• برابر با : Friday - 5 June - 2026
کل اخبار 4873اخبار امروز : 0

اخبار ویژه

آسفالت جاده فرعی قلندر بخاطر خانه باغ ها… امشب دانشگاه ایلام بوی غزل می‌دهد و نغمه‌ی عشق در فضای آن پیچیده است یک نمونه از ابهامات مالی در حوزه راهداری استان ایلام جاده‌هایی که بوی خون می‌دهند؛ ۱۲ هزار میلیارد کجا خرج شد؟ سه پرونده قتل در ایلام با تلاش صلح‌یاران به سازش انجامید تردد سالانه ۸ میلیون مسافر از مرز مهران رقابت ۳۴۰۰ دانش‌آموز ایلامی برای ورود به مدارس برتر رونق‌بخشی به مرز و ظرفیت‌های مرزی ضروری است پرداخت 495میلیارد تومان تسهیلات اشتغال زایی در ایلام برگزاری سی و ششمین مانور جهادی مدیریت بحران در دهلران پویش «مهر حسینی ، برای ایران» جلوه ای از ایثار و نوع دوستی ایلامی‌ها نیروگاه برق خورشیدی انبار نفت دره‌شهر به بهره‌برداری رسید ۱۲۴ فضای آموزشی در قالب عدالت آموزشی در ایلام ساخته می‌شود دستگیری 2 نفر از عاملان نزاع و درگیری در چرداول عملیات راه‌دسترسی به منطقه تفریحی گردشگری بان‌طولاب بخش سیوان ایلام آغاز شد مدیرکل بنیاد شهید و امور ایثارگران استان ایلام در دیدار با مسئولان مهران: بازگرداندن ۲ زائر گمشده به آغوش خانواده‌ها در مرز مهران افزایش تیم‌های گشت کنترل ترافیک در محورهای منتهی به مرز مهران ۷۵۰ پروژه نیمه‌تمام ایلام در مسیر تکمیل آسفالت ۱۶ هزار مترمربع از معابر روستایی چوار آغاز شد

1

واریز یارانه سوخت سرویس مدارس

  • کد خبر : 19946
  • 02 ژانویه 2020 - 5:36
واریز یارانه سوخت سرویس مدارس

مدیر عامل اتحادیه تاکسیرانی‌های شهری کشور خبر داد واریز یارانه سوخت سرویس مدارس مدیر عامل اتحادیه تاکسیرانی‌های شهری کشور از واریز ما به التفاوت ریالی سهمیه سوخت سرویس مدارس خبر داد. مرتضی ضامنی در گفت‌وگو با ایسنا، درباره سهمیه اختصاص یافته به رانندگان سرویس مدارس اظهار داشت، آن دسته از ناوگانی که در قالب سامانه […]

مدیر عامل اتحادیه تاکسیرانی‌های شهری کشور خبر داد
واریز یارانه سوخت سرویس مدارس

مدیر عامل اتحادیه تاکسیرانی‌های شهری کشور از واریز ما به التفاوت ریالی سهمیه سوخت سرویس مدارس خبر داد.

مرتضی ضامنی در گفت‌وگو با ایسنا، درباره سهمیه اختصاص یافته به رانندگان سرویس مدارس اظهار داشت، آن دسته از ناوگانی که در قالب سامانه پایش ناوگان دانش آموزی «سپند» ساماندهی شده‌اند، به عنوان سرویس های مجاز به شمار می روند و از سهمیه سوخت ویژه سرویس مدارس برخواردار می ‌باشند.

وی افزود: در این خصوص در کارگروه مربوطه پس از بررسی‌های لازم میزان سهمیه تعلق گرفته به سرویس مدارس تا سقف ۱۲۰ لیتر برای خودروهای تک سوز و تا سقف ۸۰ لیتر برای خودروهای دو گانه سوز سهمیه بنزین اختصاص یافت.

ضامنی ادامه داد: بر این اساس در مرحله نخست ما به التفاوت ریالی سهمیه سوخت این ناوگان از ابتدای اجرای طرح سهمیه بندی بنزین محاسبه و سهمیه مورد نظر تا پایان آذرماه محاسبه و به حساب رانندگان مشمول واریز شده است. رانندگان فقط جهت پرداخت هزینه سوخت در جایگاه‌های عرضه بنزین می‌توانند از این یارانه استفاده نمایند.

مدیر عامل اتحادیه تاکسیرانی‌های شهری کشور تاکید کرد: آن دسته از رانندگان سـرویس مدارس که در آژانس‌های کرایه تاکسی یا تاکسی‌های اینترنتی هم مشغول به فعالیت می‌باشند و اطلاعات خود را ثبت نموده‌اند به صورت تجمیعی یارانه سوخت خود را دریافت می‌نمایند.

وی افزود: آن دسته از رانندگان سرویس مدارس که تا ۲۰ آذر اطلاعات خود را تکمیل نمودند و از جانب شهرداری‌ها تأئید و اطلاعاتشان صحیح می‌باشد امروز مشمول دریافت ما به التفاوت ریالی سهمیه سوخت بوده و اعتبار فوق به حساب شبایی که در سامانه معرفی نمودند توسط شرکت ملی پخش فرآورده‌های نفتی واریز شده است.

ضامنی ادامه داد: در مرحله نخست اطلاعات ۸۸ هزار و ۷۵۳ راننده سرویس مدرسه جهت دریافت سهمیه سـوخت ارسال شده است که از این تعداد، اطلاعات ۵۶ هزار و ۵۰۴ نفر کامل و اعتبار مربوط به سهمیه سوخت به حساب آنها واریز شده است. آن دسته از رانندگان سـرویس مدارسی که اطلاعاتشان صحیح نبوده از روز یکشنبه ۱۵ دی می‌توانند براساس پیامکی که برای آنها ارسال خواهد شد نسبت به تکمیل اطلاعات و رفع نواقص اقدام نمایند.

لینک کوتاه : https://hezarpisheh.ir/?p=19946

برچسب ها

نوشته های مشابه

ثبت دیدگاه

مجموع دیدگاهها : 0در انتظار بررسی : 0انتشار یافته : 0
قوانین ارسال دیدگاه
  • دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط تیم مدیریت در وب منتشر خواهد شد.
  • پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط باشد منتشر نخواهد شد.