• برابر با : Tuesday - 20 October - 2026
کل اخبار 4981اخبار امروز : 0

اخبار ویژه

مهرداد اخلاقی وزیر دفاع شد واکنش باشگاه تراکتور به لغو بازی با ملوان: نه به نژادپرستی! رئیس دانشگاه آزاد اسلامی واحد ایلام منصوب شد ورود آقایان به مسابقات فوتبال زنان ممنوع شد مصرف لبنیات در ایران کمتر از میزان توصیه‌شده کشتی فرنگی ایران در قلب آمریکا قهرمان جهان شد سی‌ ان‌ ان: آمریکا استفاده از «مادر همه بمب‌ها» علیه ایران را بررسی می‌کند قتل خانوادگی در دهلران؛ ابعاد حادثه در دست بررسی است پیامک‌های ارسالی از سرشماره‌های ناشناس و متفرقه که با وعده ثبت‌نام، دریافت اعتبار یا افزایش یارانه، مخاطب را به کلیک روی لینک دعوت می‌کنند، باید با حساسیت جدی بررسی شوند. پلیس فتا: اطلاع‌رسانی پیامکی مربوط به خوداظهاری کالابرگ، فقط از سرشماره معتبر YARANEH-IRI انجام می‌شود جزئیات ۲ تسهیلات جدید برای ساخت‌وسازهای روستایی ابهام خوداظهاری در طرح جدید کالابرگ / ثبت نکردن اطلاعات باعث حذف می‌شود؟ ضبط حداقل ۶ ماهه گواهینامه رانندگان فاقد صلاحیت جسمی و روانی با پیگیری فریدون همتی ۴ دستگاه پیشرفته دیالیز به مراکز درمانی ایلام تحویل داده شد هزینه رجیستری مسافری گوشی‌های آیفون ۱۸ پرو و ۱۸ پرو مکس اعلام شد./رجیستری آیفون ۱۸ پرو و پرومکس تا بیش از ۱۹۰ میلیون تومان! درخواست کالابرگ، سامانه «دولت من» را از کار انداخت معاون سازمان حج می‌گوید که «متوسط هزینه این سفر از تهران (با افزایش ۱۰ درصدی) ۷۰ میلیون تومان شد.» البته بیش از ۴۰ درصد هزینه سفر فقط به پرواز اختصاص دارد. پروازهای کاروانی عتبات از امروز آغاز شد اختتامیه نخستین مسابقه قصه‌نویسی محیط‌زیستی «مأموریت ماکان» در ایلام برگزار شد درصد بیکاران مدرک دانشگاهی دارند!

♥0

اذعان ارتش آمریکا به زخمی‌شدن نظامیان این کشور در حمله سپاه به عین‌الاسد

  • کد خبر : 21091
  • 17 ژانویه 2020 - 6:27
اذعان ارتش آمریکا به زخمی‌شدن نظامیان این کشور در حمله سپاه به عین‌الاسد

اذعان ارتش آمریکا به زخمی‌شدن نظامیان این کشور در حمله سپاه به عین‌الاسد مقامات آمریکایی پس از انکار چند روزه عدم خسارات جانی در عملیات انتقام‌جویانه سپاه پاسداران علیه پایگاه عین الاسد در عراق، به تازگی اعتراف کرده‌اند که یازده نظامی آمریکایی در پی این حمله آسیب دیده‌اند. به گزارش ایسنا، کاپیتان بیل اربن سخنگوی […]

اذعان ارتش آمریکا به زخمی‌شدن نظامیان این کشور در حمله سپاه به عین‌الاسد

مقامات آمریکایی پس از انکار چند روزه عدم خسارات جانی در عملیات انتقام‌جویانه سپاه پاسداران علیه پایگاه عین الاسد در عراق، به تازگی اعتراف کرده‌اند که یازده نظامی آمریکایی در پی این حمله آسیب دیده‌اند.

به گزارش ایسنا، کاپیتان بیل اربن سخنگوی فرماندهی مرکزی آمریکا در یک بیانیه که شبکه سی.ان.ان آن را منتشر کرده، اذعان کرده‌است که ۱۱ نظامی آمریکایی در حمله موشکی سپاه پاسداران به پایگاه عین الاسد عراق آسیب دیده‌اند.

در این بیانیه آمده است: در حالی که هیچ یک از کارکنان آمریکایی در حمله روز ۸ ژانویه ایران علیه پایگاه عین‌الاسد کشته نشدند، چندین نفر به خاطر علائم آسیب به مغز در اثر انفجار تحت درمان قرار گرفتند و [وضعیتشان] هنوز در حال ارزیابی است.

در ادامه این بیانیه آمده است: نظامیان آسیب دیده از عین‌الاسد به برای حفاظت بیشتر به مرکز دارمانی منطقه‌ای لندزتول در آلمان و یک کمپ نظامی آمریکا در کویت منتقل شده‌اند.

این اعتراف ارتش آمریکا در حالی است که دونالد ترامپ، رئیس جمهور این کشور پیشتر مدعی شده بود که در پی این حمله، هیچ یک از نظامیان آمریکایی آسیب ندیده یا کشته نشده‌اند.

در پی حمله موشکی سپاه به پایگاه نظامی آمریکایی‌ها در عراق و کتمان هرگونه تلفات در این حمله توسط ارتش آمریکا، رسانه‌ها و منابع مطلع رفته رفته به افشای جزئیات این حمله پرداختند که تعداد تلفات آمریکایی‌ها را گاه تا ۳۰۰ نظامی هم برآورد می‌کند. به نظر می‌رسد با فاش شدن زوایای مختلف این حمله توسط منابع مستقل، آمریکایی‌ها مجبور شده‌اند بخش‌هایی از خسارات جانی و مالی به پایگاه را بپزیرند.

لینک کوتاه : https://hezarpisheh.ir/?p=21091

برچسب ها

ثبت دیدگاه

مجموع دیدگاهها : 0در انتظار بررسی : 0انتشار یافته : 0
قوانین ارسال دیدگاه
  • دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط تیم مدیریت در وب منتشر خواهد شد.
  • پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط باشد منتشر نخواهد شد.