• برابر با : Saturday - 6 June - 2026
کل اخبار 4873اخبار امروز : 0

اخبار ویژه

آسفالت جاده فرعی قلندر بخاطر خانه باغ ها… امشب دانشگاه ایلام بوی غزل می‌دهد و نغمه‌ی عشق در فضای آن پیچیده است یک نمونه از ابهامات مالی در حوزه راهداری استان ایلام جاده‌هایی که بوی خون می‌دهند؛ ۱۲ هزار میلیارد کجا خرج شد؟ سه پرونده قتل در ایلام با تلاش صلح‌یاران به سازش انجامید تردد سالانه ۸ میلیون مسافر از مرز مهران رقابت ۳۴۰۰ دانش‌آموز ایلامی برای ورود به مدارس برتر رونق‌بخشی به مرز و ظرفیت‌های مرزی ضروری است پرداخت 495میلیارد تومان تسهیلات اشتغال زایی در ایلام برگزاری سی و ششمین مانور جهادی مدیریت بحران در دهلران پویش «مهر حسینی ، برای ایران» جلوه ای از ایثار و نوع دوستی ایلامی‌ها نیروگاه برق خورشیدی انبار نفت دره‌شهر به بهره‌برداری رسید ۱۲۴ فضای آموزشی در قالب عدالت آموزشی در ایلام ساخته می‌شود دستگیری 2 نفر از عاملان نزاع و درگیری در چرداول عملیات راه‌دسترسی به منطقه تفریحی گردشگری بان‌طولاب بخش سیوان ایلام آغاز شد مدیرکل بنیاد شهید و امور ایثارگران استان ایلام در دیدار با مسئولان مهران: بازگرداندن ۲ زائر گمشده به آغوش خانواده‌ها در مرز مهران افزایش تیم‌های گشت کنترل ترافیک در محورهای منتهی به مرز مهران ۷۵۰ پروژه نیمه‌تمام ایلام در مسیر تکمیل آسفالت ۱۶ هزار مترمربع از معابر روستایی چوار آغاز شد

1

ارائه پیشنهاد بنزین۱۵۰۰ تومانی در سال آینده به کمیسیون تلفیق بودجه

  • کد خبر : 19688
  • 29 دسامبر 2019 - 12:25
ارائه پیشنهاد بنزین۱۵۰۰ تومانی در سال آینده به کمیسیون تلفیق بودجه

پارسایی خبر داد ارائه پیشنهاد بنزین ۱۵۰۰ تومانی در سال آینده به کمیسیون تلفیق بودجه بهرام پارسایی سخنگوی کمیسیون اصل نود مجلس شورای اسلامی گفت که پیشنهادی را برای تک نرخی کردن بنزین و تعیین قیمت ۱۵۰۰ تومان برای هر لیتر بنزین به کمیسیون تلفیق بودجه سال ٩٩ ارائه داده است. بهرام پارسایی در گفت‌وگو […]

پارسایی خبر داد
ارائه پیشنهاد بنزین ۱۵۰۰ تومانی در سال آینده به کمیسیون تلفیق بودجه
بهرام پارسایی
سخنگوی کمیسیون اصل نود مجلس شورای اسلامی گفت که پیشنهادی را برای تک نرخی کردن بنزین و تعیین قیمت ۱۵۰۰ تومان برای هر لیتر بنزین به کمیسیون تلفیق بودجه سال ٩٩ ارائه داده است.

بهرام پارسایی در گفت‌وگو با ایسنا اظهار کرد: با توجه به اینکه بسیاری از کارشناسان دونرخی بودن بنزین را موجب فساد و رانت می‌دانند من و تعدادی از همکاران در تاریخ چهارم آذرماه طرح دوفوریتی تک نرخی کردن بنزین را به هیئت رئیسه مجلس ارائه کردیم که این طرح در نوبت بررسی قرار گرفت.

وی ادعا کرد: علیرغم اینکه ۶۰ امضا برای در اولویت قرار گرفتن آن هم جمع شد اما به آن توجهی صورت نگرفت.

وی افزود: با آغاز بررسی بودجه در کمیسیون تلفیق، همان طرح دو فوریتی را در قالب پیشنهادی به نمایندگی از امضاکنندگان طرح دوفوریتی به کمیسیون تلفیق ارائه کردم.

نماینده مردم شیراز در مجلس یادآور شد: پیشنهاد ما این است که بنزین به قیمت ۱۵۰۰ تومان تک نرخی شود و بسته‌های حمایتی حذف شود و اگر قرار است که درآمد حاصل از آن به اقشار آسیب‌پذیر پرداخت شود به دهک‌های بسیار پایین یعنی حدود ١٠ میلیون نفر داده شود؛ چرا که یکی از دلایل حمایت رهبری از مصوبه افزایش قیمت بنزین کمک به اقشار آسیب‌پذیر بود اما در حال حاضر این کمک‌های شفاف نیست.

پارسایی خاطرنشان کرد: بعد از اجرای مصوبه سران قوا مبنی بر اصلاح قیمت سوخت، برخی نمایندگان مجلس به دنبال اصلاح این مصوبه بودند و طرح‌هایی برای کاهش قیمت مطرح شد اما متوقف شد، از سویی آنچه رهبری بر آن تاکید داشتند از جمله جلوگیری از تورم و گرانی و حتی کمک معیشتی به ۶٠ میلیون نفر محقق نشد و بالعکس تورم ناشی از افزایش قیمت بنزین شوکی را به بازار وارد کرد که هنوز هم ادامه دارد، همین موضوع نشان می‌دهد جوانب امر در نحوه اجرای این تصمیم رعایت نشده است.

وی در پایان با بیان اینکه برخی نمایندگان دیگر هم پیشنهادهایی مثل قیمت ۱۸۰۰، ۱۷۰۰ و ۲۰۰۰ تومان را برای بنزین مطرح کرده‌اند، ادامه داد: در صورت حمایت از تک‌نرخی کردن، سایر گزینه‌ها می‌تواند مجددا باعث نارضایتی گروه زیادی مثل راننده‌های تاکسی شود و قابل تصویب نیست. شاید این تصمیم مجلس بتواند پاسخی به مطالبات مردم باشد. همانطور که دلجویی‌هایی از برخی آسیب‌دیدگان حوادث آبان ماه صورت گرفته چنین کارهایی نشان می‌دهد که ما به صدای اعتراض مردم بی‌توجه نیستیم و این بهترین دلجویی از عموم مردم آن هم در عمل و نه در شعار است.

لینک کوتاه : https://hezarpisheh.ir/?p=19688

برچسب ها

ثبت دیدگاه

مجموع دیدگاهها : 0در انتظار بررسی : 0انتشار یافته : 0
قوانین ارسال دیدگاه
  • دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط تیم مدیریت در وب منتشر خواهد شد.
  • پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط باشد منتشر نخواهد شد.