• برابر با : Wednesday - 13 August - 2025
کل اخبار 4857اخبار امروز : 0

اخبار ویژه

سه پرونده قتل در ایلام با تلاش صلح‌یاران به سازش انجامید تردد سالانه ۸ میلیون مسافر از مرز مهران رقابت ۳۴۰۰ دانش‌آموز ایلامی برای ورود به مدارس برتر رونق‌بخشی به مرز و ظرفیت‌های مرزی ضروری است پرداخت 495میلیارد تومان تسهیلات اشتغال زایی در ایلام برگزاری سی و ششمین مانور جهادی مدیریت بحران در دهلران پویش «مهر حسینی ، برای ایران» جلوه ای از ایثار و نوع دوستی ایلامی‌ها نیروگاه برق خورشیدی انبار نفت دره‌شهر به بهره‌برداری رسید ۱۲۴ فضای آموزشی در قالب عدالت آموزشی در ایلام ساخته می‌شود دستگیری 2 نفر از عاملان نزاع و درگیری در چرداول عملیات راه‌دسترسی به منطقه تفریحی گردشگری بان‌طولاب بخش سیوان ایلام آغاز شد مدیرکل بنیاد شهید و امور ایثارگران استان ایلام در دیدار با مسئولان مهران: بازگرداندن ۲ زائر گمشده به آغوش خانواده‌ها در مرز مهران افزایش تیم‌های گشت کنترل ترافیک در محورهای منتهی به مرز مهران ۷۵۰ پروژه نیمه‌تمام ایلام در مسیر تکمیل آسفالت ۱۶ هزار مترمربع از معابر روستایی چوار آغاز شد سوخت‌رسانی مطلوب و بدون وقفه منطقه‌ایلام در بازگشت زائران عتبات عالیات به کشور دستگیری شکارچیان غیرمجاز یک رأس گراز وحشی در آبدانان بازگشت ۵۸ هزار زائر از مرز مهران ۶ گورستان باستانی چوار در مسیر ثبت ملی

0

سهمیه‌های موردی و بومی‌گزینی در کنکور حذف می‌شود

  • کد خبر : 18036
  • 08 دسامبر 2019 - 13:08
سهمیه‌های موردی و بومی‌گزینی در کنکور حذف می‌شود

رییس سازمان سنجش آموزش کشور: سهمیه‌های موردی و بومی‌گزینی در کنکور حذف می‌شود رییس سازمان سنجش آموزش کشور گفت: در صورت تصویب لایحه ساماندهی تمام مقاطع تحصیلی در هیأت دولت، تمام سهمیه‌های موردی و بومی‌گزینی کنکور حذف می‌شود. ابراهیم خدایی رییس سازمان سنجش آموزش کشور درباره حذف سهمیه های کنکور با توجه به لایحه ساماندهی […]

رییس سازمان سنجش آموزش کشور:
سهمیه‌های موردی و بومی‌گزینی در کنکور حذف می‌شود
رییس سازمان سنجش آموزش کشور گفت: در صورت تصویب لایحه ساماندهی تمام مقاطع تحصیلی در هیأت دولت، تمام سهمیه‌های موردی و بومی‌گزینی کنکور حذف می‌شود.

ابراهیم خدایی رییس سازمان سنجش آموزش کشور درباره حذف سهمیه های کنکور با توجه به لایحه ساماندهی مقاطع مختلف تحصیلی اظهار داشت: لایحه ساماندهی، تمام مقاطع تحصیلی شامل همه دانشگاه های مرتبط با وزارتخانه های علوم و بهداشت حتی دانشگاه آزاد اسلامی را در بر می گیرد.
وی تاکید کرد: این لایحه در صورت تصویب، تمام مقاطع تحصیلی حتی دوره های علوم پزشکی را هم شامل می شود.
معاون وزیر علوم درباره لغو امتیاز نقل و انتقال و تغییر رشته فرزندان اعضای هیأت علمی خاطرنشان کرد: این لایحه از زمان تصویب قابل اجرا است و اگر قبل از کنکور ۹۹ به تصویب برسد برای این آزمون قابل اجرا است.
خدایی گفت: سهمیه ایثارگران در این لایحه مازاد شد و از ۳۰ درصد به پنج درصد رسید که تغییر بسیار بزرگی است.
وی ادامه داد: مبنای این لایحه از سیاست های رهبر انقلاب گرفته شده و محدودیت هایی را که داوطلبان عادی با توجه به نمره بالا داشتند، برطرف کرده است.
رییس سازمان سنجش درباره سهمیه ایثارگران تاکید کرد: در صورت تصویب این لایحه، مشکلاتی که سهمیه ایثارگران در کنکور کارشناسی ارشد ایجاد کرد، برای داوطلبان عادی برطرف می شود.
شب گذشته وزیران علوم و بهداشت با تقدیم لایحه ساماندهی سهمیه‌های ورود به مقاطع مختلف آموزش عالی به هیات دولت، پیشنهاد لغو مصوبه تسهیلات فرزندان اعضای هیأت علمی را ارائه کردند.
تسهیلات نقل و انتقال و تغییر رشته فرزندان اعضای هیات علمی مصوب ۷۳۵ جلسه مورخ ۲۵ تیر ۹۲ شورای عالی انقلاب فرهنگی است.
در این مصوبه آمده است: هرگونه اختیارات مربوط به تصمیم‌گیری درخصوص نقل و انتقال فرزندان اعضای هیأت علمی دانشگاه‌ها و مراکز آموزشی و پژوهشی که در آزمون‌های سراسری ورود به دانشگاه‌ها و مراکز آموزشی و پژوهشی پذیرفته می‌شوند، به وزرای علوم، تحقیقات و فناوری و بهداشت، درمان و آموزش پزشکی و رئیس دانشگاه آزاد اسلامی تفویض می‌شود.
در بخشی از این لایحه در مورد حذف سهمیه های موردی آمده است: تمام قوانین و مقررات مصوب ابلاغی مجلس شورای اسلامی، شورای عالی انقلاب فرهنگی و کمیته های مصوب شورای عالی انقلاب فرهنگی و شورای هدایت استعدادهای درخشان در خصوص نحوه اعمال سهمیه ها در دانشگاه ها و موسسات آموزش عالی (شامل بومی‌گزینی، قانون عدالت آموزشی، سهمیه های مندرج در قانون خدمات رسانی به ایثارگران و اصلاحات بعد آن، قانون ورود رزمندگان به دانشگاه ها و موسسات آموزش عالی، سهمیه های مربوط به کارگر نمونه، قهرمانان ورزشی، حافظان قرآن، دانشجوی نمونه کشوری، بهیاری و غیره) لغو و این قانون جایگزین آن ها می شود و پس از آن امکان ایجاد هیچ گونه سهمیه جدیدی به جز موارد مندرج در این قانون وجود ندارد.

+منبع: ایرنا

لینک کوتاه : https://hezarpisheh.ir/?p=18036

برچسب ها

ثبت دیدگاه

مجموع دیدگاهها : 0در انتظار بررسی : 0انتشار یافته : 0
قوانین ارسال دیدگاه
  • دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط تیم مدیریت در وب منتشر خواهد شد.
  • پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط باشد منتشر نخواهد شد.