• برابر با : Friday - 8 August - 2025
کل اخبار 4857اخبار امروز : 0

اخبار ویژه

سه پرونده قتل در ایلام با تلاش صلح‌یاران به سازش انجامید تردد سالانه ۸ میلیون مسافر از مرز مهران رقابت ۳۴۰۰ دانش‌آموز ایلامی برای ورود به مدارس برتر رونق‌بخشی به مرز و ظرفیت‌های مرزی ضروری است پرداخت 495میلیارد تومان تسهیلات اشتغال زایی در ایلام برگزاری سی و ششمین مانور جهادی مدیریت بحران در دهلران پویش «مهر حسینی ، برای ایران» جلوه ای از ایثار و نوع دوستی ایلامی‌ها نیروگاه برق خورشیدی انبار نفت دره‌شهر به بهره‌برداری رسید ۱۲۴ فضای آموزشی در قالب عدالت آموزشی در ایلام ساخته می‌شود دستگیری 2 نفر از عاملان نزاع و درگیری در چرداول عملیات راه‌دسترسی به منطقه تفریحی گردشگری بان‌طولاب بخش سیوان ایلام آغاز شد مدیرکل بنیاد شهید و امور ایثارگران استان ایلام در دیدار با مسئولان مهران: بازگرداندن ۲ زائر گمشده به آغوش خانواده‌ها در مرز مهران افزایش تیم‌های گشت کنترل ترافیک در محورهای منتهی به مرز مهران ۷۵۰ پروژه نیمه‌تمام ایلام در مسیر تکمیل آسفالت ۱۶ هزار مترمربع از معابر روستایی چوار آغاز شد سوخت‌رسانی مطلوب و بدون وقفه منطقه‌ایلام در بازگشت زائران عتبات عالیات به کشور دستگیری شکارچیان غیرمجاز یک رأس گراز وحشی در آبدانان بازگشت ۵۸ هزار زائر از مرز مهران ۶ گورستان باستانی چوار در مسیر ثبت ملی

0

بهترین نان برای مصرف را بشناسید/ سلامت چشم و روده‌ را با این نان تضمین کنید

  • کد خبر : 17424
  • 30 نوامبر 2019 - 14:47
بهترین نان برای مصرف را بشناسید/ سلامت چشم و روده‌ را با این نان تضمین کنید

یک متخصص تغذیه و رژیم درمانی درباره بهترین نان برای مصرف و خواص سبوس و نان‌های تیره توضیح داد …

بهترین نان برای مصرف را بشناسید/ سلامت چشم و روده‌ را با این نان تضمین کنید
یک متخصص تغذیه و رژیم درمانی درباره بهترین نان برای مصرف و خواص سبوس و نان‌های تیره توضیح داد.
محمد تقی انوشه، متخصص تغذیه و رژیم درمانیدر گفت‌‌وگو با خبرنگار ، اظهار کرد: تیرگی نان به دلیل آن است اما متاسفانه در حال حاضر اکثر نان‌های سبوس کمی دارند.

او تصریح کرد: نان‌های فاقد سبوس می‌توانند موجب بالا بردن قند خون، از بین بردن پرز‌های معده، دیابت، یبوست، بیماری‌های کلیوی، بیماری‌های قلبی و عروقی و انواع سکته شوند

این متخصص تغذیه و رژیم درمانی افزود: بهترین نان برای مصرف نان‌های سبوسدار می باشند که در بین نا‌های موجود در بازار بهترین انتخاب است؛ البته اگرنان سنگک با روش سنتی (عدم استفاده از بهبود دهنده) تهیه شده باشد، برای سلامتی مفید است.

انوشه اظهار کرد: نان سبوسدار از لحاظ تغذیه ای از ارزش بیشتری برخوردار است و می تواند فواید زیادی برای بدن ما داشته باشد و از ، چاقی، بسیاری از بیماری‌های غیر واگیر نظیر فشار خون، بیماری‌های کلیوی، بیماری‌های قلبی و عروقی و انواع سکته ها جلوگیری کند.

این متخصص تغذیه و رژیم درمانی ادامه داد: نان جو به دلیل فیبر بالایی که دارد باعث کاهش قند خون و کلسترول، می‌شود، همچنین سیری طولانی مدت برای افراد ایجاد می کند؛ لذا در کنترل افراد تاثیر دارد،

او افزود: برخی از گروه‌های ویتامین‌ها از جمله ویتامین‌های گروه‌های B در داخل سبوس وجود دارد که بخشی از نیاز بدن را این ویتامین‌ها می تواند تامین کند، وجود سبوس برای حرکات روده‌ای و سیستم گوارشی مفید است و حتی می‌تواند از سرطان‌های روده‌ای پیشگیری کند.

این متخصص تغذیه و رژیم درمانی افزود: سبوس در بحث گوارش بسیار حائز اهمیت است چرا که سبوس می‌تواند آب لازم را جذب کند و در هضم غذا و رفع مؤثر باشد و در پیشگیری از بیماری‌های روده بزرگ از جمله سرطان کولون کمک می‌کند، از دیگر خواص ارزش غذایی بسیاربالای آن است.

انوشه گفت: سبوس برای سلامت چشم‌ها مفید است و ویتامین های روی و نیاسین در سبوس می‌تواند به افزایش سلامت عمومی چشم کمک کند همچنین باعث کاهش ریسک بیماری دژنراسیون ماکولا ناشی از سن که علت اصلی از بین رفتن بینایی در افراد بالای ۶۰ سال است، می شود.

او توصیه کرد: افراد خوراکی‌هایی که با آرد سفید و بدون سبوس تهیه شده استفاده نکنندیا اگر هم استفاده می‌کنند مصرف آنها را به حداقل برسانند.

منبع: باشگاه خبرنگاران جوان

لینک کوتاه : https://hezarpisheh.ir/?p=17424

برچسب ها

ثبت دیدگاه

مجموع دیدگاهها : 0در انتظار بررسی : 0انتشار یافته : 0
قوانین ارسال دیدگاه
  • دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط تیم مدیریت در وب منتشر خواهد شد.
  • پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط باشد منتشر نخواهد شد.