• برابر با : Saturday - 6 June - 2026
کل اخبار 4873اخبار امروز : 0

اخبار ویژه

آسفالت جاده فرعی قلندر بخاطر خانه باغ ها… امشب دانشگاه ایلام بوی غزل می‌دهد و نغمه‌ی عشق در فضای آن پیچیده است یک نمونه از ابهامات مالی در حوزه راهداری استان ایلام جاده‌هایی که بوی خون می‌دهند؛ ۱۲ هزار میلیارد کجا خرج شد؟ سه پرونده قتل در ایلام با تلاش صلح‌یاران به سازش انجامید تردد سالانه ۸ میلیون مسافر از مرز مهران رقابت ۳۴۰۰ دانش‌آموز ایلامی برای ورود به مدارس برتر رونق‌بخشی به مرز و ظرفیت‌های مرزی ضروری است پرداخت 495میلیارد تومان تسهیلات اشتغال زایی در ایلام برگزاری سی و ششمین مانور جهادی مدیریت بحران در دهلران پویش «مهر حسینی ، برای ایران» جلوه ای از ایثار و نوع دوستی ایلامی‌ها نیروگاه برق خورشیدی انبار نفت دره‌شهر به بهره‌برداری رسید ۱۲۴ فضای آموزشی در قالب عدالت آموزشی در ایلام ساخته می‌شود دستگیری 2 نفر از عاملان نزاع و درگیری در چرداول عملیات راه‌دسترسی به منطقه تفریحی گردشگری بان‌طولاب بخش سیوان ایلام آغاز شد مدیرکل بنیاد شهید و امور ایثارگران استان ایلام در دیدار با مسئولان مهران: بازگرداندن ۲ زائر گمشده به آغوش خانواده‌ها در مرز مهران افزایش تیم‌های گشت کنترل ترافیک در محورهای منتهی به مرز مهران ۷۵۰ پروژه نیمه‌تمام ایلام در مسیر تکمیل آسفالت ۱۶ هزار مترمربع از معابر روستایی چوار آغاز شد

1

معرفی فرصت‎های سرمایه‌‎گذاری استان ایلام در نمایشگاه تهران

  • کد خبر : 22180
  • 10 فوریه 2020 - 5:11
معرفی فرصت‎های سرمایه‌‎گذاری استان ایلام در نمایشگاه تهران

معرفی فرصت‎های سرمایه‌‎گذاری استان ایلام در نمایشگاه تهران مدیرکل میراث‌فرهنگی، گردشگری و صنایع‌دستی ایلام از معرفی فرصت‎های سرمایه ‎گذاری استان در حوزه گردشگری در نمایشگاه بین‎المللی گردشگری تهران خبر داد. به گزارش میراث آریا به نقل از روابط عمومی اداره کل میراث فرهنگی، گردشگری و صنایع دستی ایلام، عبدالمالک شنبه زاده روز ۲۰ بهمن ۹۸ […]

معرفی فرصت‎های سرمایه‌‎گذاری استان ایلام در نمایشگاه تهران
مدیرکل میراث‌فرهنگی، گردشگری و صنایع‌دستی ایلام از معرفی فرصت‎های سرمایه ‎گذاری استان در حوزه گردشگری در نمایشگاه بین‎المللی گردشگری تهران خبر داد.

به گزارش میراث آریا به نقل از روابط عمومی اداره کل میراث فرهنگی، گردشگری و صنایع دستی ایلام، عبدالمالک شنبه زاده روز ۲۰ بهمن ۹۸ با اعلام این خبر اظهار کرد: «در نمایشگاه بین المللی گردشگری تهران که از تاریخ ۲۳ تا ۲۶ بهمن‌ماه در محل دائمی نمایشگاه های بین المللی تهران برگزار می شود فرصت‌های سرمایه گذاری استان با حضور بخش خصوصی معرفی می شود.»

او افزود: «فرصت‌های موجود در عرصه گردشگری استان ایلام، مهد تمدن ۱۰هزار ساله ایرانیان، شرایطی را به‌وجود می‌آورد که برای ورود بخش خصوصی در این حوزه، جذب سرمایه گذاران توانمند در اولویت قرار می گیرد، ما ضمن احساس ضرورت برنامه‌ریزی در حوزه گردشگری در این نمایشگاه اقدام به معرفی فرصت‌های گردشگری استان ایلام سرزمین ناشناخته ها، خواهیم کرد.»

شنبه زاده تصریح کرد : «این نمایشگاه فرصت مناسبی برای حضور فعالان حوزه سرمایه‎گذاری، معرفی پروژه‎ها و فرصت‎های سرمایه‎ گذاری استان و نیز مذاکره مستقیم و چندجانبه فی‎مابین صاحبان پروژه، صاحبان سرمایه و سایر مبادی مرتبط است.»

او گفت: «فرصت های سرمایه گذاری در بخش تأسیسات گردشگری در استان شامل مجتمع‌های تفریحی، سیاحتی، هتل، بیمارستان، ایجاد نمایندگی دفاتر خدمات مسافرتی، مجتمع های گردشگری در پشت سد سیمره به عنوان زیباترین دریاچه مصنوعی غرب کشور، تله کابین، مراکز تفریحی، سرگرمی، مجتمع های خدماتی بین راهی،هتل ۴ستاره، هتل ۵ستاره، هتل آپارتمان و نمایشگاه و بازارچه صنایع دستی و سوغات ایران در مرز بین المللی مهران است.»

شنبه زاده اضافه کرد: «گردشگری سلامت، طبیعت‌گردی، گردشگری جنگ، گردشگری ورزشی، گردشگری فرهنگی، گردشگری مذهبی، بوم گردی و فرصت ها در زیرساخت های گردشگری محورهای مورد بحث برای ورود سرمایه گذار به استان است.»

مدیر کل میراث فرهنگی، گردشگری و صنایع دستی ایلام بیان کرد: «در این نمایشگاه ظرفیت‎های پیدا و پنهان استان ایلام با هدف جذب گردشگر و ایجاد گردش مالی از صنعت گردشگری و مراسم آیینی و فرهنگ‎های بومی شناسایی می‎شوند.»

لینک کوتاه : https://hezarpisheh.ir/?p=22180

برچسب ها

ثبت دیدگاه

مجموع دیدگاهها : 0در انتظار بررسی : 0انتشار یافته : 0
قوانین ارسال دیدگاه
  • دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط تیم مدیریت در وب منتشر خواهد شد.
  • پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط باشد منتشر نخواهد شد.