خروج از دایره اخلاق تیتر ندارد.

ایرج مقدم؛ مدیر مسئول رسانه هزارپیشه
▪️روز شنبه و در مراسم افتتاح زیرگذر کشوری طالب صادقیان شهردار ایلام؛ بدون زمینه قبلی به نوعی پذیرش سمت شهرداری در دور جدید شوراها را رد کرد.
▪️فضای رسانه ای و مجازی استان به نوعی به این خبر واکنش نشان داد؛ و برخی خواستار ادامه فعالیت وی، برخی به صادقیان خسته نباشید و خداقوت گفتند؛ و برخی هم قطعا از رفتن صادقیان خوشحال شدند که میزان این سه دسته را افکار عمومی به قضاوت خواهند نشست و خط کشی برای اندازه گیری وجود ندارد.
🛑 و اما در این بین متاسفانه شاهد بداخلاقی شدید برخی افراد بودیم که صد متاسفانه با نگاه ایلی و قبیله ای شروع به تخریب برخی رسانه ها از جمله هزارپیشه کرده و شخص ایرج مقدم را به عنوان مقصر این تصمیم دانستند؛ و افسوس و صد افسوس خارج از دایره عرف و اخلاق در گروه های متعدد انواع فحاشی های رکیک و تهمت های ناروا نثار مجموعه هزارپیشه و در راس آن شخص ایرج مقدم کردند.
▪️در ادامه و شب گذشته هزارپیشه مدعی شد که بیشترین اخبار تولیدی شهرداری و ارسالی از روابط عمومی شهرداری را نسبت به تمام رسانه های مکتوب و الکترونیکی منعکس کرده و حتی برای رد این ادعا جایزه یکصد میلیون تومانی تعیین کرد؛ و اتفاقا خیلی ها این ادعا را بررسی و به این نتیجه رسیدند که قضاوتشان اشتباه بوده و هزارپیشه اگر یار و یاور شهرداری نبوده؛ عملکرد وی را سانسور نکرده و بیشتر از همه آیینه تمام نمای عملکرد شهرداری بوده است.
🔴 و اما یکبار دیگر موضع این رسانه اعلام می شود که؛ شهرداری ایلام در این مدت قطعا عملکرد مثبت و منفی داشته و همانند تمام سازمان های دیگر قابل نقد است؛ اما با بررسی سابقه انتقادات این رسانه مجددا خدمت عزیزانی که بدون آگاهی و خارج از وجدان این رسانه را باعث رنجش شهردار میدانند عرض شود:
به مدت یک هفته هزارپیشه با شهرداری در سال گذشته تقابل داشت و در آن تقابل نقاط ضعف شهرداری به نمایش گذاشته شد؛ و پس از آن رئیس شورای شهر و شهردار انتقادات را درست دانسته و نقاط ضعف را پوشش داده و حتی تغییراتی در مدیران شهرداری انجام داده و در بیانیه ای نقد رسانه هزارپیشه را وارد دانسته و به نوعی پرچم سفید بر افراشته و پس از آن روال گذشته رسانه هزارپیشه اخبار شهرداری را منعکس و مشکلات سطح شهر را خصوصی برای عوامل شهرداری ارسال و پیگیر مشکلات مردمی بود و این مورد نیز در پیام رابط رسانه ای شهردار در پیج اینستاگرامی هزارپیشه تایید شد.
▪️هم اکنون نیز رابطه هزارپیشه با شهرداری یک رابطه رسانه و سازمانی است؛ و سند این ادعا پخش تیزر افتتاح همین زیرگذر شهرداری در چند روز گذشته و انتشار خبر افتتاحیه بود.
▪️این توضیحات شاید ضروری نبود؛ اما لازم دانستم یکبار دیگر به عزیزان بگویم:
در قرن ٢١ زندگی می کنیم و همه انسانیم و جایگاه و وظایف همه مشخص است؛ و ایرج مقدم بر حسب وظیفه و رسالت رسانه ای خود عمل می کند؛ و خوشبختانه تقابلی وجود ندارد و انتظار داشتم شخص شهردار و یا بزرگان ایل بزرگ و محترم هزاره که چند شب پیش پیشینه آنرا بیان کردم؛ به این عزیزان می فرمودند که فحاشی و تهمت و انتشار الفاظ رکیک توسط خود این عزیزان و یا اشخاصی دیگر در گروه های تحت مدیریتشان نه در شان شهردار و نه در شان این ایل بزرگ هزاره و نه در شان یک شخص رسانه ای است.
▪️با اینکه معتقدم آخرتی وجود دارد و این اشخاص باید در روز قیامت جوابگوی رفتار خود باشند؛ متذکر می شوم چنانچه این بی احترامی، فحاشی، توهین و اهانت ها ادامه پیدا کند؛ اینجانب مجبور می شوم در جهت حفظ حرمت خود مراتب را از طریق مجاری قانونی و دستگاه قضایی پیگیری و تمامی اسناد این بد اخلاقی ها را در محاکم قضایی ارائه داده و از حق خود و خانواده خود دفاع کنم.
▪️درپایان از خداوند منان خواهانم همه ی ما را به راه راست هدایت کند؛ و به همه ی ما بفهماند؛ که بدون آگاهی قضاوت نکنیم و وجدان و انسانیت را زیر پا نگذاریم و خارج از اخلاق دیگران را مورد اهانت قرار ندهیم.
▪️ضمنا یادمان باشد، طالب صادقیان شهردار و ایرج مقدم یک مدیر مسئول رسانه هستند؛ و حتی خطایی از هر کدام سر بزند در حقیقت خطای یک شخص و یک جایگاه هست نه یک خانواده و یا ایل و تبار؛ پس مواظب باشیم همه چیز را قاطی نکنیم.
▪️مجموعه هزارپیشه در صورت خداحافظی صادقیان، به وی خسته نباشید می گوید؛ و در صورت ادامه خدمت صادقیان برای وی آرزوی توفیق و پیروزی دارد.