• برابر با : Monday - 28 September - 2026
کل اخبار 4942اخبار امروز : 2

اخبار ویژه

زلزله مدیریتی در شهرداری ایلام؛ استعفای جمعی مدیران ستادی حج‌وزیارت: تحریم شامل پروازهای زیارتی عراق نمی‌شود متن استعفای نوری ریاست محترم شورای اسلامی شهر ایلام ایلام را دوباره به اتاق بحران برنگردانیم 🔴رفتن نوری در این مقطع، به صلاح شهر نیست؛ استعفای او نباید پذیرفته شود. سازمان بازرسی درباره عملکرد ضعیف ۸ بانک در پرداخت وام‌ها هشدار داد دستگیری توزیع‌کننده اسکناس‌های جعلی  در ایلام توقف فروش بلیت پروازهای عراق تا اطلاع ثانوی نهضت آسفالت بدون توقف/ ادامه عملیات آسفالت ریزی معابر شهر ایلام جمع‌آوری ۴ هزار تن نخاله ساختمانی از سطح شهر ایلام فدراسیون بدنسازی و پرورش اندام ایران به ریاست مجتبی ملکی تعلیق شد! پروازهای مسیر مشهد ـ ایلام افزایش یافت عیسائیان به عنوان شهردار ایلام انتخاب شد. نخستین محموله خودروهای منطقه آزاد وارد شد افزایش ۲۰ درصدی میانگین قیمت خودروهای وارداتی پیشگیری از سیلاب در ایلام با پاکسازی حوضچه‌های آرامش و مسیل‌ها افزایش رقم کالابرگ قطعی شد گرجستان اعلام کرده است که در پی تحریم‌های جدید آمریکا علیه شرکت‌های هواپیمایی ایران، محدودیت‌های این کشور علیه پروازهای شرکت‌های ایرانی را اجرا خواهد کرد، شورای شهر ایلام و یک تغییر جدید اطلاعیه کارت سوخت ▪️در پی ابهامات مطرح‌شده درباره حذف سهمیه‌های سوخت با نرخ‌های ۳ و ۵ هزار تومان برای خودروهای با ارزش بیش از یک میلیارد تومان تمدید ثبت‌نام سرویس مدارس برای جاماندگان تا ۳۱ شهریور

♥1

با مصوبه تلفیق حداقل حقوق کارکنان در سال آینده دو میلیون ۸۰۰ هزار تومان می‌شود

  • کد خبر : 21339
  • 21 ژانویه 2020 - 14:27
با مصوبه تلفیق حداقل حقوق کارکنان در سال آینده دو میلیون ۸۰۰ هزار تومان می‌شود

با مصوبه تلفیق حداقل حقوق کارکنان در سال آینده دو میلیون ۸۰۰ هزار تومان می‌شود نایب رئیس کمیسیون تلفیق بودجه سال ۹۹ گفت:‌ با مصوبه اعضای کمیسیون تلفیق حداقل حقوق در سال آینده دو میلیون و ۸۰۰ هزار تومان خواهد بود. علی‌اصغر یوسف‌نژاد نماینده مردم ساری در مجلس شورای اسلامی در گفت‌وگو با خبرنگار پارلمانی […]

با مصوبه تلفیق حداقل حقوق کارکنان در سال آینده دو میلیون ۸۰۰ هزار تومان می‌شود
نایب رئیس کمیسیون تلفیق بودجه سال ۹۹ گفت:‌ با مصوبه اعضای کمیسیون تلفیق حداقل حقوق در سال آینده دو میلیون و ۸۰۰ هزار تومان خواهد بود.

علی‌اصغر یوسف‌نژاد نماینده مردم ساری در مجلس شورای اسلامی در گفت‌وگو با خبرنگار پارلمانی خبرگزاری فارس، با اشاره به نشست عصر امروز (سه‌شنبه) کمیسیون تلفیق بودجه سال ۹۹ گفت:‌ با مصوبه امروز کمیسیون تلفیق حداقل حقوق در سال ۹۹ به میزان ۲ میلیون و ۸۰۰ هزار تومان خواهد بود.

وی متن مصوبه کمیسیون تلفیق را تشریح کرد:

دولت مکلف است در سال ۱۳۹۹ افزایش ضریب حقوق گروه‌های مختلف حقوق‌بگیر از قبیل اعضای هیأت علمی، قضات و کارکنان کشوری و لشکری شاغل در تمامی دستگاه‌های اجرایی موضوع ماده (۲۹) قانون برنامه ششم توسعه و همچنین نیروهای مسلح، وزارت اطلاعات و سازمان انرژی اتمی و حقوق بازنشستگان را به گونه‌ای انجام دهد که پس از اعمال افزایش حقوق به میزان ۱۵درصد، مجموع مبلغ مندرج در حکم کارگزینی (برای کارکنان رسمی و پیمانی) و قرارداد ماهیانه (برای کارکنان قرارداد کارمعین و کارمشخص) به نسبت مدت کارکرد و حکم حقوقی بازنشستگان متناسب سنوات خدمت قابل قبول، از ۲۸ میلیون ریال کمتر نباشد.

براساس این مصوبه دولت مکلف است در سال ۱۳۹۹ افزایش ضریب حقوق گروه‌های مختلف حقوق‌بگیر از قبیل اعضای هیأت علمی، قضات و کارکنان کشوری و لشکری شاغل در تمامی دستگاه‌های اجرایی موضوع ماده (۲۹) قانون برنامه ششم توسعه و همچنین نیروهای مسلح، وزارت اطلاعات و سازمان انرژی اتمی و حقوق بازنشستگان را به گونه‌ای انجام دهد که پس از اعمال افزایش حقوق به میزان ۱۵درصد، مجموع مبلغ مندرج در حکم کارگزینی (برای کارکنان رسمی و پیمانی) و قرارداد ماهیانه (برای کارکنان قرارداد کارمعین و کارمشخص) به نسبت مدت کارکرد و حکم حقوقی بازنشستگان متناسب سنوات خدمت قابل قبول، از ۲۸ میلیون ریال کمتر نباشد.

تفاوت تطبیق موضوع ماده (۷۸) قانون مدیریت خدمات کشوری مصوب ۱۳۹۷.۱۲.۲۶ در حکم حقوق، بدون تغییر باقی بماند و مابه‌التفاوت ریالی مبلغ مندرج در حکم کارگزینی (برای کارکنان رسمی و پیمانی) و قرارداد ماهیانه (برای کارکنان قرارداد کارمعین و کارمشخص) نسبت به مبلغ ۲۸ میلیون ریال، به تفاوت تطبیق مذکور اضافه می‌گردد. این تفاوت تطبیق برای شاغلین قوانین مربوط مشمول کسر کسور بازنشستگی می‌باشد.

به گزارش فارس،‌ یوسف‌نژاد در ادامه گفت‌وگوی خود با فارس خاطرنشان کرد: علاوه بر این حداقل حقوق و مزایای مستمر شاغلین، حداقل حقوق بازنشستگان و وظیفه‌بگیران مشمول قانون مدیریت خدمات کشوری و حداقل حقوق کارمندان مشمول قانون نظام هماهنگ پرداخت کارکنان دولت و سایر حقوق‌بگیران دستگاه‌‌های اجرایی و صندوق‌های بازنشستگی وابسته به دستگاه‌های اجرایی و مستمری‌ها و سایر حمایتی‌های متناسب با آنها، معادل افزایش ضریب ریالی به میزان ۱۵درصد افزایش می‌یابد.

وی افزود: همچنین طبق این مصوبه سقف معافیت مالیاتی موضوع ماده (۸۴) قانون مالیات‌های مستقیم مصوب ۱۳۶۶.۱۲.۴ و اصلاحات بعدی آن در سال ۱۳۹۹ سالانه مبلغ ۳۶۰ میلیون ریال تعیین می‌شود. نرخ مالیات بر کل درآمد کارکنان دولتی و غیر دولتی اعم از حقوق و مزایای فوق‌العاده (به استناد تبصره‌های (۱) و (۲) ماده (۸۶) قانون مالیات‌های مستقیم و اصلاحات بعدی آن و با رعایت ماده (۵) قانون اصلاح پاره‌ای از مقررات مربوط به اعضای هیأت علمی مصوب ۱۳۶۸.۱۲.۱۶ با اصلاحات و الحاقات بعدی) و کارانه مازاد بر مبلغ مذکور تا یک و نیم برابر آن مشمول مالیات سالانه ۱۰درصد و نسبت به مازاد یک و نیم برابر تا دو ونیم برابر آن مشمول مالیات سالانه ۱۵درصد و نسبت به مازاد دو و نیم برابر تا چهار برابر آن مشمول مالیات سالانه ۲۰درصد نسبت به مازاد چهار برابر مشمول مالیات ۲۵درصد می‌باشد. میزان معافیت مالیاتی اشخاص موضوع مواد (۵۷) و (۱۰۱) قانون مالیات‌های مستقیم سالانه مبلغ ۲۸۸ میلیون ریال تعیین می‌شود.

نایب رئیس کمیسیون تلفیق بودجه سال ۹۹ در پایان گفت:‌ آیین‌نامه اجرایی این تبصره با پیشنهاد سازمان برنامه و بودجه کشور و سازمان اداری و استخدامی کشور به تصویب هیأت دولت می‌رسد.

لینک کوتاه : https://hezarpisheh.ir/?p=21339

برچسب ها

ثبت دیدگاه

مجموع دیدگاهها : 0در انتظار بررسی : 0انتشار یافته : 0
قوانین ارسال دیدگاه
  • دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط تیم مدیریت در وب منتشر خواهد شد.
  • پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط باشد منتشر نخواهد شد.