2023-11-29

پایگاه خبری هزارپیشه

بروزترین پایگاه خبری استان ایلام


Warning: sprintf(): Too few arguments in /home/hezarpi2/public_html/wp-content/themes/newsphere/lib/breadcrumb-trail/inc/breadcrumbs.php on line 253

⏪بیوگرافی نرگس محمدی و علی اوجی + تصاویر/بازیگرنقش اول سریال ستایش

◀️بیوگرافی نرگس محمدی و علی اوجی + تصاویر/بازیگرنقش اول سریال ستایش

*⃣بیوگرافی نرگس محمدی :

 

نام : نرگس
نام خانوادگی : محمدی
متولد : ۱۳۶۴
شغل : بازیگر
وضعیت تاهل : متاهل
همسر : علی اوجی

*⃣زندگینامه نرگس محمدی:

نرگس محمدی که از بدو ورود به دنیای هنر و سینما درگیر حواشی زیادی بوده و هست متولد دهه ۶۰ در تهران و همسر وی علی اوجی ( تهیه کننده و بازیگر ) میباشد.

نرگس محمدی در نهم فروردین‌ماه به دنیا آمد.
همزمان با تحصیل در رشته پرستاری دانشگاه در کلاس‌های بازیگری «کارنامه» هم شرکت می‌کرد و از آنجا بود که برای بازی در فیلم «مرگ یک پینوکیو» معرفی شد
نرگس محمدی پس از بازی در این فیلم حدود یک سال در تئاتر به فعالیت خود ادامه داد که در همین مدت موفق شد جایزه بهترین بازیگر زن را از جشنواره «ماه» حوزه هنری دریافت کند.
نرگس محمدی پس از تجربه‌ای که در تئاتر کسب کرد به سینما بازگشت و در فیلم‌هایی چون ریسمان باز، آناهیتا، سوپراستار و اخراجی‌های ۲ بازی کرد.

*⃣معرفی خانواده نرگس محمدی از زبان خودش :

سه فرزندیم، من فرزند بزرگ خانواده‌ام و یک خواهر و برادر دارم که هر دوی آنها ازدواج کرده‌اند و فقط من در کنار مادرم زندگی می‌کنم.
شوهرخواهرم آقای غفوریان کار عکاسی را دنبال می‌کنند، خواهرم نیز دستی بر آتش نقاشی دارد.
محسن، برادرم هم پیش از من در چند فیلم کوتاه بازی کرده بود اما الان درگیر کار است و بازیگری را دنبال نمی‌کند.

*⃣علی اوجی و همسرش نرگس محمدی/
بخشی از زندگی نرگس محمدی از زبان خودش :

نرگس محمدی می گوید از ابتدا دوست داشتم در رشته هنر ادامه تحصیل دهم اما روزی که باید در آزمون ورودی هنرستان صدا و سیما شرکت می‌کردم اتفاقی برایم افتاد که امتحان را از دست دادم.
به همین دلیل در شاخه تجربی کنکور دادم و در رشته پرستاری پذیرفته شدم.

نرگس محمدی می گوید خانواده من نسبت به بازیگری گارد منفی نداشتند و اتفاقا از حضورم در عرصه هنر استقبال هم می‌کردند.
نرگس محمدی می گوید:
مادرم کارمند صدا و سیما بود و با محیط‌های هنری آشنایی داشت، از طرفی تمام اعضای خانواده‌ ام به فیلم علاقه‌مند بودند؛اما موضوعی که وجود داشت این بود که خانواده‌ام اصرار داشتند اول درسم تمام شود و بعد به طور جدی وارد عرصه بازیگری شوم که خدا را شکر این اتفاق هم افتاد.

*⃣حضور در ورزشگاه کوریتیبا:

نرگس محمدی با همراهی هنرمندانی که به برزیل سفر کرده بودند در جام جهانی فوتبال ۲۰۱۴ برزیل با حضور در ورزشگاه آرنا دا بایشادا در شهر کوریتیبا تماشاگر نخستین بازی ایران در جام جهانی بودند. حریف ایران در این بازی نیجریه بود

*⃣اعدام نرگس محمدی:

سازمان عفو بین الملل در اشتباهی فاحش، به جای عکس سکینه محمدی آشتیانی، عکس و نام نرگس محمدی بازیگر نقش ستایش را در بیلبورد تبلیغاتی که برای آزادی سکینه محمدی آشتیانی در شهر وین اتریش نصب کرده بود درج نمود.
این سازمان در ذیل این بیلبورد از جامعه جهانی درخواست نمود که با فشار به دستگاه قضایی ایران مانع اعدام نرگس محمدی! شود.

*⃣ازدواج علی اوجی و نرگس محمدی:

علی اوجی در حرم امام رضا از نرگس محمدی خواستگاری کرد و آنها در اردیبهشت ۹۶ با هم ازدواج کردند.

#⃣بیوگرافی علی اوجی:

زاده (۱۷ اسفند ۱۳۶۲ تهران)، بازیگر نویسنده، کارگردان، تهیه‌کننده موسیقی و استندآپ کمدین است. وی همچنین همسر نرگس محمدی بازیگر ایرانی است.  پدرش حسن اوجى، خطاط  و هنرمند شهیر ایرانى است.
علی اوجی از سال ۱۳۷۵ وارد عرصه هنری شده و سال ها به عنوان یکی از خوش فکرترین و معتبرترین تهیه کننده های موسیقی شناخته و تهیه کنندگی بسیاری از آلبوم های خواننده های سرشناس ایرانی از جمله رضا یزدانی را داشته است.

#⃣مصاحبه :
ازدواج نرگس محمدی و علی اوجی چه زمانی جدی شد؟

نرگس: همان دفعه اولی که علی را دیدم، به این نتیجه رسیدم که می‌توانیم زوج خوبی باشیم.

علی: دفعه اولی که در زندگی‌ات من را دیدی؟!

نرگس: نه همان دفعه اولی که با هم کار کردیم.

علی: پس آذرماه سال گذشته بود. (خنده)

نرگس: همان اولین دفعه‌ای که علی به من پیشنهاد ازدواج داد، پذیرفتم.

نرگس محمدی: بزرگ‌ترین خصوصیت علی برای من این بود که خودش هنرمند است و هنر را می‌شناسد و برای من یک امتیاز مهم بود که همسرم در این حرفه باشد. جز این موضوع هم اخلاق علی بسیار خوب است؛ چراکه نه عصبانی می‌شود، نه ناراحتی ایجاد می‌کند، نه بددهن است و فکر می‌کنم هرکدام از این خصوصیات می‌تواند برای ایجاد یک زندگی مشترک مهم باشد، چه برسد به همه آن‌ها.

 علی: به نظرم برای کسی که در کارهای هنری فعالیت دارد، هنرمند‌بودن همسر خیلی مهم است؛ چون این شغل را درک می‌کند و از همه‌چیز آن باخبر است؛ اما فارغ از این موضوع، اولین خصوصیت نرگس که خیلی من را جذب کرد، این بود که خود واقعی‌اش بود و اهل اداواصول نبود.
صاف و زلال است و اصلا دروغ نمی‌گوید که این خودش خیلی اتفاق ویژه‌ای است.
به‌علاوه این که آدمی است که با او خوش می‌گذرد و می‌شود ساعت‌ها بدون هیچ دلیل بزرگی بخندی و قهقهه بزنی. اهل سفر است و من هم اهل سفر هستم. دست‌پخت نرگس واقعا خوب است. البته من شکمو نیستم، ولی از غذای خوب لذت می‌برم. نرگس یک کدبانوی تمام‌عیار است.

نرگس: جالب است بدانید که وقتی من و علی تصمیم به ازدواج گرفتیم، همه دوستان و اطرافیان‌مان می‌گفتند «چقدر شبیه هم هستید». بعدا که می‌نشستیم و با هم راجع‌به مسائل ریز و خصوصیات‌مان صحبت می‌کردیم، می‌دیدیم چقدر در نظرات و انتخاب‌های‌مان شبیه هم هستیم و اشتراک داریم.

نرگس: عکس‌های عقدمان که پخش شد، هرچند خودمان این اتفاق را دوست نداشتیم، حسی را که از مردم گرفتم، دقیقا شبیه همان حسی بود که در ابتدای معروف‌شدن داشتم.
این‌قدر مردم به من تبریک گفتند که نمی‌دانستم باید چه کاری انجام دهم. البته گهگاه کامنت‌های بد هم داشتیم که طبیعی است و برای همه وجود دارد و از ابتدا هم این موضوع را می‌دانستیم که ممکن است حواشی این‌چنینی هم برای‌مان پیش بیاید، ولی…

 علی: ولی الان را دیدیم.

نرگس: دقیقا… الان را دیدیم که با هم شاد و خوشبخت هستیم. متأسفانه این روزها بزرگ‌ترین نکته‌ای که در بعضی از زندگی‌ها می‌بینم، این است که با هم خوشحال نیستند و جاهایی اجبارهایی وجود دارد برای این که با هم زندگی کنند. ولی خوشبختانه ما با هم شاد و خوشحال هستیم که این بزرگ‌ترین اتفاق زندگی‌مان است. امیدوارم تا پایان هم این خصوصیت در زندگی‌مان حفظ شود.

⏬عکسهای لو رفته عروسی نرگس محمدی⏬

🔶فیلم شناسی نرگس محمدی تلویزیون:

🔸عروس تاریکی (۱۳۹۸)
🔸ستایش (فصل سوم، ۱۳۹۷)
🔸هوای خنک (فیلم تلویزیونی، ۱۳۹۴)
🔸زعفرانی (۱۳۹۴)
🔸معمای شاه (۱۳۹۳)
🔸ما فرشته نیستیم (۱۳۹۳)
🔸ستایش (سری دوم) (۱۳۹۲–۱۳۹۱)
🔸میلیاردر (۱۳۹۱)
🔸شاید برای شما هم اتفاق بیفتد (۱۳۹۰)
🔸ششمین نفر (۱۳۹۰)
🔸ستایش (فصل اول و دوم)-(۱۳۸۹–۱۳۹۲)

🔷سینما:

🔹مسلخ(۱۳۹۵)
🔹قرارمون پارک شهر (۱۳۹۵)
🔹عملیات مهد کودک (۱۳۹۱)
🔹ساعت شلوغی (۱۳۹۰)
🔹آناهیتا (۱۳۸۷)
🔹سوپر استار (۱۳۸۷)
🔹اخراجی‌ها ۲ (۱۳۸۷)
🔹ریسمان باز (۱۳۸۶)
🔹تنهایی باد (۱۳۸۳)

♦️تئاتر:

🔺راپورتهای شبانه دکتر مصدق (۱۳۹۵)
🔺نظمیه زنان (۱۳۹۱)
 
 

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *