2023-11-29

پایگاه خبری هزارپیشه

بروزترین پایگاه خبری استان ایلام


Warning: sprintf(): Too few arguments in /home/hezarpi2/public_html/wp-content/themes/newsphere/lib/breadcrumb-trail/inc/breadcrumbs.php on line 253

شهر ارکواز به توسعه و بهبود زیرساخت های شهری نیاز دارد

▪️سجاد میرزایی، شهردار ارکوازملکشاهی: شهر ۱۲هزار نفری ارکواز ملکشاهی در ۳۵کیلومتری مرکز استان ایلام و تا مرز مهران ۷۰ کیلومتر فاصله دارد.

▪️وی اظهار کرد: در روزهای منتهی به اربعین حجم کثیری از زائرین اربعین از شهر ارکواز مرکز شهرستان ملکشاهی عبور کردند و از دیروز (روز اربعین) با توجه به یک طرفه شدن مسیر ایلام-مهران، و انتخاب مسیر ملکشاهی بعنوان مسیر رفت به مرز مهران امروز شاهد ترد ۱۲هزار و ۲۲۶ خودرو از شهر ارکوازملکشاهی بودیم که ۶۴۶ خودرو از این آمار اتوبوس بوده است.

▪️میرزایی افزود: خودروهای زائرین اربعین از مرکز شهر ارکوازملکشاهی به مسافت ۵ کیلومتر تردد می کنند که این امر باعث ایجاد ترافیک سنگین در سطح شهر می شود.

▪️شهردار ارکواز ملکشاهی گفت: از استاندار محترم، نمایندگان مجلس و سایر مسئولین مربوطه درخواست داریم که عنایت ویژه به این شهر جهت توسعه و بهبود زیرساخت های شهری و وزارت راه و شهرسازی و اداره کل راه و شهرسازی استان نیز توجه ویژه جهت توسعه زیرساخت ها و معابر شهری داشته باشند.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *