• برابر با : Tuesday - 20 October - 2026
کل اخبار 4986اخبار امروز : 5

اخبار ویژه

دارو و داروخانه‌های ایلام؛ ضرورت نظارت جدی بر حقوق سلامت مردم ✍️ایرج مقدم، مدیرمسئول پایگاه خبری ـ تحلیلی هزارپیشه افزایش اعتبار کالابرگ/ مهلت ثبت درخواست تمام شد، جاماندگان چه کنند؟ پایان سوخت‌گیری با کارت‌های بی‌نام/ رانندگان بخوانند، کارمزد هزار تومانی برای چیست؟ پیش فروش بلیت‌ قطارهای مسافری آبان‌ماه از فردا مهرداد اخلاقی وزیر دفاع شد واکنش باشگاه تراکتور به لغو بازی با ملوان: نه به نژادپرستی! رئیس دانشگاه آزاد اسلامی واحد ایلام منصوب شد ورود آقایان به مسابقات فوتبال زنان ممنوع شد مصرف لبنیات در ایران کمتر از میزان توصیه‌شده کشتی فرنگی ایران در قلب آمریکا قهرمان جهان شد سی‌ ان‌ ان: آمریکا استفاده از «مادر همه بمب‌ها» علیه ایران را بررسی می‌کند قتل خانوادگی در دهلران؛ ابعاد حادثه در دست بررسی است پیامک‌های ارسالی از سرشماره‌های ناشناس و متفرقه که با وعده ثبت‌نام، دریافت اعتبار یا افزایش یارانه، مخاطب را به کلیک روی لینک دعوت می‌کنند، باید با حساسیت جدی بررسی شوند. پلیس فتا: اطلاع‌رسانی پیامکی مربوط به خوداظهاری کالابرگ، فقط از سرشماره معتبر YARANEH-IRI انجام می‌شود جزئیات ۲ تسهیلات جدید برای ساخت‌وسازهای روستایی ابهام خوداظهاری در طرح جدید کالابرگ / ثبت نکردن اطلاعات باعث حذف می‌شود؟ ضبط حداقل ۶ ماهه گواهینامه رانندگان فاقد صلاحیت جسمی و روانی با پیگیری فریدون همتی ۴ دستگاه پیشرفته دیالیز به مراکز درمانی ایلام تحویل داده شد هزینه رجیستری مسافری گوشی‌های آیفون ۱۸ پرو و ۱۸ پرو مکس اعلام شد./رجیستری آیفون ۱۸ پرو و پرومکس تا بیش از ۱۹۰ میلیون تومان! درخواست کالابرگ، سامانه «دولت من» را از کار انداخت

♥0

حاجی زاده : بعد از جنگ جهانی دوم سابقه نداشته که تیری علیه امریکا شلیک شود

  • کد خبر : 20661
  • 10 ژانویه 2020 - 9:46
حاجی زاده : بعد از جنگ جهانی دوم سابقه نداشته که تیری علیه امریکا شلیک شود

حاجی زاده ،فرمانده نیروی هوافضای سپاه: بعد از جنگ جهانی دوم سابقه نداشته که تیری علیه امریکا شلیک شود حاجی زاده فرمانده نیروی هوافضای سپاه باتاکید براین‌که «اقدام موشکی سپاه علیه پایگاه متجاوزان امریکایی فصل جدیدی در تحولات منطقه رقم زد» گفت: هرچند خون بهای حاج قاسم اخراج امریکایی‌ها از منطقه است، اما اقدام موشکی […]

حاجی زاده ،فرمانده نیروی هوافضای سپاه:
بعد از جنگ جهانی دوم سابقه نداشته که تیری علیه امریکا شلیک شود
حاجی زاده
فرمانده نیروی هوافضای سپاه باتاکید براین‌که «اقدام موشکی سپاه علیه پایگاه متجاوزان امریکایی فصل جدیدی در تحولات منطقه رقم زد» گفت: هرچند خون بهای حاج قاسم اخراج امریکایی‌ها از منطقه است، اما اقدام موشکی آغاز این فرایند بود.

به گزارش ایسنا به نقل از سپاه‌نیوز، در پی انجام عملیات موفقیت‌آمیز موشکی “شهید سلیمانی” علیه پایگاه متجاوزان امریکایی عین الاسد ، سردار سرتیپ پاسدار امیرعلی حاجی‌زاده فرمانده نیروی هوافضای سپاه به تشریح فرآیند این عملیات مهم پرداخت و ترور حاج قاسم سلیمانی را از بزرگترین خطاهای راهبردی امریکا توصیف و تاکید کرد : به طور قطع این اقدام نابخردانه و ناشی از اوج استیصال و زبونی امریکا برابر جریان مقاومت ، مبدا آغاز تحولات بسیار وسیع در منطقه و دنیا خواهد شد.

وی با بیان این‌که «گرفتن انتقام خون سردار سلیمانی و دیگر شهدای جبهه مقاومت اقدامی بود که باید انجام می پذیرفت» گفت: هرچند به فرموده مقام معظم رهبری انتقام خون این شهدا اخراج آمریکایی‌ها از منطقه خواهد بود اما انجام عملیات موشکی نیروی هوافضای سپاه آغاز این فرایند بزرگ بود.

وی افزود: عملیات‌های موشکی علیه داعش و تروریست ها صرفاً عملیات های یک طرفه بود ، اما دراین عملیات تقریباً از تهاجم دشمن اطمینان داشتیم و خود را برای انجام سناریوهای مختلفی از جمله جنگی در مقیاس وسیع و گسترده آماده کرده بودیم و به همین واسطه تمامی یگان های ما در بخش های مختلف آماده بودند تا وارد فازهای بعدی عملیات شویم.

فرمانده نیروی هوافضای سپاه با بیان این‌که «در ساعات اولیه پس از ترور سردار سلیمانی پایگاه هایی که در این اقدام تروریستی مشارکت داشتند را شناسایی کردیم» ، اظهار کرد: اولین گزینه ما برای انتقام پایگاه التاجی بود اما در ادامه هدف به پایگاه راهبردی و مهم عین الاسد تغییر یافت. عین الاسد بزرگترین پایگاه نظامی عراق به عنوان هدف حمله موشکی انتخاب شد و اهداف منتخب با تمرکز بر ضربه زدن به ماشین جنگی و مرکز کنترل و فرماندهی و یگان‌های پهپادی بالگردی و مجموعه امکانات خط پروازی امریکا در این پایگاه بود.

وی با بیان این‌که «در طراحی انجام شده یک موج به عنوان موج اول طراحی شد اما در ادامه عملیات با توجه به نحوه اقدام دشمن ممکن بود این اقدام محدود به پایگاه های امریکایی ها در عراق یا سایر پایگاه‌ها در منطقه گردد»، گفت: عین الاسد بزرگترین و دورترین پایگاه به خاک جمهوری اسلامی ایران بود و ما در این عملیات از موشک‌های فاتح ۳۱۳ تا موشک‌های قیام را برای انهدام اهداف از پیش تعیین شده استفاده کردیم.

وی افزود: هرچند می‌توانستیم آسایشگاه و محل استقرار نیروها را هدف قرار دهیم، اما به دنبال کشتن افراد نبودیم بلکه در صدد ضربه زدن به ماشین جنگی و مرکز فرماندهی و کنترل آن‌ها بودیم. آمریکایی ها پس از اقدام به ترور ناجوانمردانه سردارسلیمانی در آماده باش کامل و ۱۰۰ درصدی قرار داشتند و تا قبل از انجام عملیات ۱۲ فروند هواپیمای بدون سرنشین و تعدادی هواپیمای با سرنشین از پایگاه عین الاسد مراقبت می‌کردند اما به رغم تمامی این آمادگی ها ، توانایی انجام هیچ واکنشی را نداشتند. آمریکایی‌ها همواره در مباحث تبلیغاتی موضوع سپر موشکی و مقابله با پرتاب ها را مطرح می‌کردند اما در واقعیت میدانی شاهد غافلگیری محض آن ها بودیم

فرمانده نیروی هوافضای سپاه با بیان این‌که «بعد از عملیات موشکی سپاه علیه پایگاه متجاوزان امریکایی حداقل ۹ سورتی پرواز مجروح به اردن و سرزمین‌های اشغالی منتقل شد و تعدادی بالگرد شنوک مجروحان را به بیمارستان امریکا در بغداد منتقل کردند»،اظهار کرد: بعد از جنگ جهانی دوم سابقه نداشته که تیری علیه امریکا شلیک شود و کشوری مسئولیت آن را بپذیرد و این اقدام موشکی که در واکنش به ترور ناجوانمردانه سردار سلیمانی و با اجماع جمعی در همه گروه ها و اقشار مردم به صورت دقیق و حساب شده انجام شد برگ جدیدی را در تاریخ تحولات منطقه رقم زد.

+منبع : سپاه پاسداران انقلاب اسلامی

لینک کوتاه : https://hezarpisheh.ir/?p=20661

برچسب ها

ثبت دیدگاه

مجموع دیدگاهها : 1در انتظار بررسی : 1انتشار یافته : 0
قوانین ارسال دیدگاه
  • دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط تیم مدیریت در وب منتشر خواهد شد.
  • پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط باشد منتشر نخواهد شد.