهد و نغمه‌ی عشق در فضای آن پیچیده است یک نمونه از ابهامات مالی در حوزه راهداری استان ایلام جاده‌هایی که بوی خون می‌دهند؛ ۱۲ هزار میلیارد کجا خرج شد؟ سه پرونده قتل در ایلام با تلاش صلح‌یاران به سازش انجامید تردد سالانه ۸ میلیون مسافر از مرز مهران رقابت ۳۴۰۰ دانش‌آموز ایلامی برای ورود به مدارس برتر رونق‌بخشی به مرز و ظرفیت‌های مرزی ضروری است پرداخت 495میلیارد تومان تسهیلات اشتغال زایی در ایلام برگزاری سی و ششمین مانور جهادی مدیریت بحران در دهلران پویش «مهر حسینی ، برای ایران» جلوه ای از ایثار و نوع دوستی ایلامی‌ها نیروگاه برق خورشیدی انبار نفت دره‌شهر به بهره‌برداری رسید ۱۲۴ فضای آموزشی در قالب عدالت آموزشی در ایلام ساخته می‌شود دستگیری 2 نفر از عاملان نزاع و درگیری در چرداول عملیات راه‌دسترسی به منطقه تفریحی گردشگری بان‌طولاب بخش سیوان ایلام آغاز شد مدیرکل بنیاد شهید و امور ایثارگران استان ایلام در دیدار با مسئولان مهران: بازگرداندن ۲ زائر گمشده به آغوش خانواده‌ها در مرز مهران افزایش تیم‌های گشت کنترل ترافیک در محورهای منتهی به مرز مهران ۷۵۰ پروژه نیمه‌تمام ایلام در مسیر تکمیل آسفالت ۱۶ هزار مترمربع از معابر روستایی چوار آغاز شد

0

متقاضیان وام اجاره مسکن به سایت مراجعه کنند

  • کد خبر : 26562
  • 03 آگوست 2020 - 17:56
متقاضیان وام اجاره مسکن به سایت مراجعه کنند

متقاضیان وام اجاره مسکن به سایت مراجعه کنند وزارت راه و شهرسازی اعلام کرد متقاضیانی که به صورت پیامکی برای تسهیلات کمک ودیعه مسکن درخواست داده‌اند به منظور تکمیل فرایند ثبت نام براساس آخرین رقم سمت راست کد ملی از روزهای ۱۴ تا ۲۰ مرداد به سامانه طرح اقدام ملی مسکن مراجعه کنند. به گزارش […]

متقاضیان وام اجاره مسکن به سایت مراجعه کنند

وزارت راه و شهرسازی اعلام کرد متقاضیانی که به صورت پیامکی برای تسهیلات کمک ودیعه مسکن درخواست داده‌اند به منظور تکمیل فرایند ثبت نام براساس آخرین رقم سمت راست کد ملی از روزهای ۱۴ تا ۲۰ مرداد به سامانه طرح اقدام ملی مسکن مراجعه کنند.

به گزارش ایسنا، پیرو ثبت نام پیامکی برای پرداخت تسهیلات کمک ودیعه مسکن به مستاجران، لازم است به منظور تکمیل فرآیند ثبت نام، متقاضیانی که به صورت پیامکی برای دریافت این تسهیلات ثبت نام کرده اند با توجه به آخرین رقم سمت راست کد ملی از ساعت ۱۱ صبح روزهای مشخص شده با مراجعه به سامانه tem.mrud.ir نسبت به تکمیل اطلاعات مورد نیاز اقدام کنند.

براساس اعلام معاونت مسکن و ساختمان وزارت راه و شهرسازی ۱۴ مرداد متقاضیانی که آخرین رقم سمت راست کد ملی آنها «۴» است، ۱۵ مرداد متقاضیانی که آخرین رقم سمت راست کد ملی آنها «۲و ۳» است، ۱۶ مرداد متقاضیانی که آخرین رقم سمت راست کد ملی آنها «۱» است، ۱۷ مرداد مرداد متقاضیانی که آخرین رقم سمت راست کد ملی آنها «۵»، «۶» و «۷» است، ۱۸ مرداد مرداد متقاضیانی که آخرین رقم سمت راست کد ملی آنها «۰»، «۸»، «۹» است، و ۲۰ مرداد مرداد کلیه متقاضیان جامانده نسبت به ثبت نام در سامانه اقدام کنند.

همچنین امروز رییس کل بانک مرکزی درباره جزئیات این وام اعلام کرد: تسهیلات کمکی به مستأجران، تحت عنوان تسهیلات «مرابحه خرید کالا و خدمات» به محض اعلام مشخصات اشخاص واجد شرایط از سوی وزارت راه وشهرسازی، آغاز خواهد شد. عبدالناصر همتی اظهار کرد: مبالغ این وام براساس طبقه بندی شهرها ۱۵، ۳۰ و ۵۰ میلیون تومان بوده و به دو روش قابل پرداخت است.

وی افزود: در روش اول، گیرندگان وام (مستأجران) می‌توانند تسهیلات را یک‌ساله دریافت کنند و صرفا سود آن را ماهانه بپردازند و درپایان سال، اصل آن را پرداخت کنند. در روش دوم، متقاضیان می‌توانند وام را سه ساله دریافت کنند و در مدت ۳۶ ماه اصل و فرع آن را به بانک بپردازند.

طبق اعلام بانک مرکزی، رییس کل این بانک ضمن تاکید مجدد بر این موضوع که این وام صرفا کمکی است به مستاجران برای ودیعه و لذا به هیچ وجه وام ودیعه نیست، تصریح کرد: در این وام، مؤجران نقشی نخواهند داشت و کسی که وام را دریافت می‌کند با بانک عامل طرف خواهد بود و به تصمیم خود از وام دریافتی استفاده خواهد کرد.

به گفته همتی، اعتبار تخصیصی برای این وام به صورت کلی ۲۰ هزار میلیارد تومان است.

لینک کوتاه : https://hezarpisheh.ir/?p=26562

برچسب ها

ثبت دیدگاه

مجموع دیدگاهها : 3در انتظار بررسی : 0انتشار یافته : 3
  1. طرح خوبی است اگه به موقع و سر وقت وبدون ضامن باشه

  2. من فراموش کردم ثبت نام کنم،اگه امکان داره کمکم کنید بتوانم ثبت نام کنم.متشکرم

  3. سلام من اجاره نشین هستم

قوانین ارسال دیدگاه
  • دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط تیم مدیریت در وب منتشر خواهد شد.
  • پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط باشد منتشر نخواهد شد.