• برابر با : Thursday - 8 October - 2026
کل اخبار 4957اخبار امروز : 1

اخبار ویژه

اختتامیه نخستین مسابقه قصه‌نویسی محیط‌زیستی «مأموریت ماکان» در ایلام برگزار شد درصد بیکاران مدرک دانشگاهی دارند! امکان ثبت اینترنتی درخواست اعزام به خدمت مشمولان ⁣ 🟣اعلام سهمیه نفت سفید استان ایلام در پاییز قلیان و موسیقی زنده در کافه‌ها ممنوع شد سقوط دو کارگر در پی ریزش بتن‌ریزی راه‌پله در ایلام کالابرگ در آستانه تصمیم نهایی؛ هزینه تامین سبد کالابرگ ۱۰۰ درصد زیاد شد در اثر تحریم واردات قطعات خودرو با مشکل روبرو شده است / پیشنهاد افزایش ۱۰۰ درصدی تسهیلات قطعه‌سازان استعفای پرستاران زیر فشار حقوق ۲۸ میلیونی؛ ۷۰ هزار پرستار خانه‌نشین هستند / مردم خدمات پرستاری مناسب نمی‌گیرند و خسارت‌ها تا حد مرگ پیش می‌رود مصرف ۲۰ میلیارد لیتر بنزین در سال توسط ۱۴ میلیون وسیله فرسوده تورم و سفره کارگران؛ حقوق روزانۀ یک کارگر حتی کفاف خرید روزانه دو کنسرو تن ماهی را هم نمی‌دهد ایلام باز هم صدر جدول گرانی نحوه ثبت‌نام زمین روستایی قبل از خرید ملک این ۱۳ نکته را بررسی کنید؛ از استعلام سند تا ممنوع‌المعامله بودن فروشنده پیچیده‌تر شدن روند آزادی محکومان مهریه با افزایش تورم و قیمت سکه زلزله مدیریتی در شهرداری ایلام؛ استعفای جمعی مدیران ستادی حج‌وزیارت: تحریم شامل پروازهای زیارتی عراق نمی‌شود متن استعفای نوری ریاست محترم شورای اسلامی شهر ایلام ایلام را دوباره به اتاق بحران برنگردانیم 🔴رفتن نوری در این مقطع، به صلاح شهر نیست؛ استعفای او نباید پذیرفته شود. سازمان بازرسی درباره عملکرد ضعیف ۸ بانک در پرداخت وام‌ها هشدار داد

♥2

افزایش ۵۰ درصدی حق عائله‌مندی و اولاد بازنشستگان کشوری/ اعمال افزایش عائله‌مندی در تیرماه

  • کد خبر : 25689
  • 20 ژوئن 2020 - 14:34
افزایش ۵۰ درصدی حق عائله‌مندی و اولاد بازنشستگان کشوری/ اعمال افزایش عائله‌مندی در تیرماه

افزایش ۵۰ درصدی حق عائله‌مندی و اولاد بازنشستگان کشوری/ اعمال افزایش عائله‌مندی در تیرماه مدیرعامل صندوق بازنشستگی کشوری از نهایی شدن افزایش ۵۰ درصدی کمک هزینه عائله‌مندی و حق اولاد بازنشستگان و وظیفه بگیران مشترک این صندوق خبر داد. به گزارش ایسنا، دکتر اکبر افتخاری با اعلام این خبر گفت: با توجه به اینکه ردیف […]

افزایش ۵۰ درصدی حق عائله‌مندی و اولاد بازنشستگان کشوری/ اعمال افزایش عائله‌مندی در تیرماه
مدیرعامل صندوق بازنشستگی کشوری از نهایی شدن افزایش ۵۰ درصدی کمک هزینه عائله‌مندی و حق اولاد بازنشستگان و وظیفه بگیران مشترک این صندوق خبر داد.

به گزارش ایسنا، دکتر اکبر افتخاری با اعلام این خبر گفت: با توجه به اینکه ردیف اعتباری این موضوع از سال ۹۲ به صندوق بازنشستگی کشوری واگذار شده و متولی پرداخت این صندوق است، این کمک هزینه همه ساله براساس ضرایب مصوب هیات دولت افزایش یافته و برای سال جاری نیز در ابتدا ۱۵ درصد افزایش یافت.

وی تصریح کرد: از آنجایی که براساس تبصره چهار ماده ۱۰۹ قانون مدیریت خدمات کشوری که طبق آن مقرر شده «کمک هزینه عائله مندی و اولاد بازنشستگان و وظیفه بگیران معادل شاغلین افزایش می یابد» و امسال اعتبارات فصل دهم این قانون در مورد شاغلین با افزایش ۵۰ درصدی روبرو بوده، به تبع درباره بازنشستگان نیز مصداق داشت.

افتخاری اظهار کرد: برهمین اساس، طی هفته‌های اخیر این مساله در کمیته ویژه همسان سازی حقوق و مزایای بازنشستگان کشوری که با حضور نمایندگان صندوق، تعدادی از روسای کانون‌های بازنشستگی و رئیس سازمان برنامه و بودجه به صورت هفتگی برگزار می شود، این موضوع مطرح و در نهایت با مساعدت سازمان برنامه و بودجه کشور، موافقت شد تا ۵۰ درصد افزایش ضریب کمک هزینه عائله‌مندی و حق اولاد برای بازنشستگان و وظیفه بگیران کشوری نیز اجرایی شود.

وی با بیان اینکه اعتبار مشخصی از سوی سازمان برنامه و بودجه به این امر اختصاص یافته است، گفت: با تلاش صندوق بازنشستگی و ارائه مستندات قانونی لازم و موافقت سازمان برنامه و خزانه کل کشور قرار شده تا حق عائله مندی و اولاد با افزایش‌های قانونی که عنوان شد، از ابتدای فروردین ۹۹ محاسبه و در تیرماه به حساب افراد بازنشسته واریز شود.

به گزارش اداره کل روابط عمومی و امور بین الملل صندوق بازنشستگی کشوری، افتخاری یادآور شد: این کمک هزینه و افزایش های ۵۰ درصدی ناشی از این تصمیم صرفا برای بازنشستگان و وظیفه بگیرانی است که براساس ضوابط اجرایی بودجه سنواتی، اعتبار بودجه‌ای آنها به این صندوق محول شده و تاکنون توسط این صندوق پرداخت می شده است؛ بنابراین، دستگاه‌هایی که اعتبار اختصاصی دارند کماکان پرداخت عائله مندی و حق اولاد آنها به عهده دستگاه ذیربط خواهد بود.

مدیرعامل صندوق بازنشستگی کشوری یادآور شد: این صندوق در قالب کمیته ویژه حقوق بازنشستگان کشوری و در نشستهای متعددی که با حضور تعدادی از روسای کانونهای بازنشستگی و نمایندگان سازمان برنامه و بودجه به صورت هفتگی برگزار می شود، متناسب سازی حقوق بازنشستگان و شاغلان و بهبود حقوق این افراد را در دستور کار قرار داده که درحال حاضر بحث افزایش عائله مندی و حق اولاد مطابق با افزایش شاغلان به نتیجه رسیده است.

لینک کوتاه : https://hezarpisheh.ir/?p=25689

برچسب ها

ثبت دیدگاه

مجموع دیدگاهها : 0در انتظار بررسی : 0انتشار یافته : 0
قوانین ارسال دیدگاه
  • دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط تیم مدیریت در وب منتشر خواهد شد.
  • پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط باشد منتشر نخواهد شد.