2024-09-17

پایگاه خبری هزارپیشه

بروزترین پایگاه خبری استان ایلام


Warning: sprintf(): Too few arguments in /home/hezarpi2/public_html/wp-content/themes/newsphere/lib/breadcrumb-trail/inc/breadcrumbs.php on line 253

⏪برنج ایرانی شناسه‌دار شد

◀برنج ایرانی شناسه‌دار شد

↩مدیرکل فرآورده‌های غذایی و آشامیدنی سازمان غذا و دارو از شناسه‌دار شدن برنج‌های تولید داخل خبر داد.

↩دکتر محمدحسین عزیزی، از شناسه‌دار شدن برنج‌های وارداتی و تولید داخلی از سوی سازمان غذا و دارو خبر داد و گفت: در حال حاضر تمام برنج‌های تولید داخلی شناسه کارگاهی دریافت کرده‌اند و حتی کیسه‌های ۱۰ کیلویی برنجی هم که در فروشگاه‌ها وجود دارند، بر روی آنها آرم سازمان غذا و دارو و کد شناسه کارگاهی درج شده است و مردم می‌توانند آن را رصد کنند.

↩وی با بیان اینکه پیش از این نیز برنج‌های وارداتی برچسب اصالت دریافت کرده‌اند، افزود: وقتی محصولی کد اصالت دارد، به این معنی است که از مبادی قانونی وارد شده، ‌آنالیزهای لازم بر روی آن انجام شده، قانونی بوده و مشکلی ندارد. همچنین مردم می‌توانند از طریق پیامک کردن کد اصالت به شماره‌ای که بر روی برچسب درج شده، ‌از اصیل بودن کالا مطمئن شوند.

↩عزیزی با بیان اینکه در حال حاضر برنج‌های داخلی کد کارگاهی دارند و برنج‌های خارجی نیز واجد برچسب اصالت شده‌اند، اظهار کرد: بر همین اساس هم سازمان غذا و دارو نظارت می‌کند و امکان تقلب در برنج به حداقل ممکن رسیده است؛ چراکه تمام مشخصات کالا، تولیدکننده و کد کارگاهی بر روی کیسه‌های برنج درج شده و امکان تقلب به حداقل رسیده است. در عین حال اگر در نظارت‌هایمان با موردی مواجه شویم که نسبت به عدم انطباق خورده و غیراستاندارد باشد، فورا شناسه تولیدکننده را باطل کرده و او را جریمه می‌کنیم. برنج‌های خارجی اعم از هندی، تایلندی و… نیز دارای برچسب اصالت هستند و از طریق آن رصد می‌شوند.

↩وی با بیان اینکه البته قاچاق هم در این حوزه وجود دارد، گفت: گاهی گزارشاتی از قاچاق برنج و یا تغییر تاریخ مصرف کالاهایی چون برنج داریم که در صورت مشاهده و دریافت این گزارشات با افراد خاطی برخورد می‌کنیم.

+منبع: ایسنا

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *