• برابر با : Saturday - 6 June - 2026
کل اخبار 4874اخبار امروز : 1

اخبار ویژه

آسفالت جاده فرعی قلندر بخاطر خانه باغ ها… امشب دانشگاه ایلام بوی غزل می‌دهد و نغمه‌ی عشق در فضای آن پیچیده است یک نمونه از ابهامات مالی در حوزه راهداری استان ایلام جاده‌هایی که بوی خون می‌دهند؛ ۱۲ هزار میلیارد کجا خرج شد؟ سه پرونده قتل در ایلام با تلاش صلح‌یاران به سازش انجامید تردد سالانه ۸ میلیون مسافر از مرز مهران رقابت ۳۴۰۰ دانش‌آموز ایلامی برای ورود به مدارس برتر رونق‌بخشی به مرز و ظرفیت‌های مرزی ضروری است پرداخت 495میلیارد تومان تسهیلات اشتغال زایی در ایلام برگزاری سی و ششمین مانور جهادی مدیریت بحران در دهلران پویش «مهر حسینی ، برای ایران» جلوه ای از ایثار و نوع دوستی ایلامی‌ها نیروگاه برق خورشیدی انبار نفت دره‌شهر به بهره‌برداری رسید ۱۲۴ فضای آموزشی در قالب عدالت آموزشی در ایلام ساخته می‌شود دستگیری 2 نفر از عاملان نزاع و درگیری در چرداول عملیات راه‌دسترسی به منطقه تفریحی گردشگری بان‌طولاب بخش سیوان ایلام آغاز شد مدیرکل بنیاد شهید و امور ایثارگران استان ایلام در دیدار با مسئولان مهران: بازگرداندن ۲ زائر گمشده به آغوش خانواده‌ها در مرز مهران افزایش تیم‌های گشت کنترل ترافیک در محورهای منتهی به مرز مهران ۷۵۰ پروژه نیمه‌تمام ایلام در مسیر تکمیل آسفالت ۱۶ هزار مترمربع از معابر روستایی چوار آغاز شد

2

رایزنی نخست‌وزیر عراق با سران اربیل برای اخراج نظامیان آمریکا از عراق

  • کد خبر : 20802
  • 12 ژانویه 2020 - 7:48
رایزنی نخست‌وزیر عراق با سران اربیل برای اخراج نظامیان آمریکا از عراق

رایزنی نخست‌وزیر عراق با سران اربیل برای اخراج نظامیان آمریکا از عراق یک عضو پارلمان عراق از جمله اهداف ملاقات روز گذشته نخست وزیر عراق با مقامات منطقه کردستان عراق را متقاعد کردن آنها به ضرورت اخراج نیروهای ائتلاف آمریکایی از خاک کشورش خواند. رایزنی نخست‌وزیر عراق با سران اربیل برای اخراج نظامیان آمریکا از […]

رایزنی نخست‌وزیر عراق با سران اربیل برای اخراج نظامیان آمریکا از عراق
یک عضو پارلمان عراق از جمله اهداف ملاقات روز گذشته نخست وزیر عراق با مقامات منطقه کردستان عراق را متقاعد کردن آنها به ضرورت اخراج نیروهای ائتلاف آمریکایی از خاک کشورش خواند.

رایزنی نخست‌وزیر عراق با سران اربیل برای اخراج نظامیان آمریکا از عراق
به گزارش گروه بین الملل خبرگزاری فارس، «حسن المسعودی» عضو جریان حکمت در پارلمان عراق یکی از اهداف سفر نخست وزیر عراق به اربیل را متقاعد کردن کُردها برای پایان دادن به حضور آمریکا در عراق دانست.

به گزارش پایگاه خبری المعلومه، المسعودی در اظهاراتی به تلویزیون عراق گفت: «عبدالمهدی تلاش کرد شرکای کُرد را به ضرورت برخورد با حضور بیگانگان در خاک عراق متقاعد کند.»

وی افزود: «البته از جمله دیگر محورهای گفت‌‌وگوی نخست وزیر عراق در عراق موضوع دولت پیشبرد امور عراق و انتقال به حکومتی با اختیارات کامل بود.»

عضو پارلمان عراق تغییر نظر کُردها درباره حضور ائتلاف آمریکایی در عراق بسیار دشوار خواند و گفت: «کُردها اصلا موافق نیستند درباره موضوع اخراج نیروهای بیگانه از خاک عراق بحث کنند و مصلحت عراق را در به تعویق افتادن این قضیه تا اطلاع ثانوی می‌بینند.»

المسعودی گفت: «خیلی طبیعی است که عراق خواهان اخراج نیروهای بیگانه از خاک خود باشد، زیرا تمامیت ارضی و آسمان این کشور مورد تعرض قرار گرفته است و باید در این باره با واشنگتن مذاکره و گفت‌وگو انجام شود.»

وی همچنین گفت:« انتظار می رود عبدالمهدی برای متقاعد کردن دیگر شرکا درباره تصمیم مربوط به روابط راهبردی با واشنگتن گفت‌وگوهایی با آنها داشته باشد.»

«نیچروان بارزانی» رئیس منطقه کردستان عراق روز شنبه در دیدار با «عادل عبدالمهدی» نخست وزیر دولت پیشبرد امور عراق در اربیل ضمن تاکید بر حفظ حاکمیت ملی عراق گفت: هر تصمیمی که دولت مرکزی بغداد اتخاذ کند، تصمیم ماست.

تصمیم پارلمان عراق برای خروج نیروهای بیگانه از این کشور، ادامه برقراری روابط با کشورها به صورتی که امنیت و حاکمیت عراق را حفظ کند و مبارزه با تروریسم از دیگر محورهای گفت‌وگو میان دو طرف بود.

پارلمان عراق روز یکشنبه ۱۵ دی دو روز بعد از اقدام تروریستی آمریکا در به شهادت رساندن سردار قاسم سلیمانی و ابومهدی المهندس نائب رئیس سازمان الحشدالشعبی عراق در بغداد با برگزاری جلسه‌ای درباره اخراج نیروهای آمریکایی از این کشور، به خروج همه نیروهای خارجی رای داد.

ائتلاف بین‌المللی ضد داعش به رهبری ایالات متحده امریکا سه روز پیش نیز اعلام کرد که منتظر توضیح عراق درباره نیروهایی خارجی هستیم که پس از مصوبه اخیر پارلمان، مجاز به باقی ماندن در اراضی این کشور نیستند.

در بیانیه ائتلاف بین المللی ضد داعش آمده است، تمام فعالیت‌های نظامی آن در عراق از جمله فعالیت‌های آموزشی و حمایت از عملیات‌های امنیتی علیه داعش برای تمرکز بر حفاظت از پایگاه‌های عراقی میزبانِ نیروهای ائتلاف به حالت تعلیق درآمده است.

آمریکا در آگوست ۲۰۱۴ ائتلافی برای مقابله نظامی با داعش در عراق و سوریه تشکیل داد و کشورهای مختلف به صورت هوایی و کمک‌های نظامی و نیروهای زمینی در این ائتلاف مشارکت کردند.

لینک کوتاه : https://hezarpisheh.ir/?p=20802

برچسب ها

نوشته های مشابه

ثبت دیدگاه

مجموع دیدگاهها : 0در انتظار بررسی : 0انتشار یافته : 0
قوانین ارسال دیدگاه
  • دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط تیم مدیریت در وب منتشر خواهد شد.
  • پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط باشد منتشر نخواهد شد.