◀️وزیر خزانهداری آمریکا: فشارهای اقتصادی بر ایران افزایش مییابد
⏸در ادامه رویکرد خصمانه واشنگتن درقبال کشورمان وزیر خزانهداری آمریکا گفت که تحریمها علیه ایران افزایش خواهد یافت.
⏸به گزارش ایسنا به نقل از خبرگزاری اسپوتنیک، استیون منوچین وزیر خزانهداری آمریکا امروز (دوشنبه) در جمع خبرنگاران در سرزمینهای اشغالی مدعی شد که تحریمها علیه ایران کارساز بوده است و واشنگتن قصد دارد فشار اقتصادی بر این کشور را افزایش دهد.
⏸وی در این باره گفت: ما کمپین فشار حداکثری را (علیه ایران) از طریق تحریمها اجرا کردیم. آنها موثر بوده و همچنان نیز کارساز است. تحریمها سبب شده تا منابع مالی ایران قطع شود.
⏸منوچین در ادامه اظهارات خصمانه خود گفت: ما به افزایش فشار هرچه بیشتر و بیشتر (بر ایران) ادامه خواهیم داد.
ما یک سری ایده خوب در این زمینه ( از سوی صهیونیستها) دریافت کردهایم که آنها را دنبال خواهیم کرد.
⏸وزیر خزانهداری آمریکا این اظهارات را پس از دیدار با بنیامین نتانیاهو نخست وزیر رژیم صهیونیستی مطرح کرد که در جریان این دیدار، خواستار افزایش فشارها علیه ایران شد.
⏸دولت آمریکا بهویژه پس از خروج یکجانبه خود از توافق هستهای با ایران تحریمها علیه جمهوری اسلامی را افزایش داده است که شامل بخش بانکداری و فروش نفت میشود.
➕منبع:ایسنا