• برابر با : Tuesday - 20 October - 2026
کل اخبار 4986اخبار امروز : 5

اخبار ویژه

دارو و داروخانه‌های ایلام؛ ضرورت نظارت جدی بر حقوق سلامت مردم ✍️ایرج مقدم، مدیرمسئول پایگاه خبری ـ تحلیلی هزارپیشه افزایش اعتبار کالابرگ/ مهلت ثبت درخواست تمام شد، جاماندگان چه کنند؟ پایان سوخت‌گیری با کارت‌های بی‌نام/ رانندگان بخوانند، کارمزد هزار تومانی برای چیست؟ پیش فروش بلیت‌ قطارهای مسافری آبان‌ماه از فردا مهرداد اخلاقی وزیر دفاع شد واکنش باشگاه تراکتور به لغو بازی با ملوان: نه به نژادپرستی! رئیس دانشگاه آزاد اسلامی واحد ایلام منصوب شد ورود آقایان به مسابقات فوتبال زنان ممنوع شد مصرف لبنیات در ایران کمتر از میزان توصیه‌شده کشتی فرنگی ایران در قلب آمریکا قهرمان جهان شد سی‌ ان‌ ان: آمریکا استفاده از «مادر همه بمب‌ها» علیه ایران را بررسی می‌کند قتل خانوادگی در دهلران؛ ابعاد حادثه در دست بررسی است پیامک‌های ارسالی از سرشماره‌های ناشناس و متفرقه که با وعده ثبت‌نام، دریافت اعتبار یا افزایش یارانه، مخاطب را به کلیک روی لینک دعوت می‌کنند، باید با حساسیت جدی بررسی شوند. پلیس فتا: اطلاع‌رسانی پیامکی مربوط به خوداظهاری کالابرگ، فقط از سرشماره معتبر YARANEH-IRI انجام می‌شود جزئیات ۲ تسهیلات جدید برای ساخت‌وسازهای روستایی ابهام خوداظهاری در طرح جدید کالابرگ / ثبت نکردن اطلاعات باعث حذف می‌شود؟ ضبط حداقل ۶ ماهه گواهینامه رانندگان فاقد صلاحیت جسمی و روانی با پیگیری فریدون همتی ۴ دستگاه پیشرفته دیالیز به مراکز درمانی ایلام تحویل داده شد هزینه رجیستری مسافری گوشی‌های آیفون ۱۸ پرو و ۱۸ پرو مکس اعلام شد./رجیستری آیفون ۱۸ پرو و پرومکس تا بیش از ۱۹۰ میلیون تومان! درخواست کالابرگ، سامانه «دولت من» را از کار انداخت

♥0

اعتراض وزارت خارجه ایران به کویت/ سلطانی‌فر: اشتباهات AFC را با شیخ سلمان مطرح کردیم

  • کد خبر : 21239
  • 19 ژانویه 2020 - 15:03
اعتراض وزارت خارجه ایران به کویت/ سلطانی‌فر: اشتباهات AFC را با شیخ سلمان مطرح کردیم

اعتراض وزارت خارجه ایران به کویت/ سلطانی‌فر: اشتباهات AFC را با شیخ سلمان مطرح کردیم دیدار مسعود سلطانی فر با پیشکسوتان استقلال وزیر ورزش و جوانان ایران با اشاره به اقدامات انجام شده در اعتراض به رای کنفدراسیون فوتبال آسیا گفت: واقعیت های موجود در ایران برای رئیس کنفدراسیون آسیا تشریح شد. به گزارش ایسنا، […]

اعتراض وزارت خارجه ایران به کویت/ سلطانی‌فر: اشتباهات AFC را با شیخ سلمان مطرح کردیم
دیدار مسعود سلطانی فر با پیشکسوتان استقلال
وزیر ورزش و جوانان ایران با اشاره به اقدامات انجام شده در اعتراض به رای کنفدراسیون فوتبال آسیا گفت: واقعیت های موجود در ایران برای رئیس کنفدراسیون آسیا تشریح شد.

به گزارش ایسنا، سلطانی‌فر در نشست فراکسیون ورزش و جوانان درخصوص محرومیت تیم های باشگاهی ایران از حق میزبانی خود در رقابت های لیگ قهرمانان آسیا اظهار کرد: تصمیم اخیر AFC یک تصمیم کاملا سیاسی، غیرورزشی و غیرفوتبالی براساس بهانه های واهی مبنی بر نبود امنیت در ایران و نبود امنیت در مسیرهای پروازی منتهی به ایران و داده‌های رسانه‌های معاند با ایران است.

وی افزود: این تصمیم بدون توجه به واقعیت های ایران اتخاذ شده در حالی که همه دنیا می دانند امروز ایران از نظم و ثبات کاملی برخوردار است. ۹۹ درصد تجمعات دو هفته گذشته در کشور در جهت حمایت از ارزش های نظام جمهوری اسلامی ایران، دستاوردهای آن و حمایت از حاکمیت جمهوری اسلامی ایران بوده است که اوج این حضور این تجمعات نیز در مراسم تشییع پیکر سردار شهید اسلام سپهبد حاج قاسم سلیمانی نمود پیدا کرد.

وزیر ورزش و جوانان ایران تاکید کرد: همه باید بدانند که ما امنیت کامل در سراسر کشور را تامین می کنیم و از سوی دیگر نیز خطوط هوایی جمهوری اسلامی ایران نیز امنیت کامل دارد. امروز صدها پرواز با امنیت کامل در آسمان ایران در حال انجام است و اخبار و اطلاعات نادرست نباید مبنای تصمیم گیری برای نهاد معتبری مانند AFC باشد.

سلطانی‌فر خاطرنشان کرد: ۴ روز پیش از اعلام این تصمیم از سوی AFC ، آنها نامه ای را به فدراسیون فوتبال درباره تامین امنیت مسابقات لیگ قهرمانان آسیا ارسال کردند که این نامه از طریق وزارت ورزش به عنوان نماینده دولت ظرف مدت یک ساعت پاسخ داده شد. حتی روز جمعه ۲۷ دی ماه نیز که نامه محرومیت به دست ما رسید، بلافاصله نامه ریاست سازمان هواپیمایی کشور به AFC ارسال شد که در این نامه نیز قید شده بود، خطوط هوایی ایران از امنیت کامل برخوردار است.

وزیر ورزش در ادامه گفت: کمیته اجرایی AFC که ۲۴ عضو دارد و یکی از آنها مهدی تاج نماینده ایران در آن است، صورتجلسه ای را در این رابطه بدون تشکیل جلسه به صورت دست به دست در حال تدوین است که در این زمینه نماینده ایران مراتب اعتراض خود را به رئیس کمیته اجرایی و رئیس کمیته مسابقات AFC اعلام کرده است که هنوز این تصمیم جمع بندی نشده است.

وی یادآور شد: کمیته مسابقات AFC نظر ۲۴ عضو کمیته اجرایی این نهاد را خواسته که نهایتاً تا امروز بعدازظهر یا فردا مجموعه نظرات جمع آوری و جمع بندی آن به عنوان تصمیم کنفدراسیون فوتبال آسیا اعلام خواهد شد. در همان تاریخ ۲۷ دی ماه فدراسیون فوتبال با تنظیم دو نامه به کنفدراسیون فوتبال آسیا و فیفا مراتب اعتراض خود را اعلام کرد و مهدی تاج نیز به عنوان یکی از اعضای کمیته اجرایی AFC نظر منفی خود را به مراتب بالاتر خود اعلام کرد. در همان روز نیز مکاتبه ای با شیخ سلمان رئیس کنفدراسیون آسیا صورت دادم و خواستار تجدید نظر این تصمیم AFC شدم و به تبع آن نیز رئیس کمیته ملی المپیک با ارسال نامه ای به رئیس کمیته المپیک آسیا مراتب اعتراض خود را اعلام کرد. همین امروز نیز نامه ای از طرف وزیر ورزش به شیخ سلمان ارسال شد و مراتب اعتراض ایران به AFC عنوان شد. شب گذشته نیز مذاکره ای تلفنی با شیخ سلمان داشتم ، که در این مذاکره اشتباهاتی که کنفدراسیون فوتبال آسیا در اخذ تصمیم اخیر خود مرتکب شده را تشریح کردم و واقعیت های موجود در ایران برای رئیس کنفدراسیون آسیا تشریح شد.

سلطانی‌فر با اشاره به واکنش ایران گفت: منتظر هستیم تا ساعاتی دیگر یا نهایتا تا فردا از تصمیم نهایی AFC درخصوص محرومیت ایران از حق میزبانی خود باخبر شویم و با توجه به اینکه شیخ سلمان قول تجدید نظر در این تصمیم AFC را بیان کرد، فکر می کنیم مجموع اقداماتی که باید صورت می گرفته در این رابطه تاکنون صورت گرفته است. مدیران ۴ باشگاه ورزشی حاضر در مسابقات لیگ قهرمانان آسیا صبح شنبه نشستی مشترک در فدراسیون فوتبال برگزار کردند و متفق القول تاکید داشتند که از حق میزبانی خود باید استفاده کنند و هرگز اجازه نمی دهند که عزت و غرور مردم ایران در قبال این تصمیم ناعادلانه لکه دار شود.

سلطانی‌فر تاکید کرد: نماینده های مردم در مجلس شورای اسلامی و رسانه های کشور نیز با گرایش های مختلف طی ۴۸ ساعت گذشته همگی یکصدا، یک رویکرد و یک سمت گیری در قبال این تصمیم ناعادلانه AFC اتخاذ کردند و خواستار حفظ حیثیت، غرور و عزت مردم و نظامی جمهوری اسلامی بودند. امروز در فراکسیون ورزش نیز هم صدایی همه نمایندگان در راستای تصمیم اتخاذ شده بود. قطعا همگی از حق طبیعی هواداران فوتبال ایران همراهی و دفاع خواهیم کرد و اگر به این حق نرسیم راه‌های دیگری وجود دارد که از طریق مراجع بین المللی مرتبط با ورزش پیگیری خواهد شد تا انتظار مردم کشور برآورده شود.

وزیر ورزش از پیگیری این موضوع از سوی وزارت خارجه خبر داد و افزود: با توجه به اینکه در ابتدا این تصمیم را باشگاهی از کشور کویت مطرح کرد که در ایران امنیت نیست از وزیر امور خارجه درخواست شد تا از طریق سفارت ایران در کویت و سفارت کویت در ایران این موضوع پیگیری و مراتب اعتراض اعلام شود.

↩اعتراض وزارت خارجه ایران به کویت/ سلطانی‌فر: اشتباهات AFC را با شیخ سلمان مطرح کردیم

+منبع:وزارت ورزش وجوانان

لینک کوتاه : https://hezarpisheh.ir/?p=21239

برچسب ها

ثبت دیدگاه

مجموع دیدگاهها : 0در انتظار بررسی : 0انتشار یافته : 0
قوانین ارسال دیدگاه
  • دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط تیم مدیریت در وب منتشر خواهد شد.
  • پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط باشد منتشر نخواهد شد.