• برابر با : Sunday - 3 August - 2025
کل اخبار 4857اخبار امروز : 0

اخبار ویژه

سه پرونده قتل در ایلام با تلاش صلح‌یاران به سازش انجامید تردد سالانه ۸ میلیون مسافر از مرز مهران رقابت ۳۴۰۰ دانش‌آموز ایلامی برای ورود به مدارس برتر رونق‌بخشی به مرز و ظرفیت‌های مرزی ضروری است پرداخت 495میلیارد تومان تسهیلات اشتغال زایی در ایلام برگزاری سی و ششمین مانور جهادی مدیریت بحران در دهلران پویش «مهر حسینی ، برای ایران» جلوه ای از ایثار و نوع دوستی ایلامی‌ها نیروگاه برق خورشیدی انبار نفت دره‌شهر به بهره‌برداری رسید ۱۲۴ فضای آموزشی در قالب عدالت آموزشی در ایلام ساخته می‌شود دستگیری 2 نفر از عاملان نزاع و درگیری در چرداول عملیات راه‌دسترسی به منطقه تفریحی گردشگری بان‌طولاب بخش سیوان ایلام آغاز شد مدیرکل بنیاد شهید و امور ایثارگران استان ایلام در دیدار با مسئولان مهران: بازگرداندن ۲ زائر گمشده به آغوش خانواده‌ها در مرز مهران افزایش تیم‌های گشت کنترل ترافیک در محورهای منتهی به مرز مهران ۷۵۰ پروژه نیمه‌تمام ایلام در مسیر تکمیل آسفالت ۱۶ هزار مترمربع از معابر روستایی چوار آغاز شد سوخت‌رسانی مطلوب و بدون وقفه منطقه‌ایلام در بازگشت زائران عتبات عالیات به کشور دستگیری شکارچیان غیرمجاز یک رأس گراز وحشی در آبدانان بازگشت ۵۸ هزار زائر از مرز مهران ۶ گورستان باستانی چوار در مسیر ثبت ملی

1

صادرات بالغ بر۵۹هزارتن کالای استاندارد ازپایانه مرزمهران به کشور عراق در شش ماهه نخست سال جاری

  • کد خبر : 13200
  • 03 اکتبر 2019 - 12:36
صادرات بالغ بر۵۹هزارتن کالای استاندارد ازپایانه مرزمهران به کشور عراق در شش ماهه نخست سال جاری

✅در شش ماهه اول سال جاری بالغ بر ۵۹ هزار تن کالا استاندارد از پایانه مرزی مهران به کشور عراق صادر شده است. ▪️مهناز همتی مدیرکل اداره استاندار ایلام ظهر امروز در نشست خبری با اصحاب‌رسانه استان گفت: از ابتدای سال‌جاری تاکنون ۴۰ فقره پروانه کاربرد علامت استاندارد توسط این اداره‌کل تعلیق و باطل شد […]

✅در شش ماهه اول سال جاری بالغ بر ۵۹ هزار تن کالا استاندارد از پایانه مرزی مهران به کشور عراق صادر شده است.

▪️مهناز همتی مدیرکل اداره استاندار ایلام ظهر امروز در نشست خبری با اصحاب‌رسانه استان گفت: از ابتدای سال‌جاری تاکنون ۴۰ فقره پروانه کاربرد علامت استاندارد توسط این اداره‌کل تعلیق و باطل شد که از این تعداد، ۲۴ فقره مربوط به تعلیق و ۱۶ فقره مربوط به ابطال پروانه کاربرد علامت استاندارد  است.

▪️وی از بازدید فنی و ایمنی ۴۹۰ مورد تجهیز بازی مستقر در زمین‌های بازی و شهربازی‌ها خبر داد و افزود: فعالیت تجهیزات تفریحی‌ که مشمول مقررات استاندارد اجباری است، اعم از تجهیزات شهربازی و… بدون تاییدیه از سازمان ملی استاندارد ممنوع است.

▪️مدیرکل استاندارد استان ایلام تصریح کرد: کلیه تولیدکنندگان، واردکنندگان و بهره‌برداران از تجهیزات بازی صرف‌نظر از مکان مورد استفاده وسایل تفریحی از جمله شهربازی، بوستان و … ملزم به اخذ مجوز مربوطه و استانداردسازی تجهیزات بازی هستند.

▪️وی اظهار کرد: تاکنون ۴۱ فقره‌گواهی یک‌ساله ایمنی آسانسور برای سازه‌هایی که قرار است به بهره‌برداری برسند صادر کردیم.

▪️همتی یادآور شد: براساس ماده ۷ قانون هوای پاک، دستگاه‌های اجرایی ملزم به معاینه فنی موتورخانه‌ها هستند که تاکنون ۵۲ مورد از موتورخانه‌های دستگاه‌های اجرایی استاندارد سازی شده است‌.

▪️وی خاطرنشان کرد: از ابتدای سال‌جاری تاکنون ۸۴۲ بازرسی و آزمون از نازل‌های عرضی سوخت مایع ایلام انجام شده که از لحاظ کیفی مشکلی نداشته‌اند.

▪️مدیرکل استاندارد استان عنوان کرد: حدود ۲۲ جایگاه عرضه سوخت سی‌ان‌جی در استان داریم که پس از بازرسی‌های انجام شده ۱۲ جایگاه موفق به دریافت گواهی استاندارد شده‌اند.

▪️وی اضافه کرد: در شش ماهه اول سال جاری بالغ بر ۵۹ هزار تن کالای استاندارد از پایانه مرزی مهران به کشور عراق صادر شده است.

▪️همتی در پایان تاکید کرد: مردم استان می‌توانند شکایات خود را به شماره ۵۰۰۱۱۵۱۷ سامانه رسیدگی به شکایات اداره‌کل استاندارد ارسال کنند.

لینک کوتاه : https://hezarpisheh.ir/?p=13200

برچسب ها

ثبت دیدگاه

مجموع دیدگاهها : 0در انتظار بررسی : 0انتشار یافته : 0
قوانین ارسال دیدگاه
  • دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط تیم مدیریت در وب منتشر خواهد شد.
  • پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط باشد منتشر نخواهد شد.