• برابر با : Friday - 5 June - 2026
کل اخبار 4873اخبار امروز : 0

اخبار ویژه

آسفالت جاده فرعی قلندر بخاطر خانه باغ ها… امشب دانشگاه ایلام بوی غزل می‌دهد و نغمه‌ی عشق در فضای آن پیچیده است یک نمونه از ابهامات مالی در حوزه راهداری استان ایلام جاده‌هایی که بوی خون می‌دهند؛ ۱۲ هزار میلیارد کجا خرج شد؟ سه پرونده قتل در ایلام با تلاش صلح‌یاران به سازش انجامید تردد سالانه ۸ میلیون مسافر از مرز مهران رقابت ۳۴۰۰ دانش‌آموز ایلامی برای ورود به مدارس برتر رونق‌بخشی به مرز و ظرفیت‌های مرزی ضروری است پرداخت 495میلیارد تومان تسهیلات اشتغال زایی در ایلام برگزاری سی و ششمین مانور جهادی مدیریت بحران در دهلران پویش «مهر حسینی ، برای ایران» جلوه ای از ایثار و نوع دوستی ایلامی‌ها نیروگاه برق خورشیدی انبار نفت دره‌شهر به بهره‌برداری رسید ۱۲۴ فضای آموزشی در قالب عدالت آموزشی در ایلام ساخته می‌شود دستگیری 2 نفر از عاملان نزاع و درگیری در چرداول عملیات راه‌دسترسی به منطقه تفریحی گردشگری بان‌طولاب بخش سیوان ایلام آغاز شد مدیرکل بنیاد شهید و امور ایثارگران استان ایلام در دیدار با مسئولان مهران: بازگرداندن ۲ زائر گمشده به آغوش خانواده‌ها در مرز مهران افزایش تیم‌های گشت کنترل ترافیک در محورهای منتهی به مرز مهران ۷۵۰ پروژه نیمه‌تمام ایلام در مسیر تکمیل آسفالت ۱۶ هزار مترمربع از معابر روستایی چوار آغاز شد

1

از هر سه بیمار کرونایی یک نفر دچار اختلالات «بویایی» است

  • کد خبر : 24544
  • 23 آوریل 2020 - 14:05
از هر سه بیمار کرونایی یک نفر دچار اختلالات «بویایی» است

از هر سه بیمار کرونایی یک نفر دچار اختلالات «بویایی» است عضو هیأت علمی دانشگاه علوم پزشکی شهید بهشتی با اشاره به نتایج تحقیقی که بر روی بیماران کرونایی انجام شده است، گفت: یک نفر از هر سه بیمار مبتلا به کرونا دچار اختلال بویایی می‌شود. به گزارش گروه سلامت خبرگزاری فارس،علی صفوی نائینی، متخصص […]

از هر سه بیمار کرونایی یک نفر دچار اختلالات «بویایی» است
عضو هیأت علمی دانشگاه علوم پزشکی شهید بهشتی با اشاره به نتایج تحقیقی که بر روی بیماران کرونایی انجام شده است، گفت: یک نفر از هر سه بیمار مبتلا به کرونا دچار اختلال بویایی می‌شود.

به گزارش گروه سلامت خبرگزاری فارس،علی صفوی نائینی، متخصص گوش، حلق و بینی درباره ارتباط بین ویروس کرونا و اختلالات بویـایی، با اشاره به مشاهده افزایش اختلالات بویایی همزمان با شیوع کرونا در کشور، گفت: به دنبال افزایش مراجعه بیماران به متخصصان گوش و حلق و بینی، در بیمارستان مسیح دانشوری توسط گروه گوش و حلق و بینی مطالعه‌ای درباره اختلالات بـویایی مبتلایان به کرونا انجام شد که نتیجه این بررسی نشان داد از هر سه بیمار مبتلا به کرونا یک نفر دچار اختلالات بـویایی است.

وی ادامه داد: این در حالی است که طبق گزارش محققان چینی این عارضه فقط در پنج درصد مبتلایان به ویروس کرونا در کشور چین دیده می شود.

این متخصص گوش و حلق و بینی سن بیشتر افرادی که دچار اختلالات بویایی شده‌اند را متناسب با سن بیشتر مراجعان عنوان کرد و گفت: اختلالات بویـایی در سنین حدود ۵۰ سال بیشتر از سایر افراد است.

صفوی با بیان اینکه تعداد مبتلایان به اختلالات بویایی در بین زنان و مردان تفاوت معناداری با یکدیگر ندارد، توضیح داد: از هر سه نفری که دچار اختلالات بویایی هستند، یک نفر قبل از بروز سایر علائم کرونا از جمله تنگی نفس و تب دچار این عارضه شده است.

وی ادامه داد: همچنین از هر سه نفر که دچار اختلالات بویـایی هستند یک نفر همزمان با سایر علائم کرونا و یک نفر بعد از سایر علائم دچار این اختلال شده است.

این متخصص گوش و حلق و بینی با بیان اینکه از هر چهار نفر بیمار مبتلا به کرونا یک نفر اختلال چشایی دارد، اضافه کرد: طبق نتایج این مطالعه رابطه‌ای بین شدت بیماری در فرد مبتلا با اختلالات بویایی و چشایی ثابت نشده است.

سردرد؛ علامت کمتر شناخته کرونا

عضو هیأت علمی دانشگاه علوم پزشکی شهید بهشتی با بیان اینکه در بین ۲۰ درصد افراد مبتلا به کرونا، نخستین علامت اختلالات بویایی است، گفت: در این مطالعه رابطه معنا داری بین اختلالات بـویایی و شدت بیماری مشاهده نشده است، اما بخشی از مبتلایان همزمان با اختلال بـویایی دچار سردرد نیز بوده اند.

وی با بیان اینکه طبق مطالعات انجام شده علائم التهابی مخاط بینی در بین بیماران کرونایی دارای اختلال بویایی چندان چشمگیر نیست، توضیح داد: این بدان معناست که علت اختلال بـویایی در این افراد گرفتاری عصب بویایی است.

صفوی با بیان اینکه به احتمال زیاد اختلالات بـویایی ناشی از کووید ۱۹ برگشت پذیر است، اضافه کرد: حس بویایی درصد چشمگیری از افراد مورد مطالعه بعد از بهبود بیماری بازگشت پیدا کرده است.

این متخصص گوش،حلق و بینی تاکید کرد: در دوران اپیدمی اگر مردم دچار اختلالات بویایی شوند، حتی اگر در روزهای نخست دچار تب و تنگی نفس نیستند، باید احتمال ابتلا به کرونا را در نظر بگیرند و تماس با اطرافیان خود را به حداقل برسانند.

لینک کوتاه : https://hezarpisheh.ir/?p=24544

برچسب ها

ثبت دیدگاه

مجموع دیدگاهها : 0در انتظار بررسی : 0انتشار یافته : 0
قوانین ارسال دیدگاه
  • دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط تیم مدیریت در وب منتشر خواهد شد.
  • پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط باشد منتشر نخواهد شد.