• برابر با : Saturday - 6 June - 2026
کل اخبار 4873اخبار امروز : 0

اخبار ویژه

آسفالت جاده فرعی قلندر بخاطر خانه باغ ها… امشب دانشگاه ایلام بوی غزل می‌دهد و نغمه‌ی عشق در فضای آن پیچیده است یک نمونه از ابهامات مالی در حوزه راهداری استان ایلام جاده‌هایی که بوی خون می‌دهند؛ ۱۲ هزار میلیارد کجا خرج شد؟ سه پرونده قتل در ایلام با تلاش صلح‌یاران به سازش انجامید تردد سالانه ۸ میلیون مسافر از مرز مهران رقابت ۳۴۰۰ دانش‌آموز ایلامی برای ورود به مدارس برتر رونق‌بخشی به مرز و ظرفیت‌های مرزی ضروری است پرداخت 495میلیارد تومان تسهیلات اشتغال زایی در ایلام برگزاری سی و ششمین مانور جهادی مدیریت بحران در دهلران پویش «مهر حسینی ، برای ایران» جلوه ای از ایثار و نوع دوستی ایلامی‌ها نیروگاه برق خورشیدی انبار نفت دره‌شهر به بهره‌برداری رسید ۱۲۴ فضای آموزشی در قالب عدالت آموزشی در ایلام ساخته می‌شود دستگیری 2 نفر از عاملان نزاع و درگیری در چرداول عملیات راه‌دسترسی به منطقه تفریحی گردشگری بان‌طولاب بخش سیوان ایلام آغاز شد مدیرکل بنیاد شهید و امور ایثارگران استان ایلام در دیدار با مسئولان مهران: بازگرداندن ۲ زائر گمشده به آغوش خانواده‌ها در مرز مهران افزایش تیم‌های گشت کنترل ترافیک در محورهای منتهی به مرز مهران ۷۵۰ پروژه نیمه‌تمام ایلام در مسیر تکمیل آسفالت ۱۶ هزار مترمربع از معابر روستایی چوار آغاز شد

1

رژیم صهیونیستی درهای مسجد الاقصی و بخش قدیمی قدس را بست

  • کد خبر : 21645
  • 29 ژانویه 2020 - 17:00
رژیم صهیونیستی درهای مسجد الاقصی و بخش قدیمی قدس را بست

رژیم صهیونیستی درهای مسجد الاقصی و بخش قدیمی قدس را بست نیروهای پلیس رژیم اشغالگر صهیونیستی با حمله به مسجد الاقصی نمازگزاران را از آنجا بیرون کرده و همه درهای مسجد و دروازه های بخش قدیمی قدس را بستند. رژیم صهیونیستی درهای مسجد الاقصی و بخش قدیمی قدس را بست به گزارش گروه بین الملل […]

رژیم صهیونیستی درهای مسجد الاقصی و بخش قدیمی قدس را بست
نیروهای پلیس رژیم اشغالگر صهیونیستی با حمله به مسجد الاقصی نمازگزاران را از آنجا بیرون کرده و همه درهای مسجد و دروازه های بخش قدیمی قدس را بستند.

رژیم صهیونیستی درهای مسجد الاقصی و بخش قدیمی قدس را بست
به گزارش گروه بین الملل خبرگزاری فارس، پلیس رژیم صهیونیستی روز چهارشنبه همه درهای مسجد الاقصی و دروازه‌های بخش قدیمی قدس را بست و مانع از ورود و خروج شهروندان به آنجا شد.

یک مقام اداره اوقاف اسلامی فلسطین در گفت‌وگو خبرگزاری فلسطینی (معا) گفت: «نیروهای پلیس رژیم صهیونیستی همچنین با حمله به صحن قبه الصخره دو جوان فلسطینی را پس از ضرب و شتم شدید بازداشت کردند».

نیروهای اشغالگر همچنان با حمله به نمازگزاران و حاضران در صحن های مسجد الاقصی آنها را با زور بیرون کردند.

تنها چند ساعت پس از رونمایی طرح موسوم به «معامله قرن» رئیس جمهور آمریکا در کاخ سفید، امروز چهارشنبه ده‌ها نفر از شهرک‌نشینان صهیونیست از سمت «باب المغاربه» به مسجدالأقصی در قدس اشغالی یورش بردند.

این مقام اداره اوقاف اسلامی در قدس اشغالی با تایید این خبر توضیح داد که ۶۱ شهرک‌نشین از جمله ۲۵ دانشجوی یهودی؛ صبح امروز به مسجد الاقصی یورش بردند و در صحن‌های مختلف آن پرسه زدند. علاوه بر آنها، ۴ افسر اطلاعاتی رژیم صهیونیستی نیز در این یورشف شهرک‌نشینان را همراهی کردند.

رژیم صهیونیستی، ساعت هفت صبح امروز، باب المغاربه را به روی این شهرک‌نشینان باز کرد و با استقرار نیروهای پلیس خود در صحن‌های مختلف، اقدام به تامین امنیت این شهرک‌نشینان کرد.

چندی پیش، «ابوعبیده» سخنگوی نظامی گردان‌های القسام شاخه نظامی حماس درباره احتمال انفجار اوضاع در سرزمین‌های اشغالی به دلیل تداوم تعرض اشغالگران به مسجد الاقصی هشدار داد و گفت: آنچه اخیرا در مسجد الاقصی اتفاق افتاد و تعرض به نمازگزاران، محافظان و خادمان مسجد الاقصی و اقدامات و رفتارهای تحریک آمیز و خطرناک علیه آنها اوضاع را به سمت انفجار پیش خواهد بود و مسئولیت کامل آن متوجه رژیم صهیونیستی خواهد بود.

این یورش‌های مکرر شهرک‌نشینان صهیونیست به مسجدالاقصی در حالی صورت می‌گیرد که رژیم صهیونیستی همچنان به اعمال محدودیت‌ها برای ورود نمازگزاران فلسطینی به این مسجد ادامه می‌دهد.

لینک کوتاه : https://hezarpisheh.ir/?p=21645

برچسب ها

نوشته های مشابه

ثبت دیدگاه

مجموع دیدگاهها : 0در انتظار بررسی : 0انتشار یافته : 0
قوانین ارسال دیدگاه
  • دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط تیم مدیریت در وب منتشر خواهد شد.
  • پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط باشد منتشر نخواهد شد.