• برابر با : Monday - 4 August - 2025
کل اخبار 4857اخبار امروز : 0

اخبار ویژه

سه پرونده قتل در ایلام با تلاش صلح‌یاران به سازش انجامید تردد سالانه ۸ میلیون مسافر از مرز مهران رقابت ۳۴۰۰ دانش‌آموز ایلامی برای ورود به مدارس برتر رونق‌بخشی به مرز و ظرفیت‌های مرزی ضروری است پرداخت 495میلیارد تومان تسهیلات اشتغال زایی در ایلام برگزاری سی و ششمین مانور جهادی مدیریت بحران در دهلران پویش «مهر حسینی ، برای ایران» جلوه ای از ایثار و نوع دوستی ایلامی‌ها نیروگاه برق خورشیدی انبار نفت دره‌شهر به بهره‌برداری رسید ۱۲۴ فضای آموزشی در قالب عدالت آموزشی در ایلام ساخته می‌شود دستگیری 2 نفر از عاملان نزاع و درگیری در چرداول عملیات راه‌دسترسی به منطقه تفریحی گردشگری بان‌طولاب بخش سیوان ایلام آغاز شد مدیرکل بنیاد شهید و امور ایثارگران استان ایلام در دیدار با مسئولان مهران: بازگرداندن ۲ زائر گمشده به آغوش خانواده‌ها در مرز مهران افزایش تیم‌های گشت کنترل ترافیک در محورهای منتهی به مرز مهران ۷۵۰ پروژه نیمه‌تمام ایلام در مسیر تکمیل آسفالت ۱۶ هزار مترمربع از معابر روستایی چوار آغاز شد سوخت‌رسانی مطلوب و بدون وقفه منطقه‌ایلام در بازگشت زائران عتبات عالیات به کشور دستگیری شکارچیان غیرمجاز یک رأس گراز وحشی در آبدانان بازگشت ۵۸ هزار زائر از مرز مهران ۶ گورستان باستانی چوار در مسیر ثبت ملی

2

⏪رئیس کمیسیون امنیت ملی:کشته شدن البغدادی موضوعی هماهنگ شده بود

  • کد خبر : 14420
  • 27 اکتبر 2019 - 16:58
⏪رئیس کمیسیون امنیت ملی:کشته شدن البغدادی موضوعی هماهنگ شده بود

◀️ رئیس کمیسیون امنیت ملی:کشته شدن البغدادی موضوعی هماهنگ شده بود نائب رئیس کمیسیون امنیت ملی و سیاست خارجی مجلس شورای اسلامی با بیان این که آمریکایی‌ها نمی‌خواستند ابوبکر البغدادی زنده به دست مقاومت برسد اظهار کرد: آمریکایی‌ها با برنامه ریزی قبلی و هماهنگ شده عملیات خود را در این خصوص انجام دادند. محمد جواد […]

◀️ رئیس کمیسیون امنیت ملی:کشته شدن البغدادی موضوعی هماهنگ شده بود

نائب رئیس کمیسیون امنیت ملی و سیاست خارجی مجلس شورای اسلامی با بیان این که آمریکایی‌ها نمی‌خواستند ابوبکر البغدادی زنده به دست مقاومت برسد اظهار کرد: آمریکایی‌ها با برنامه ریزی قبلی و هماهنگ شده عملیات خود را در این خصوص انجام دادند.

محمد جواد جمالی نوبندگانی در گفت‌وگو با ایسنا، با اشاره به هلاکت  ابوبکر البغدادی سرکرده گروهک تروریستی داعش گفت: در مقدمه بگویم که طبق اقرار تمام مسوولان آمریکایی داعش توسط خود آمریکا با هدف ناامن کردن منطقه و تجزیه کشورهای مانند سوریه و عراق ایجاد شد، این کار انجام شد تا امنیت رژیم صهیونیستی تضمین شود.

وی افزود: همچنین این کار را انجام دادند تا به بهانه  مبارزه با داعش در افکار عمومی دلیلی را برای حضور خود در منطقه مطرح کنند.  

حال با توجه به این که چندین بار خبر مرگ ابوبکر البغدادی مطرح شده، ابتدا باید منتظر اخبار تکمیلی باشیم ولی اگر این خبر صحت داشته باشد چندین موضوع قابل توجه است.

نائب رئیس کمیسیون امنیت ملی و سیاست خارجی مجلس عنوان کرد: اول این که، ابوبکر البغدادی توسط خود آمریکایی‌ها در شمال غرب ادلب مستقر شد این منطقه محلی بود که نیروهای سوریه‌ای و جبهه مقاومت در حال دسترسی به آن بودند.

در این صورت احتمال داشت که ابوبکر البغدادی زنده به دست نیروهای مقاومت برسد و حیثیتی برای آمریکایی‌ها نماند به همین دلیل با برنامه ریزی قبلی ۸ هلیکوپتر از ترکیه وارد شمال سوریه شدند و این عملیات را انجام دادند.

جمالی نوبندگانی عنوان کرد: آمریکایی‌ها می‌خواهند از این موضوع بهره برداری‌های مختلفی داشته باشند. برای مثال آمریکایی‌ها می‌خواهند به عنوان قهرمان مبارزه با داعش معرفی شوند.

همچنین توجیحی برای مخالفین خروج آمریکا از سوریه ایجاد شود که علیرغم عدم حضور در سوریه اقدامات موثر را در خصوص داعش انجام می‌دهیم. همچنین این موضوع با توجه به نزدیکی انتخابات آمریکا یک استفاده تبلیغاتی برای ترامپ خواهد داشت. آنها نیز می‌خواهند این موضوع بر روی بحث استیضاح و کاهش محبوبیت ترامپ تاثیر بگذارد.

وی در پایان در خصوص تاثیر به هلاکت رسیدن سرکرده داعش بر منطقه و آینده گروهک تروریستی داعش گفت: ابوبکر البغدادی و افرادی شبیه آن صرفا یک سری عوامل هستند با مرگ آنها فرد دیگری جایگزین می‌شود. موضوع مهم این است که عربستان در تامین مالی آنها نقش دارد  و آمریکایی‌ها برای ایجاد فشار بر محور مقاومت به دنبال ادامه کار آنها هستند. کشته شدن البغدادی صرفا ممکن است یک شوک ایجاد کند.

لینک کوتاه : https://hezarpisheh.ir/?p=14420

برچسب ها

ثبت دیدگاه

مجموع دیدگاهها : 0در انتظار بررسی : 0انتشار یافته : 0
قوانین ارسال دیدگاه
  • دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط تیم مدیریت در وب منتشر خواهد شد.
  • پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط باشد منتشر نخواهد شد.