• برابر با : Saturday - 6 June - 2026
کل اخبار 4874اخبار امروز : 1

اخبار ویژه

آسفالت جاده فرعی قلندر بخاطر خانه باغ ها… امشب دانشگاه ایلام بوی غزل می‌دهد و نغمه‌ی عشق در فضای آن پیچیده است یک نمونه از ابهامات مالی در حوزه راهداری استان ایلام جاده‌هایی که بوی خون می‌دهند؛ ۱۲ هزار میلیارد کجا خرج شد؟ سه پرونده قتل در ایلام با تلاش صلح‌یاران به سازش انجامید تردد سالانه ۸ میلیون مسافر از مرز مهران رقابت ۳۴۰۰ دانش‌آموز ایلامی برای ورود به مدارس برتر رونق‌بخشی به مرز و ظرفیت‌های مرزی ضروری است پرداخت 495میلیارد تومان تسهیلات اشتغال زایی در ایلام برگزاری سی و ششمین مانور جهادی مدیریت بحران در دهلران پویش «مهر حسینی ، برای ایران» جلوه ای از ایثار و نوع دوستی ایلامی‌ها نیروگاه برق خورشیدی انبار نفت دره‌شهر به بهره‌برداری رسید ۱۲۴ فضای آموزشی در قالب عدالت آموزشی در ایلام ساخته می‌شود دستگیری 2 نفر از عاملان نزاع و درگیری در چرداول عملیات راه‌دسترسی به منطقه تفریحی گردشگری بان‌طولاب بخش سیوان ایلام آغاز شد مدیرکل بنیاد شهید و امور ایثارگران استان ایلام در دیدار با مسئولان مهران: بازگرداندن ۲ زائر گمشده به آغوش خانواده‌ها در مرز مهران افزایش تیم‌های گشت کنترل ترافیک در محورهای منتهی به مرز مهران ۷۵۰ پروژه نیمه‌تمام ایلام در مسیر تکمیل آسفالت ۱۶ هزار مترمربع از معابر روستایی چوار آغاز شد

2

خبری خوش از دستاورد جدید دانشمندان ایرانی / نوزاد از جنین دو‌بارفریز پس از ۱۲ سال متولد شد

  • کد خبر : 24760
  • 03 می 2020 - 10:37
خبری خوش از دستاورد جدید دانشمندان ایرانی / نوزاد از جنین دو‌بارفریز پس از ۱۲ سال متولد شد

خبری خوش از دستاورد جدید دانشمندان ایرانی / نوزاد از جنین دو‌بارفریز پس از ۱۲ سال متولد شد گروه استان‌ها ــ با تلاش متخصصان و دانشمندان مرکز باروری و ناباروی اصفهان نخستین نوزاد دوبارفریز پس از ۱۲ سال در بیمارستان مهرگان اصفهان به دنیا آمد. به گزارش خبرگزاری تسنیم از اصفهان، با تلاش متخصصان و […]

خبری خوش از دستاورد جدید دانشمندان ایرانی / نوزاد از جنین دو‌بارفریز پس از ۱۲ سال متولد شد
گروه استان‌ها ــ با تلاش متخصصان و دانشمندان مرکز باروری و ناباروی اصفهان نخستین نوزاد دوبارفریز پس از ۱۲ سال در بیمارستان مهرگان اصفهان به دنیا آمد.
به گزارش خبرگزاری تسنیم از اصفهان، با تلاش متخصصان و دانشمندان مرکز باروری و ناباروری اصفهان نخستین نوزاد دوبارفریز پس از ۱۲ سال در بیمارستان مهرگان اصفهان به دنیا آمد. مادر این نوزاد ۱۲ سال پیش به‌امید مادر شدن جنین‌های خود را فریز کرده بود.

اسدالله کلانتر پزشک معالج مرکز باروری و ناباروری اصفهان با اعلام این خبر اظهار داشت: در مرحله نخست در سال ۹۷ سه جنین منجمدشده که از کیفیت خوبی برخوردار بود، از حالت انجماد خارج شدند و دو جنین آن به مادر انتقال داده شد در حالی که منجر به باروری نشد.

پس از آن جنینی دیگر پس از سه روز نگهداری در محیط آزمایشگاه با روش‌های علمی به مرحله پرسلولی (بلاستوسیست) رسید و مجدداً فریز شد تا بتواند فرصت جدیدی برای حاملگی بعدی باشد.

پزشک مرکز باروری و ناباروری اصفهان بیان کرد: مرداد پارسال هم مجدداً بیمار به مرکز مراجعه و برای آماده‌سازی رحم دارو تجویز شد و شهریور سومین جنین دبل‌فریز به بیمار منتقل شد که خوشبختانه امروز تولد این نوزاد پسر به ثمر نشست و مادر پس از ۱۲ سال انتظار فرزند پسر خود را در آغوش کشید.

پیش از این نیز به‌همت دانشمندان و متخصصان ایرانی نوزاد از جنین ۱۴سال فریزشده به دنیا آمده است. اما استفاده از روش دبل‌فریز برای نخستین بار در کشور صورت گرفته است.

کلانتر با بیان اینکه روش دبل‌فریز برای نخستین بار در کشور انجام شده است، گفت: اهمیت قضیه به‌خاطر قدمت فریز بودن جنین است، بسیاری از کشورهای اروپایی، جنین‌های فریزشده را بعد از ۱۰ سال از گردونه خارج می‌کنند اما ما جنینی را که سال ۸۷ فریز کردیم، یک بار ۱۰ سال بعد برگرداندیم.

وی افزود: در آن زمان ۲ جنین به بدن بیمار منتقل شد که یکی موفق نبود و یکی دیگر از جنین‌ها در مرحله سه‌روزگی مجدداً فریز شد، در سال ۹۸ برای بیمار اقدام کردیم و خوشبختانه جنین به ثمر نشست و امروز حاصل این تلاش را می‌بینیم.

به گزارش تسنیم، امروز از هر ۱۰ زوج نابارور ۷ زوج صاحب فرزند می‌شوند و آهنگ امید در زندگی زوجین ایرانی جریان می‌یابد و این حاصل تلاش خستگی‌ناپذیر دانشمندان ایرانی است.

لینک کوتاه : https://hezarpisheh.ir/?p=24760

برچسب ها

نوشته های مشابه

ثبت دیدگاه

مجموع دیدگاهها : 0در انتظار بررسی : 0انتشار یافته : 0
قوانین ارسال دیدگاه
  • دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط تیم مدیریت در وب منتشر خواهد شد.
  • پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط باشد منتشر نخواهد شد.