• برابر با : Saturday - 6 June - 2026
کل اخبار 4873اخبار امروز : 0

اخبار ویژه

آسفالت جاده فرعی قلندر بخاطر خانه باغ ها… امشب دانشگاه ایلام بوی غزل می‌دهد و نغمه‌ی عشق در فضای آن پیچیده است یک نمونه از ابهامات مالی در حوزه راهداری استان ایلام جاده‌هایی که بوی خون می‌دهند؛ ۱۲ هزار میلیارد کجا خرج شد؟ سه پرونده قتل در ایلام با تلاش صلح‌یاران به سازش انجامید تردد سالانه ۸ میلیون مسافر از مرز مهران رقابت ۳۴۰۰ دانش‌آموز ایلامی برای ورود به مدارس برتر رونق‌بخشی به مرز و ظرفیت‌های مرزی ضروری است پرداخت 495میلیارد تومان تسهیلات اشتغال زایی در ایلام برگزاری سی و ششمین مانور جهادی مدیریت بحران در دهلران پویش «مهر حسینی ، برای ایران» جلوه ای از ایثار و نوع دوستی ایلامی‌ها نیروگاه برق خورشیدی انبار نفت دره‌شهر به بهره‌برداری رسید ۱۲۴ فضای آموزشی در قالب عدالت آموزشی در ایلام ساخته می‌شود دستگیری 2 نفر از عاملان نزاع و درگیری در چرداول عملیات راه‌دسترسی به منطقه تفریحی گردشگری بان‌طولاب بخش سیوان ایلام آغاز شد مدیرکل بنیاد شهید و امور ایثارگران استان ایلام در دیدار با مسئولان مهران: بازگرداندن ۲ زائر گمشده به آغوش خانواده‌ها در مرز مهران افزایش تیم‌های گشت کنترل ترافیک در محورهای منتهی به مرز مهران ۷۵۰ پروژه نیمه‌تمام ایلام در مسیر تکمیل آسفالت ۱۶ هزار مترمربع از معابر روستایی چوار آغاز شد

0

ناجا: فرصت رانندگی با گواهینامه منقضی رو به اتمام است

  • کد خبر : 25208
  • 23 می 2020 - 12:47
ناجا: فرصت رانندگی با گواهینامه منقضی رو به اتمام است

ناجا: فرصت رانندگی با گواهینامه منقضی رو به اتمام است رئیس مرکز صدور گواهینامه پلیس راهور ناجا گفت: فرصتی که پلیس برای رانندگی با گواهینامه منقضی به رانندگان داده بود با اتمام ماه مبارک رمضان به پایان می رسد؛ الزامی است رانندگان برای تمدید گواهینامه خود اقدام کنند. سرهنگ احمد کرمی‌اسد رئیس مرکز صدور گواهینامه […]

ناجا: فرصت رانندگی با گواهینامه منقضی رو به اتمام است
رئیس مرکز صدور گواهینامه پلیس راهور ناجا گفت: فرصتی که پلیس برای رانندگی با گواهینامه منقضی به رانندگان داده بود با اتمام ماه مبارک رمضان به پایان می رسد؛ الزامی است رانندگان برای تمدید گواهینامه خود اقدام کنند.

سرهنگ احمد کرمی‌اسد رئیس مرکز صدور گواهینامه پلیس راهور ناجا در گفت‌وگو با فارس،‌ با اعلام خبر فوق اظهار داشت: بر اساس تدابیر رئیس پلیس راهور ناجا مقرر شد در ایام کرونا فرصتی به دارندگان گواهینامه‌هایی که تاریخ اعتبارشان رو به اتمام است، داده شود؛ در همین راستا مقرر شد که رانندگانی که تاریخ گواهینامه‌شان منقضی شده تا پایان ماه مبارک رمضان برای تمدید فرصت داشته و بدون مشکل رانندگی و تردد کنند.

وی تصریح کرد: با توجه به اتمام ماه مبارک رمضان هموطنان دقت کنند که ماموران پلیس راهور در خصوص کنترل گواهینامه‌ها دقت بیشتری داشته و نسبت به اعمال قانون با آن دسته از رانندگانی که گواهینامه‌هایشان منقضی شده، اقدام خواهند کرد.

رئیس مرکز صدور گواهینامه پلیس راهور ناجا گفت:جریمه رانندگی با گواهینامه منقضی ۳۰ هزار تومان است.

سرهنگ کرمی‌اسد با تاکید بر این مطلب که فرصت پلیس راهور به رانندگانی که گواهینامه‌شان منقضی شده رو به اتمام است، اعلام کرد: این افراد باید با مراجعه به دفاتر پلیس + ۱۰ و طی فرایندهای لازم جهت تمدید اعتبار گواهینامه خود اقدام کنند.

وی افزود: رانندگان مطلع هستند که یک ماه قبل از تاریخ پایان اعتبار گواهینامه باید برای تمدید گواهینامه اقدام کننداگرچه پلیس راهور با توجه به شرایط کرونا به رانندگان فرصت داده بود.

رئیس مرکز صدور گواهینامه پلیس راهور ناجا اعلام کرد:‌ رانندگانی که گواهینامه‌هایشان منقضی شده و آن دسته از افرادی که هنوز یک ماه به پایان اعتبار گواهینامه‌شان باقی مانده است باید به دفاتر پلیس +۱۰ مراجعه کنند؛ در آنجا با ارائه یکسری مدارک لازم و معرفی به پزشک معاینه وضعیت جسمی و روانی این افراد بررسی شده و در صورت نداشتن مشکل, اطلاعات به پلیس راهور ارسال و مقدمات چاپ گواهینامه فراهم می‌شود.

سرهنگ کرمی‌اسد در پاسخ به دیگر پرسش فارس مبنی بر اینکه چه مدت طول می‌کشد تا گـواهینامه چاپ شود، اظهار داشت: بعد از اینکه مدارک و مراحل پزشکی در پلیس +۱۰ انجام و تائید شد مراتب به پلیس راهور ارسال شده و کارشناسان پلیس راهور بلافاصله نسبت به بررسی، ثبت و تائید اطلاعات متقاضی اقدام کرده و مراتب از طریق سیستم به چاپخانه اعلام می‌شود; حداکثر یک هفته تا ۱۰ روز بعد از ثبت درخواست در پلیس +۱۰ گواهـینامه به دست راننده خواهد رسید.

وی در پاسخ به این سؤال که رانندگی با داشتن رسیدی که در مرکز پلیس +۱۰ ارائه می‌شود چه حکمی دارد، خاطرنشان کرد: در رسیدی که در قبال دریافت مدارک در پلیس +۱۰ به افراد داده می‌شود مدت زمان قید شده؛‌در محدوده زمانی مشخص شده فرد می‌تواند رانندگی و تردد داشته باشد و هیچ مشکلی در این زمینه نیست.

رئیس مرکز صدور گـواهینامه پلیس راهور ناجا از رانندگان درخواست کرد حتما به تاریخ اعتبار گـواهینامه خود دقت کرده و یک ماه مانده به انقضای این فرصت، حتما برای تمدید گـواهینامه به دفاتر پلیس +۱۰ مراجعه کنند.

لینک کوتاه : https://hezarpisheh.ir/?p=25208

برچسب ها

ثبت دیدگاه

مجموع دیدگاهها : 0در انتظار بررسی : 0انتشار یافته : 0
قوانین ارسال دیدگاه
  • دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط تیم مدیریت در وب منتشر خواهد شد.
  • پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط باشد منتشر نخواهد شد.